dinsdag 28 juli 2009

ALEXIUS AKKOORD IS BOERENBEDROG


ALEXIUSAKKOORD IS BOERENBEDROG


(Advertentie)
Manifestatie Vlaams Belang tegen het Alesiusakkoord
(27/07/2009) PROTESTMANIFESTATIE VLAAMS BELANG TEGEN HET ALEXIUSAKKOORD
WOENSDAG 29 JULI OM 11 UUR AAN HET MECHELSE PLEIN IN ANTWERPEN

ILLEGALITEIT NIET BELONEN!

In het parlement nam het Vlaams Belang het Alexiusakkoord van de regering Van Rompuy inzake de regularisaties van illegalen reeds onder vuur. Het Vlaams Belang stapt met dit dossier naar de Raad van State. Tevens zullen in het Europees parlement en in de Raad van Europa vragen gesteld worden over de nieuwe algemene regularisatie.

Het Vlaams Belang plant op woensdag 29 juli een protestmanifestatie tegen deze tweede algemene regularisatie van illegalen in amper tien jaar tijd. Illegaliteit mag niet beloond worden. Deze nieuwe algemene regularisatiegolf betekent immers in de komende tien jaar de komst van minstens 400.000 nieuwe vreemdelingen. Het Vlaams Belang pleit voor een humaan repatriëringsbeleid, voor een immigratiestop, voor strengere criteria inzake gezinshereniging, huwelijksmigratie en studentenvisa. Kortom, voor een kordaat en efficiënt asiel- en immigratiebeleid dat van ons land niet het OCMW van de hele wereld maakt.

Het aanzuigeffect van de algemene regularisatie mag niet onderschat worden. De algemene regularisatie van 2010 zal net als in 2001 een nieuwe immigratiestroom teweegbrengen. Via gezinshereniging zullen vele tienduizenden zich komen vestigen bij hun geregulariseerd familielid. België voert op dit moment zowat het meest lakse asielbeleid van de wereld. Dat feit op zich is al genoeg als aanzuigeffect voor nieuwe economische gelukzoekers en avonturiers. Aan dit laks beleid moet een einde komen. Illegalen moeten actief opgespoord en terug naar hun land van herkomst gestuurd worden. Als het niet vrijwillig kan, dan gedwongen.

De protestmanifestatie vindt plaats in Antwerpen om 11 uur aan de hoofdzetel van het Antwerps OCMW, Lange Gasthuisstraat te Antwerpen (ter hoogte van het Mechelse plein). Als de regularisatie doorgang vindt, zullen de OCMW's - en in voor Vlaanderen in het bijzonder het Antwerps OCMW - overspoeld worden met geregulariseerde illegalen. Filip Dewinter zal de manifestanten toespreken.
Philippe Van der Sande,
persverantwoordelijke Vlaams Belang Antwerpen

Geen opmerkingen: