dinsdag 30 juni 2009

KORAN SPROOKJES


KORAN SPROOKJES
Verminking volgens koran voltrokken

Het vonnis tot verminking, dat een islamitische rechtbank tegen vier mensen in Somalië had uitgesproken, werd voltrokken. Bij alle vier mannen werd de rechterhand en de linkervoet afgehakt in overeenstemming met de aanwijzingen van de ”heilige” koran. De uitvoering van het vonnis vond voor een groot publiek plaats, voornamelijk bestaande uit vrouwen en kinderen. Dit gebeurde met een machete (kapmes) – dus niet d.m.v. een chirurgische ingreep in een operatiezaal, zoals een geliefd sprookje van mensen die de islam bagatelliseren ons steeds opnieuw wil wijsmaken.

De ”Newsticker” (http://www.dernewsticker.de/news.php?id=121098&i=tfbaad) bericht:

In Somalië heeft een sharia-rechtbank van de islamistische groep ”Al-Shabaab” bij vier dieven als straf handen en voeten laten afkappen. De BBC had eerst gezegd dat de benen operatief zouden zijn verwijderd. De jongemannen in de leeftijd tussen 18 en 25 jaar waren veroordeeld voor de diefstal van telefoons en wapens. Bij elke verdachte werd de rechterhand en de linkervoet met een kapmes afgeslagen. Meer dan 300 mensen, hoofdzakelijk vrouwen en kinderen, woonden de brutale uitvoering van het vonnis in het zuiden van Somalië bij. De vier dieven hadden weliswaar hun daden bekend, maar kregen geen advocaat en konden ook niet tegen het vonnis in beroep gaan. De mensenrechtengroepering ”Amnesty International” had daarvoor de islamisten ertoe opgeroepen het vonnis niet te voltrekken.

Merkwaardig genoeg hebben de moslims echter geen aanleiding gezien hun heilige boek, dat ook in Nederland in moskeeën en koranscholen als het directe woord van God uitgegeven en uit het hoofd geleerd wordt, op grond van het hoffelijke verzoek van zogenaamde mensenrechtenactivisten te veranderen. Want de koran gebiedt:

”En de dief en de dievegge: houwt hun handen af als een vergelding vanwege de misdaad die zij begingen, als een bestraffing van Allah. En Allah is Almachtig. Alwijs” (soera 5:38).

Omdat Allah almachtig en wijs is, heeft hij geen grens vastgesteld vanaf welke waarde van het gestolen voorwerp de straf toe te passen is. Waar de sharia al in de praktijk wordt toegepast gaat men ervan uit: bij iedere diefstal, onafhankelijk van de waarde of de omstandigheden. Want wat betreft het verminken en het doden is Allah niet alleen wijs, maar ook royaal.

Zoals men op ARD-videotext kon lezen (http://www.ard-text.de/index.php?page=160), is Amnesty er heel boos over dat moslims hun aardige folkloristische religie daadwerkelijk af en toe in de praktijk omzetten en speelt nu zelfs op dat de verminking ”op marteling zou uitdraaien”. Geluk voor de vrome moslims: als de beulen de misdadigers natte handdoeken op hun gezicht gelegd zouden hebben, zoals Amerikaanse folteraars dat deden in Guantánamo, zou waarschijnlijk inderdaad aan het feit van marteling voldaan zijn. Met alle consequenties van een hele, hele ernstige vermaning vanwege dit op zichzelf staande geval van ”islamitisch extremisme”. Oeps…moest dat niet correct zijn: ”islamistisch extremiteitisme”?

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk.

Vraag: zou een mens niet gaan verlangen naar de goede oude nazi-terreur?
Of zou het kunnen, dat beide ideologieën in elkaars verlengde liggen?

Geen opmerkingen: