vrijdag 19 juni 2009

PENISNIJD



PENISNIJD
De vrouwen van Silvio
De Europa-babes
Silvio Berlusconi (72) is van mening dat de politieke rechterzijde jonge aantrekkelijke vrouwen aantrekt, en links oude, lelijke exemplaren. Om zijn punt kracht bij te zetten, trekt hij eind april een blik babes open voor de Europese lijst van zijn partij Popolo della Libertá (het Volk van de Vrijheid).
De opvallendste naam is Barbara Matera, een 29-jarige fausse blonde die in 2000 meedeed aan de Miss Italië-verkiezingen, 'iets in de media' wilde doen en het schopte tot omroepster van de nationale tv-zender Rai.
Soapactrice Camilla Ferranti (30) is het Italiaanse equivalent van Lien Van De Kelder, met dat verschil dat ze wél gewillig naakt gaat voor de gespecialiseerde pers. Berlusconi is naar eigen zeggen 'een onvoorwaardelijke fan'. Vorig jaar drong hij er bij de openbare zender Rai nog op aan om Ferranti's rolletje in de soap wat groter te maken.
Angela Sozio (36) is een oude bekende van de Italiaanse premier. Ze werd bekend door haar deelname aan Grande Fratello, de Italiaanse versie van Big Brother, en werd twee jaar geleden gespot op de schoot van Berlusconi in diens vakantievilla in Sardinië. Ze wordt bestempeld als een prominent lid van de 'Harem van Berlusconi', zoals de Italiaanse pers hen noemt.
Eleonora Gaggioli (29) is een tv-persoonlijkheid die ervan houdt gefotografeerd te worden in bescheiden kledij, gelegen op een luipaardvelletje.
'Deze mooie vrouwen zullen het imago van Italië en mijn partij verbeteren', zei Berlusconi toen hem gevraagd werd waarom hij deze politieke non-entiteiten naar Europa wilde sturen.
Heibel met Veronica
Berlusconi's echtgenote, Veronica Lario, was not amused en bezorgde het Italiaanse persbureau Ansa een vlammende e-mail. Dat er mooie vrouwen in de politiek zijn, is volgens Lario (52) niet goed of slecht op zich. Maar ze heeft er een groot probleem mee wanneer uiterlijk en 'welvingen' de voornaamste of enige reden zijn om vrouwen op kandidatenlijsten te plaatsen. Ze was geschokt door die 'vulgariteit'.
De dagen daarop smeert Lario de vuile was over hun relatie breed uit in de Italiaanse media en vraagt ze de scheiding aan. Het laatste waar Berlusconi aan denkt, zijn excuses. Hij eist daarentegen dat zijn vrouw zich verontschuldigt en mag in een populaire talkshow op de Rai een halfuur zijn beklag doen over doen over de 'lastercampagne' van de 'linkse media'. Die zouden tegen hem complotteren en zijn vrouw 'in de val' hebben gelokt.
Noemi en co
Begin mei. De geruchten dat Berlusconi iets heeft met Noemi Letizia, een 18-jarig fotomodel, worden steeds hardnekkiger. Ze zouden ook deels de woede van zijn vrouw verklaren. Kort voordien was Berlusconi op Noemi's verjaardagsfeest geweest.
Eind mei. Via zijn mediabedrijven laat Berlusconi foto's verspreiden om aan om te tonen dat hij geen verhouding heeft met het meisje. Het Italiaanse publiek twijfelt aan de authenticiteit van de beelden. Sommige zien er alleszins gemanipuleerd uit. De premier verklaart nogmaals stellig dat hij 'geen ongepaste relatie' heeft met Letizia.
Begin juni. De Spaanse kwaliteitskrant El Pais drukt vijf foto's af van een reeks waarvan een Italiaanse rechter, op klacht van premier Berlusconi, de publicatie verboden had. Op een ervan is een naakte man te zien, maar er is geen spoor van een gesuggereerde wilde orgie.
Woensdag 17 juni. Betaalden medewerkers zouden voor Berlusconi 'gezelschapsmeisjes' geregeld hebben. Een nieuwe onbekende blondine getuigt in de Italiaanse pers over haar avondjes met Berlusconi, tegen fikse betaling. Patrizia D'Addario zou voor een tripje naar Rome 2.000 euro hebben gekregen en in eerste instantie een plek op de Europese lijst zijn beloofd
Bron DS
Begeleidende opmerkingen, teneinde de algemene penisnijd te beperken..
Binnenpretjes en pretoogjes! Ziedaar mijn commentaar! In gedachten zie Lewie van Leeuven, Herman Kardinaal Van Rompuy, bromvlieg Herman Decroo en vooral de blinkende Steve Stunt en nog vele anderen denken: ‘Die Silvio, toch!’ – ‘Met de helm geboren’! Niet alleen (buiten en boven de politiek) stinkend rijk,is hij clever als geen, en bovenal : hij zegt wat hij denkt en hij doet wat hij zegt...Geen wonder dat hij zwaar bevalt bij lichte dames! Straks komt hij nog bij het eerstvolgend conclaaf als Paus uit de bus! En lap! Daar gaat de allerlaatste kans van Danneelske!...
Het is lekker niet waar, dat ik in verband met Silvio ook denk aan Bart Dewever. Daar is het te koud voor in het Hoge Noorden. En te kort dag. Maar wie weet, is er nog hoop! Met de opwarming van de aarde weet men maar nooit hoe een koe een haas vangt… En daar ben ik dan toch beland bij Bart…Niet dat Bart in staat is om hazen te vangen, een, Bart vangt zelfs nog geen dood konijn, maar wel om de leeg gemolken uier van de Vlaamse koe voortaan met hand en tand te verdedigen! Want volgens Bart willen de franscouillons nu niet meer die lege uier alleen, ze willen de hele (Heilige) koe! En wie zal dan de katjes koetjes in het donker knijpen, als Boer Bavo dat niet meer kan, omdat de koe gesigneleerd is bij’Opsporing Verzcoht’.
Werk aan de winkel, voor het (politiek) succes van Silvio zal bijgebeend zijn! Dat is de goede raad van
André Baert

Geen opmerkingen: