vrijdag 19 juni 2009

VOOR WIE IN NL VRAGEN HEEFT


VOOR WIE IN NL VRAGEN HEEFT
De Wereldkrant (NL), waarop ik, als zuinige kleine gepensioneerde een kosteloos abonnement heb, heeft mij vandaag een wereldprimeur gestuurd! Niet alleen dat er momenteel een alternatieve ‘Tour de France’ voor 200 gedetineerden (!) bezig is, en dat de persoonlijke van Staatswege aangestelde hoofdgym-lerares der Nl-gevangen meerijdt, op uitdrukkelijke voorwaarde van de inrichters, dat te doen in een echt boevenpak. Deze ‘Tour’ ging van start op 6 Juni in Villeneuve d’Asq (N). Na 15 ritten, is de aankomst voorzien in Parijs, nu zondag 21 Juni. De bewakers schijnen mee te fietsen, waarschijnlijk met de bedoeling om zoveel mogelijk deelnemers aan de eindmeet te krijgen.
Dat men in Dendermonde nog niet op een zelfde idee gekomen is! De Kortrijkse spraakwaterval van Jusitie, waaierbol Declerck kan er maar wel bij varen. Op voorwaarde dat zij die onderweg uit koers verdwijnen, maar op tijd en stond hun fietsen inleveren. De werkingsmiddelen van Justitie zijn inderdaad niet eindeloos onbeperkt!
Maar nu terug naar de politieke primeur van de titel, of zoals de Fransen zeggen : ‘Revenons à nos moutons’, wat er op schijnt te wijzen, dat in origine, de Fransen een herdersvolk moeten zijn geweest. Ze zijn bijgevolg, door de huidige herbevolking met frisse woestijnvolkeren, zo goed als terug bij hun ‘roots’….Vooral als men weet dat de huidige president (Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa, bijnaam Sarko) afkomstig is uit de Hongaarse ‘poesta’, de eindeloze moerassige steppe-gebieden, alleen bevolkt door ganzen, ganzenhoeders en de familie Sarközy de Nagy-Bocsa….
Dus dit artikel gaat over die zoekende (en vindende!) Nederlander, die luistert naar de welluidende naam Henry Kreeft. (*) Die als Verlichte Geest, belangeloos en totaal onthecht, dat spreekt, een geweldige politieke partij NMP (Nieuwe Moslim Partij) heeft gesticht. Het bericht (zie hieronder) is in onderkoelde bewoordingen gesteld, wellicht met de bedoeling de geestdrift der Nederlanders ietwat te temperen.
Of de NMP een lang en gelukkig leven beschoren is, zal de toekomst moeten uitwijzen. In ieder geval de Heer Gert Wilders weze gewaarschuwd : er is een zwaar tegengewicht onderweg om hem zijn lauweren te ontfutselen Want over ‘ontfitselen’ weet de Heer Kreeft wel een en ander, voortgaande op alle overtuigingen (van katholiek met tussensprongen (?) naar gelovige moslim) en ideologieën (zie artikel) van alle partijen in Nl waar hij is langs geweest.
Het stond in de sterren geschreven dat er een opportunist zou worden gevonden, die de kans zou grijpen om NL eindelijk binnen te leiden in de schoot van Allâh de Barmhartige. Eindelijk zal in NL verdraagzaamheid, respect voor andere meningen en gelijkheid van man en vrouw hoog in het vaandel staan! Want dat, lieve lezers en nog lievere lezeresen, is het voornaamste programmapunt van de Heer Kreeft!
Veel geluk met de lectuur van dit artikel. Dat wenst U, Uw trouwe dienaar
André Baert

Nieuwe Moslim Partij doet gooi naar kiezersgunst

“Om een kloof te slaan tussen moslims en niet-moslims. En om tegenwicht te bieden aan het zwartmaken van moslims”. Met die insteek wil Henny Kreeft, de nieuwe voorman van de Nederlandse Moslim Partij, zijn partij in 20 gemeentes laten meedoen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010.

Maar een ‘one issue partij’ wil Kreeft niet zijn. “Daar is er al één van”, zegt hij, doelend op
de partij van Geert Wilders, de Partij voor de Vrijheid. “Het is tijd voor een geluid tegen Wilders,
maar er is meer. Het gaat niet alleen om inburgering en participatie van allochtonen, maar ook over goede zorg voor iedereen en een schoon milieu”, zei hij in het radioprogramma Nieuwslijn Supplement.

De 49-jarige Kreeft heeft een opmerkelijke politieke carrière achter de rug. Begonnen als lid
van D66, kwam hij een aantal jaren geleden uit voor de Lijst Pim Fortuyn. Die partij keerde
hij al snel de rug toe. De laatste jaren was hij actief voor lokale partij ONS Noordoostpolder.
Henny Kreeft is sinds het begin van de jaren negentig moslim.Hij groeide op met het geloof
van de katholieke kerk, maar vond daar niet de antwoorden op levensvragen die hij had. Wel in de moskee. En de islam heeft volgens Kreeft veel antwoorden voor de huidige samenleving. “Zoals verdraagzaamheid, respect voor andere meningen en gelijkheid van man en vrouw.” De komende maanden gaat Kreeft op zoek naar geschikte kandidaten. Niet alleen in zijn woonplaats Emmeloord (waar niet veel moslims wonen) zal de Nederlandse Moslim Partij meedoen, ook in Amsterdam en Almere komen lijsten.


(*) De naam Kreeft zal dientengevolge zo vlug mogelijk ingeschreven worden bij de Dierenbescherming als Beschermde Diersoort. Omdat het wel eens wil voorkomen, dat mensen de naam van een publiek personage willen geven aan hun hond of kat. Als bewijs van waardering, maar meestal juist niet. Hangt af van hun persoonlijke rijkdom. Want wie zijn hond uitlaat, en hem roept met de naam ‘Kreeft, Kom Hier’ zal nogal spoedig als een rijke verkwister aangezien worden, die kwistig omgaat met de edelste der schelpachtigen.

Geen opmerkingen: