dinsdag 23 juni 2009

WILDERS & VL BELANG BEDREIGD

WILDERS & VL BELANG BEDREIGD

Thomas de Verschrikkelijke

Thomas von der Dunk denkt slim te zijn. De laatste Staatsmannen die in Europa aan deportaties deden, waren Hitler en Stalin. Volgens Thomas heeft de kiezer niet altijd gelijk. Het zou goed zijn als de ambtenarij de boel gaat saboteren, wanneer PVV aan de macht komt. De rechtsstaat, zo beweert Von der Dunk, is belangrijker dan de democratie.

Vraag het aan een willekeurig linkspersoon, en Rita Verdonk was één van de laatsten die aan deportaties deed in Europa, toen zij nog Minister was. Links staat niet bekend om haar zuinigheid, ook niet in kwalificaties.

Dat niet alleen. Is het moreel juist dat ambtenaren een Kabinet Wilders 1 gaan saboteren omdat de maatregelen tegen hun principes indruist?

Dat is natuurlijk afhankelijk van welke morele standaard je toepast. Bescherming van het rechtssysteem is een nobel streven, maar Thomas Von Der Dunk romantiseert het begrip, om zijn argument waarde te geven. Het is niet meer dan een rookgordijn.

Volgens het hoogste moraal, hechten mensen waarde aan lijf en eigendom. Dat is het hoogste moraal, omdat dit moraal is aangeboren en niet aangeleerd. Nu maken mensen nog wel eens fouten, als in het plegen van misdaad, of valse beschuldigingen. Het rechtssysteem is uitgevonden om onschuldigen te beschermen tegen straf, en ook om slachtoffers van een misdaad via de overheid het recht op wraak te geven. Niet het emotionele slachtoffer bepaalt de strafmaat, maar de overheid bepaalt dit. Dat is één van de vele redenen waarom de meeste mensen niet barbaars omgaan met de dingen, waar ze toevallig een gloeiende hekel aan hebben.

Het is het zeker waard om een rechtssysteem te beschermen. Het is nota bene één van de weinige dingen, waar de overheid beter kan presteren dan de vrije markt. Als de overheid dat tenminste zou willen.
De problemen waar Wilders over spreekt, gaan in de kern om bescherming van lijf en goed. Overige partijen hebben laten zien dat zij niet goed zijn in die taak te vervullen, en vormen door hun laksheid juist een bedreiging voor lijf en goed. De rechtsstaat faalt in haar effectiviteit om de hoogste normen toe te passen.

Als ambtenaren Kabinet Wilders 1 saboteren, dan rest de Wilders-kiezer, wiens problemen dan niet worden opgelost, nog maar één conclusie: de overheid helpt niet.

Die conclusie zal de rechtsstaat niet helpen. Als mensen bij hoge nood, met water tot aan de lippen, de conclusie trekken dat de overheid hen niet kan helpen, dan gaan mensen zichzelf helpen. Als er iemand is die zich dat zou moeten realiseren, dan is het wel oom Thomas de historicus.

Thomas heeft daarmee zowat het slechtste plan bedacht, om de rechtsstaat te redden. Dit plan zal op den duur, vooral eigenrichting oogsten.
Bron Het Vrije Volk

COMMENTAAR
De verder mij nobele onbekende Heer Thomas von der Dunk, waarschijnlijk verwant aan deze naar wie het gezegde :’een ongelovige Thomas‘ is uitgevonden, spuwt in de Nederlandse media een stelling, die vroeg of laat in Vlaanderen zou kunnen gelanceerd worden tegen de Vlaams Nationalisten. Het is maar beter dat we gewaarschuwd zijn….
Eerst dacht ik een uittreksel uit de ‘Woef’ van de gezellige Jaak Pijpen onder ogen te hebben. Daar krioelt het immers van namen an kweekscholen van Duitse Herders, die graag zivchzelf aanprijzen als Oer-Duits, met namen als ‘Bento von der Volkmaarshoeve,’, of ‘Birka vo,n der Taelmanshoeve’, enz. VAllemaal veredelde merknamen , allemaal met ‘von der’ in de aanloop naar een ellenlange naam met allemaal Dansende Hoofdletters, om maar te bewijzen hoe Oer-Duits, dus degelijk, hun ras wel is. Niet dus die Thoms von der Dunk, …
Omdat wij, nationalisten Moeder aan de Haard, waarmee ik bedoel zowel de Moeder als de Haard te willen beschermen, zouden daarvoor Siberië verdienen? Links mensen zien het anders dan wij. Eert zoveel mogelijk afnemen, of afromen van wat de burger heeft, om er zelf beter van te worden, en dan het overschot aan de Gemeenschap terug te schenken. De Bolsjewistische Revolutie (1917) in Rusland is daar het sprekendste voorbeeld van geweest. Of nog de Culturele Revolutie van Mao in onze dagen…
Kijk, als ik moest kiezen tussen twee hitorici, von der Dunk of Bart DeWever, dan wist ik het niet meer. De eerste denkt dat hij het ei van Colombus gevonden heeft, en de twee denkt dat hij dat ei is. De eerste heeft mooi in zijn kaarten laten kijken. De tweede spreekt nog assertieve taal, doorspekt met moeilijke woorden, en denkt dat daarmee zijn belagers, heel alleen, zonder hulp van strijdmakkers, op het verkeerde spoor kan zetten. Het is alleen maar tijdverlies, en om tde Belgica oin het sloopdok
Maar inderdaad, als de Overheid, zowel in NL als bij ons, Moeder bij de Haard niet kan of wil beschermen, dan moeten wij het overnemen.
Wij, Vlaams Nationalisten (cfr de Maddens-doctrine) zijn nog onderweg om de meerdrheid te halen. De PVV in NL heeft die al. Alles is dus gewoon een kwestie van tijd….
Ondertussen zitten we, in VL, met drie cordons. Ze zijn, respectievelijk in volgorde van ouderdom: het ‘cordon sanitaire’ tegen het Vlaams Belang. Het tweede, dat dateert van pas nà de laatste verkiezingen, is het ‘condon réel’ tegen LDD, en het derde (met dank aan ’t Pallieterke voor de reuze-inval!) is het ‘cordon bleu’ vanwege de Pest voor Vlaanderen (PVV alias Open VLD) voor de NV-A van Bart DeWever….Om het nogmaals met de woorden van wijlen Pim Fortuyn tegen Walter Zinsen te zeggen: ’Mooie democratie is dat, in dat landje van jullie’….

Geen opmerkingen: