donderdag 25 juni 2009

MUZELMANSE OORLOGSVOERING


MUZELMANSE OORLOGSTACKTIEK

Dan zullen ze misschien…

De laatste 30 jaar zit de Israëlische politiek gevangen in een ”DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN”- doctrine. Iedere beslissing met verstrekkende gevolgen van de regering weerspiegelde dit wensdenken en zijn onwrikbare geloof jezelf iets wijs te maken. Hieronder volgt een korte samenvatting van Israëlische beslissingen die op deze doctrine gestoeld zijn.

Wanneer Israël de Sinai aan de Egyptenaren teruggeeft, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN de op nazipropaganda lijkende antisemitische propaganda in hun media stopzetten.

Wanneer Israël akkoord gaat met de beperkte autonomie van de Palestijnen, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN stoppen om Israëls vernietiging na te jagen. Dan zal de wereld ook niet proberen een onafhankelijke Arabische terreurstaat te vestigen.

Wanneer Israël wapens en geld geeft aan de Palestijnse instanties, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN niet worden ingezet bij terroristische aanslagen tegen Israël.

Wanneer Israël zijn Arabische staatsburgers een voorkeursbehandeling garandeert in de zin van doelbewuste stimuleringsmaatregelen, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN stoppen met het toejuichen van terroristen en het vaart zetten achter de vernietiging van Israël en zijn bevolking.

Wanneer Israël duizenden Palestijnse gevangenen vrijlaat, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN het geweld afzweren en geen joden meer vermoorden.

Wanneer Israël bereid is met vertegenwoordigers van de PLO te praten, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN de Palestijnse terreur stoppen.

Wanneer Israël het de Palestijnen toestaat verkiezingen te houden, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN niet Hamas kiezen.

Wanneer de Palestijnen Hamas kiezen, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN geen agressief terreurprogramma tegen Israël meer nastreven.

Wanneer Israël met terroristen praat, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN hun volkerenmoordambities afzweren en vrede zoeken.

Wanneer Israël zich eenzijdig uit Zuid-Libanon terugtrekt en aan de terroristen van Hezbollah toestaat raketten langs de grens te stationeren, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN geen enkele afvuren.

Wanneer Israël niets doet, terwijl de Syriërs hun hegemonie over Zuid-Libanon vestigen, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN de Hezbollah matigen en ertoe doen besluiten te stoppen met hun aanvallen op Israël.

Wanneer Israël ervan afziet om terug te slaan tegen Hezbollah-terroristen, nadat ze Israëlische soldaten in koelen bloede vermoordden, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN niet meer proberen nog meer soldaten te ontvoeren.

Wanneer Israël de ene na de andere wapenstilstand met de Arabieren sluit, DAN ZULLEN DE ARABIEREN ZICH MISSCHIEN ooit aan eentje houden.

Wanneer Israël het aan Arabieren toestaat te bouwen op openbaar land, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN een gematigde, pro-Israël houding ontwikkelen.

Wanneer Israël de stationering van VN-troepen in Libanon toestaat, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN iets doen om de terroristische aanvallen op Israël te stoppen.

Wanneer Israël de grensschendingen van Hezbollah ignoreert, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN stoppen.

Wanneer Israël de controle over de Tempelberg in Jeruzalem aan de moslims overlaat, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN antwoorden met vriendschap en matiging.

Wanneer Israël als vriendschappelijk gebaar tegenover de Palestijnen alle joden uit Gaza verwijdert, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN antwoorden door zich vriendschappelijk tegenover de joden te gedragen

Wanneer Israël de Gazastrook aan de Palestijnen overdraagt, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN de strook niet als basis voor terroristische aanvallen op Israël gebruiken.

Wanneer Israël na de aanvallen met Kassam-raketten vanuit Gaza ook de andere wang toekeert, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN geen raketten meer afvuren.

Wanneer Israël de Palestijnse Autoriteit toestaat delen van de West Bank te controleren, DAN ZULLEN DE SYRIËRS MISSCHIEN vrede sluiten en de heuvels niet meer gebruiken voor nieuwe aanvallen op Israël.

Wanneer Israël ermee instemt om zijn nek in de Oslo/Road Map/Saoedi-Arabië-strop te steken, DAN ZULLEN DE ARABIEREN MISSCHIEN de strik niet aantrekken.

Wanneer Israël officieel te kennen geeft dat de Palestijnen een staat krijgen, DAN ZULLEN ZE MISSCHIEN hun plan opgeven Israël te vernietigen.

Bron: www.pi-news.net

Oorspronkelijk artikel:
http://zioncon.blogspot.com/2009/06/silly-and-harmful-fantasy-of-two-states.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk

Commentaar
Geen.
Behoudens de indruk dat ‘we’ dreigen 1.000 jaar terug geworpen te worden in de Geschiedenis (met Hoofdletter!). Over de strijd met Muzelmannen en de met hen afgesloten ‘akkoorden’ staat daar alles geschreven wat nodig is om met dat soort mensen overeen te komen. Gewoon : niet luisteren naar hun woorden, maar kijken naar hun daden. En daar uit de nodige besluiten trekken. Zonder verder tijdverlies. Met dat soort mensen moet men gewoon hun eigen taal spreken. Het is de enige taal die ze verstaan. Dat was in het verleden, en zo is het wat er heden omgaat in Perzië (Iran).

Geen opmerkingen: