zaterdag 13 juni 2009

MOHAMMED IN DE SCHIJNWERPERS


MOJAMMED IN DE SCHIJNWERPERS


Hoewel ik liever heb dat u de boeken zelf aanschaft om zo ook de auteurs een hart onder de riem te steken, wil ik alle lezers erop attenderen dat Robert Spencers The Truth about Mohammed gratis te downloaden is.

Onderbouwd met islamitische bronnen toont Spencer aan dat de profeet van de Islam geen mens van onbesproken gedrag was. Hij heeft geroofd en geplunderd, vrouwen tot oorlogsbuit gemaakt en verkracht nadat hij tijdens zijn rooftochten hun familie had uitgemoord, speelde zijn vrouwen tegen elkaar uit, liet zijn critici vermoorden, liet mensen doodmartelen, bijvoorbeeld voor geld, en deed er zelf ook aan mee.
Hij stelde discriminerende wetten in die neerkwamen op maatregelen van onderdrukking, en vele openbaringen dienden vooral zijn eigen ego.
Hij roofde voor zichzelf de beste vrouwen, en veel van zijn openbaringen betreffende vrouwen kwamen voort uit de slechte, oneerlijke en achterbakse behandeling die hij hen gaf, zodat de achterbaksheid en vrouwenhaat van Mohammed als wet in de koran werd vastgelegd.

Daarbij dienen wij ons ervan te vergewissen dat Mohammed meer is dan zomaar een historisch figuur. Immers, volgens de koran (33:21) verdient het gedrag van Mohammed universele navolging Hij is insam- al-kamil ofwel het meest perfecte voorbeeld.

En dan begint het opeens te dagen, want tjah zoals een timmerman die zichzelf eens vrijwillig liet kruisingen het eens treffend verwoordde: de boom herken je aan zijn vruchten.

Klik hier om het boek te downloaden (PDF).
________________________________________

Met dank aan James voor de linktip.

Tekst enigzins geplagieerd van FFI.
Bron Het Vrije Volk door Lodewijk Nasser

Geen opmerkingen: