zaterdag 13 juni 2009

OOST WEST THUIS BEST

OOST WEST THUIS BEST
De Vlaamse kiezer is lijk De Maagd van Vlaanderen. Ergens een beetje jong en charmant, ergens een beetje verlept, een oude glorie, met meestal tussen de twee, de hang naar vernieuwing, maar ook met de bakvisverliefdheid voor de oude vrijer, die, in moeilijke tijden, beweert de sterkste te zijn.
De Maagd heeft dus haar favoriete partner voor een nieuwe vrijpartij uitgekozen, alhoewel ze weet, nog voor de huwelijksnacht, als duizend maal bedrogen te worden. Zij heeft geborgenheid gezocht, en is bij de grootste hoeren-pooier van het land in bed gedoken. Zij heeft de stoere borst opgezocht om tegen te kunnen uithuilen, en zal ontwaken bij het monster van Frankenstein, dat men bezig is met in elkaar te knutselen….
In plaats van zich op te richten in al haar jeugd, en vrij en vrank voor eigen rekening te rijden….
De Maagd van Vlaanderen zal ontwaken, verweesd, verkracht, verarmd en in steek gelaten door haar o zo christelijke bruidegom. Zij zal, als van ouds, misbruikt worden door de pooier van de Femme Fatale uit het Zuiden des Lands, die spreekwoordelijk en sinds mensengeheugenis ‘den trottoir’ doet om in leven te blijven, en och arme, de Vlaamse verkochte bruid zal eindigen waar elke publieke vrouw eindigt. In de goot….
En het zeskoppig Monster van Frankenstein zal verder het land ten gronde richten, want als medestichter van het Grote Eujropese Hoerenverbond zal het verder ons Volk uitzuigen, tot er alleen een lege schelp overblijft, die gewillig zal in handen vallen van die ene ware Godsdienst.
Vaarwel dus, vrije spraak en vranke blik. Een dienstbare houdt de ogen neergeslagen, en is het verleerd om zelfs maar stamelend te bedelen aan de poort. Zijn plaats is dus, eenmaal leeggeperst ten bate van de duivelse inter-solidariteit, aan de buitenkant van die dichterlijke poort, in een hoekje bescherming zoekend tegen de gure tijd, nog net niet verplicht om de bedelnap uit te steken voor een bete broods. De Koning zal omringd door Muzelmannen en Muzelvrouwen, de beker heffen, en toasten op zijn Duizendjarig Rijk, dat buiten de schatplichtigheid aan Allah en zijn Profeet, geen andere bestaansreden heeft dan zichzelf in stand te houden. De Vlaamse Leeuw zal verboden worden, en de aanhangers eindelijk, zoals Le Soir al jaren suggereert, op een schip geperst, dat naar de open zee gesleept, gezonken zal worden. Men zal het lidmaatschap van het Belang van Vlaanderen, na een paar schijnprocessen, als crimineel verklaren, om deze te kunnen afzonderen en brandmerken.
Deze en nog andere, al even zwarte gedachten vielen, als sneeuw voor de zon, van mij af, toen ik, hoog boven de wolken, eindelijk teruggevlogen werd naar mijn mooie Vervang-Vaderland. Waar een verstandig man, neen, niet de hemel op aarde, maar ook weer niet der Untergang des Abendlandes, op het getouw zet. Een leider met klare blik en ferme tred, die best het roer zou overnemen van alles waar ‘Brussel’ en Strassburg’ voor staat. Een man die met kennis van zaken over de mooie Italiaanse vrouwen spreekt en waarnaar de Maagd van Vlaanderen zich best zou naartoe richten.
We hebben nu een paar jaar de tijd om ons terug naar het kantelmoment in de Vlaamse Geschiedenis te werken. Hopelijk zal de Frankensteinse pantomine maar een paar maanden duren, en komen er nationale verkiezingen in het najaar….Tenminste, als de Franse bloedzuiger ons ondertussen niet heeft gewurgd…op financieel gebied (BNP Parisbas) of door mensonterende energieprijzen….Misschien komen VB, LDD en NVA alsnog tot een overeenkomst. En als de PVV van Geert Wilders ons een helpende hand toesteekt….Jongens en meisjes: het zit er aan te komen! Wij roepen dus ‘Te Wapen’ en zien uit naar de eerste (morele, dat spreekt!) tekenen van de nieuwe Brugse Metten.

Geen opmerkingen: