maandag 22 juni 2009

EEN PLUIMPJE VOOR DE BELSE CHR DEMOCRATEN

EEN PLUIMPJE VOOR DE BELSE CHR DEMOCRATEN

Weet u, de CD&V is eigenlijk een brave Vlaamsgezinde partij, maar dan wel als het de anderen niet teveel stoort, net als de CVP van weleer. Men wil er eigenlijk wel de Vlaamse belangen een ietsje verdedigen... als het de anderen niet teveel stoort. En als die Vlaamse belangen in botsing komen met de Belgische belangen dan doet men wel voorzichtig, heel voorzichtige pogingen om die met elkaar te verzoenen...als het de anderen niet teveel stoort. Maar als die braafjes geprobeerde verzoening mislukt, ja dan... 'met de dood in het hart', ja..."We zullen zien wat kan voor Vlaanderen"...een volgende keer... bijvoorbeeld op een nieuwe dialoog van gemeenschap tot gemeenschap."
VVB-voorzitter Eric Devoort, op De Conventie, Antwerpen, 17 mei 2009.

Een dialoog van gemeenschap tot gemeenschap.......als het madame 'NON" niet teveel stoort.
Met dank (maar zonder voor-aakkord noch kiezersbedrog) overgenomen van :
http://blog.seniorennet.be/vlaanderen_vrij/

Commentaar
Zoals een ‘Elexir d’Anvers’ of een ‘Zuseter Godelievewijn’ vermag voor de gezondheid (het mag ook een ferme whisky zijn, of zelfs een doodsimpele pint bier) : het is hart- en nierversterkend te weten dat we met velen zijn, ontelbaar velen, die werken voor Moeder Vlaanderen, en die er zijn de een voor de ander. Door op een onbuigzame manier op dezelfde nagel te blijven kloppen. Immers, wat zouden wij, als dankbare zonen (en dochters) anders kunnen doen? Vlaanderen is immers het huis waar we wonen, en een eigen huis, dat onderhoudt men; Dat koestert men. Dat verzorgt men ‘als een goed huisvader’….Tot in de puntjes. We doen dat net zolang tot we baas zijn in eigen huis. Want vreemde gebruikers of losse huurders doen ons huis meer kwaad dan goed. Alleen de eigenaar knuffelt zijn eigendom als zijn hoogste goed! En dat zullen wij, Vlaams Nationalisten, blijven doen in alle eeuwen der eeuwen.Amen.
Kijk, deze woorden van de Voorzitter van de VVB vind ik echt de moeite waard van verdere verspreiding. Ze zijn duidelijk en niet voor misverstand vatbaar. Ik hoop dat ze blijven nazinderen in ieders hoofd en in ieders ziel. En toch heeft de kiezer, weinige tijd later, anders gekozen. Curieus, hé! Curieus vooral in het licht van wat in de criminologie zou heten, het principe van ‘wie plukt het voordeel’? In wiens profijt is de begane misdaad? En wie had een motief om die misdaad te plegen….Toch niet de organisator van de verkiezingen? Man! Maar dat is hele bels establishment zelf! Dat is La Cour/Het Hof, de zijn de kleursyndicaten, de gevestigde partijen…bij monde van het Ministerie van Binnenlandse Zaken…Verkiezingsfraude, het is een modewoord geworden…
Ook, in deze dagen, in Perrzië (Iran), het sprookjesland van de Sjah en van Farah Dhiba, voor de getulbande haatbaard Khomeini er twist, tweedracht en broedermoord kwam zaaien. In naam van de Profeet, Vrede zij met Hem…. De ‘godsdienst’ deelt daar thans de lakens uit. Dezelfde godsdienst die hier met open armen en beurzen ontvangen wordt…
Hier worden (ten eigen bate) de Islam-kiezers voortrekken, en worden deze met man en macht voor gesteld als de brengers van de godsdienst van de vrede…Moeilijk om uit te leggen wat er thans in Iran gebeurt! Is het daarom dat de Linkse Kerk zo prachtig uitblinkt met de andere kant opkijken? Zo matig is met zijn commentaar? Zelfs het Amerikaans-Keniaans Wonderkind, de H. Obama kijkt de andere kant op : ‘ze moeten het zelf oplossen’….En als volleerde volkstribuun herbegint hij te zagen over…Noord Korea, waar ze juist bezig zijn met het zelf op te lossen, namelijk Israël met nucleaire wapens van de kaart vegen! Inmiddels bloedt het Iraanse volk dood, bij gebrek aan de (toegezegde) hulp uit het Westen.
En ondertussen schrijft Smetje in zijn gazetje (let op de rijm!) dat er in ons land een financiële tijdbom tikt…Goed gezien van de arbiter! Wil hij daarmee aangeven dat tijdbommen na verloop van tijd…Boem! doen??? Wat zou inhouden dat de ‘doctrine Maddens’ geen lang leven zou beschoren zijn? …wegens niet meer nodig en met dank voor bewezen diensten, want Vlaanderen onafhankelijk….De jure onafhankelijk, in woord en daad?
Hopelijk zijn we er zo dicht bij als Smetje aanduidt. Dat gelooft en hoopt
André Baert.

Geen opmerkingen: