woensdag 17 juni 2009

HET WAALS MIRAKEL

HET WAALS MIRAKEL
Vlaanderen is onderweg om overklast te worden door het voorheen luie en armlastige Wallonië. Zeg dat Walter Pauli en de De Morgen dat zeggen! Zie die paar uittreksels hieronder. En niet alleen zij zeggen dat Want zij zeggen het, omdat een Waals hournalist het hen voor zegt. En die weet het van de schoonzoon van de kuisvrouw die bij Di Rupo werkt en daar het vertrouwen van ‘Le Grand Chef’ geniet.. Die is daar eigenlijk geplaatst is door Renders van het ACV, en wel op vraag van Di Rupo zelf, omdat de vacature van ‘ménage manager” bij hem maar niet ingevuld geraakte, nadat was uitgelekt dat er ten huize van ‘Le Grand Chef’ wel meer gebeurde dan kuskuisvrouwen plachten te moeten doen. De tegenwoordige werkneemster heeft in CVP-krigen voldoende beroepservaring in dat soort zaken opgedaan, zodat redelijkerwijze mag verwacht worden dat ze niet alleen voldoening zal geven door de uitstekende kwaliteiten die ze in huis heeft, maar ook dat ze ‘Le Grand Chef’ van zijn afwijking zou kunnen van af helpen.
Zoals U ziet, niets anders dan optimistische geluiden uit het Zuiden des Lands.
Als deze geruchten zouden bewaarheid worden, dan is het zaak voor Kris Peeters & Kardinaal Van Rompuy, om met zevenmijlslaarzen naar de onderhandelingstafels te hollen, vòòr de Franstaligen door hebben dat ze straks niet eens meer zullen moeten weigeren te onderhandelen, omdat ze, net zoals in de goede oude tijd, de volstrekte meesters van het land zullen geworden zijn.
Vanzelfsprekend zal de kolonisatie van het rijke Vlaamstalige Noorden van boven de taalgrens dan vakkundig opnieuw ter hand worden genomen. De ‘Bank van Hier’ zal onteigend worden. Evenzo alle industrie terreinen & ambachtelijke zones met meegaande gebouwen en uitrusting. Alle Overheidspersoneel zal met onmiddellijke ingang ontslagen worden, en vervangen door echte patriotten die uitsluitend de taal van Marianne machtig zijn. De oorspronkelijke bevolking zal teruggevoerd worden naar de agrarische sector, naar het voorbeeld van de Grote Chinese Mao en gestoeld op de Morgentau-theorie van na de Tweede Wereldoorlog, die van het overwonnen Germania één groot aardappelveld wilde maken, en die jammerlijk niet is mogen toegepast worden door toedoen van duistere figuren zoals Robert Schumann. Gezegd plan zal, na meer dan 60 jaar te hebben liggen verkommeren in de kluizen van het Amerikaans Imperium, eindelijk zijn degelijkheid kunnen bewijzen. Alle culturele activiteiten, gaande van Onderwijs, Godsdienst, Literatuur, Beeldende Kunst enz, zullen dienen te worden gefinancierd door de bevolking zelf, daar deze departementen, eenmaal afgeschaft, alleen zullen kunnen heropend worden onder Franstalige supervisie.
Er zal een Ministerie van Propaganda worden opgericht met een bijzondere Afdeling ‘Geheime Staatspolitie’ (Gestapo), die oppermachtig en boven de Wet, zal dienen te waken over de belangen van Vorst en Vaderland. Verder zal dit Ministerie van Propaganda een Onder-Ministerie van Toerisme bevatten, wiens voornaamste taak er in zal bestaan, de stroom internationale toeristen in veilige banen naar alle uithoeken van het prachtige Zuiden des Lands te dirigeren. Een ander Onder-Ministerie zal bevoegd zijn voor de Noordzee en al wat er in, er onder, er boven en er naast is. De opbrengst van de zeevisserij zal uitsluitend bestemd worden voor het Franstalig landsgedeelte, met uitzondering van de eventueel aan land gebrachte haringvangst, die tegen de gemiddelde prijs van alle vangsten, zal ter beschikking gesteld worden van de plaatselijke bevolking, à rato van 250 gram per persoon per dag. Het overschot zal tot veevoeder worden verwerkt.
Het spreekt vanzelf (va de soi) dat alle Departementen uitsluitend bevolkt zullen zijn door Franstaligen, waarbij zelf voor de hoogste in graad, het voldoende zal gemaakt worde om een diploma Lager Onderwijs te kunnen voorleggen. Een tijdelijke detentie in een of ander Staatshotel zal ter aanbeveling strekken, evenals een zo lang mogelijk strafblad.
Aangezien alle syndicaten en kleurpartijen een onderafdeling zullen geworden zijn van de Franstalige syndicaten en kleurpartijen, wat ze vroeger ook al, zij het in bedekte mate, waren, zullen al deze organisaties in het Noorden des Lands ontmanteld en opgeheven worden. De eventuele nieuwe C.A.O’s echter zullen een Franstalig en een Vlaamstalig niveau hebben. Het Franstalig niveau, dat vanzelfsprekend hoger zal zijn dan het ander niveau, zal bindend zijn voor de partijen, maar het Vlaamstalig niveau zal, per beroepscategorie, schommelen, waarbij de schommeling gelijk zal zijn aan de graad van de betoonde dienstbaarheid, de arbeidsgewilligheid en de onderdanigheid aan het Wettelijk Gezag. De vroegere collaborerende bazen van de kleursyndicaten zullen, na directe op pensioenstelling, voor eeuwig verbannen worden naar Palma de Majorca, waar ze zich, aan beide voeten geketend met zware halters, door bedelarij zullen dienen in het leven te houden, tot de dood er op volgt.
Politieke Partijen.
Alle bestaande partijen + neven organisaties worden opgeheven gezien ze toch maar dubbel gebruik uitmaken met de bestaande Franstalige. Hun rekeningen, tegoeden onroerende bezittingen en andere aardse goederen, worden geconfisqueerd. De partijbazen en partijkaders van de politiek correcte partijen worden verbannen, per partij naar een ander, per definitie niet Europees land. De overige partijbazen, partijkaders, partij militanten en partijleden, zijnde het Vlaams Belang, de NV-A en gedeeltelijk ook nog het restant van de LDD worden levenslang in de Limburgse koolmijnen ondergronds tewerk gesteld. Per 100 Kgr met mankracht opgediepte brandstof wordt 50 gram zwart brood voorzien. Voor waterbedeling zijn ze op zichzelf aangewezen, daar de ondergrond voldoende wateraders schijnt te bevatten. Voor verlichting ondergronds worden dynamo’s voorzien, die met een soort fietsaandrijving door man of vrouwkracht zullen moeten bediend worden. Er wordt voorzien dat de exploitatie winstgevend zal zijn, enerzijds door het ontbreken van loon-en exploitatiekosten, en anderzijds doordat de opgedolven steenkool zuivere winst zal zijn. Aan het geheel kleeft slechts één schaduwzijde, namelijk dat het, bij definitie, zelf-uitdovend zal zijn.
De Politie
De Politie, vooral de Politie, wordt volledig hervormd en gezuiverd van alle Vlaamse elementen. In twijfelgevallen (tweetaligheid rond de vroegere, nu afgeschafte taalgrens) zal een soort Vlamenraad worden opgericht, naar het voorbeeld van de vroegere Judenrar, die zal oordelen over welke zeldzame hardnekkige elementen de spons kan geveegd worden. Gezegde elementen, van alle blaam gezuiverd nochtans, zullen beperkt worden tot een strikt minimum, en zij zullen slechts tot de laagste kaders worden toegelaten.
Immigratie en emigratie.
Hier zal men de hand houden aan een uiterst streng budget, voornamelijk ter beperking van de transportkosten, die vanzelfsprekend ten laste vallen van het Rijk.(Le Royaume, Das Reich)
Om te voorzien in de stelselmatige maar geleidelijke vervanging van de oorspronkelijke Vlaamse bevolking, zullen wekelijks een paar vrachtschepen ingezet worden, op de heenreis bevolkt door Vlaamse Ondermensen, bestemming Madagascar. Zoals U ziet, warende ideeën van Hitler nog zo slecht niet toen hij dreigde alle Joden van Europa te zullen ’herlocaliseren’ op een ver onbewoond eiland. Op de terugreis zullen deze schepen, vanzelfsprekend na desinfectie, geladen worden met Noord Afrikaanse Mediterrane groepen van Arabisch-Muzelmanse afkomst, die besloten hebben hun eigen wildernis in te ruilen voor de Vlaamse brousse.
Inzake Geloof & Zeden
Na bovenstaande omschrijving is het logisch dat alleen het Evangelie van de Franse Revolutie ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederlijkheid’ , maar dan in de Islamitische versier ervan (jihad) zal geduld worden. Gezien de huidige quasi leegloop van de kerken mag dit geen groot probleem zijn. Eenmaal de mooiste dezer (de gotische kathedralen) omgebouwd tot moskeeën, en de mindere gebedshuizen in puin gevallen al dan niet verhaast door opzet, zal het volstaan de interesse te van de stuurloze bevolking te richten en deze op te fokken, op de TV uitzendingen van een ander Onder-Ministerie van het Ministerie van Propaganda: het Onder-Ministerie van Volksverheffing, waar de voertaal vanzelfsprekend Frans zal dienen te zijn. Aangezien het effectief niet de bedoeling kan zijn, de Vlaamse rest-bevolking te ‘verheffen’ zal er alleen oude programma’s (hertaald) uitgezonden worden, zoals FC De Kampioenen, Thuis, Familie en ’Boer Zoekt Vrouw, opsomming niet beperkend.
De Overzeese Gebieden
Deze zullen onder de hegemonie van ‘La Belgique Une et Indivisible’ geplaatst worden, met als souverein de bestaande dynastie der Coburgers. Het Totaal Bruto Product van wat dit landsonderdeel voortbrengt, zal aan de Koninklijke Dynastie ten goede komen, inclusief de opbrengst van de rubber-en andere plantages op de naburige eilanden. Deze zullen met kabels met elkaar verbonden zullen worden. Door deze kabels zullen de werkslaven zich zwemmend en te voet van het moeder-eiland naar de dochter-eilanden kunnen begeven. De opbrengst van de her op te richten nieuwe slavenhandel op moderne leest geschoeid integendeel, is ten voordele van de Schatkist. Men mag namelijk niet vergeten, dat de Vlaamse boerenmeiden prachtige kweekmerries kunnen zijn, terwijl er mannelijke exemplaren voorkomen die best geschikt zijn om een prachtig slavenras te produceren. Onderwijs, internet, telefoon, televisie zijn er onbestaande en deze toestand zal geïntensiveerd worden tot heil van alle inboorlingen, nieuwe en oude. Zeevaartkunde en sportscholen zullen, om begrijpelijke redenen, voor altijd verboden worden. Zelfs de visvangst op zee zal, uit ecologische overwegingen, blootvoets en te voet dienen te gebeuren. Het eiland zal alleen via de lucht te bereiken zijn, met regelmatige vluchten, minstens tweemaal per jaar.
Het Vaderland
Het Vaderland zal zijn, de wijze woorden van wijlen Kardinaal Mercier indachtig, ‘sera Latine ou ne sera pas’ – zal Latijns en Voor Eeuwig Daar Zijn.
Besluit van de Schrijver
Ook Hitlers ‘Duizendjarig Rijk’ hield het amper 12 jaar (breed gerekendd) uit. Buiten dit voorlopig laatste voorbeeld, bevat de Geschiedenis duizenden voorbeelden van opkomst en verval, het enige al vlugger dan het andere. Maar de echte bedoeling van de schrijver is een dubbel-spiegel voor te houden: aan de ene kant, de zelfkant, ons glorierijk verleden, van uit de nevelen der tijden tot heden, en aan de andere kant, de afgewende kant, de belgicistische dreiging, die als een Monster van Loch Ness, ons dreigt voor altijd te verzwelgen.
Dat dit stukje satire is, overlopend van dichterlijke vrijheden, hoeft hij U niet te zeggen, hij die nauwgezet toekijkt op de tekenen des tijds, en ondertekent
André Baert

In Vlaanderen leidt dat her en der tot verwondering. De PS, is dat niet de partij van de onuitroeibare corruptie? Waarom kiezen de Franstaligen dan voor zo'n constructie? Waarom gaan ze niet in op Reynders' roep voor 'le changement'?

Misschien omdat Wallonië - en dus de PS - het niet zo slecht doet. In zijn krantencolumns legt RTBF-journalist Christophe Deborsu uit dat de Waalse economie het de laatste jaren beter doet dan de Vlaamse, dat er meer en zelfs betere want moderne arbeidsplaatsen bijkomen, en dat het PS-ministers als Rudy Demotte zijn die tekenen voor dat succes.

Geen opmerkingen: