dinsdag 7 juli 2009

AMERIKA WEER WIT NA CHOCO OBAMA

AMERIKA WEER WIT NA CHOCO OBAMA

Sarah Palin: Ik heb grote plannen met Amerika
zondag 5 juli 2009 11:43
Republikein Sarah Palin heeft haar baan als gouverneur van de Amerikaanse staat Alaska opgezegd omdat ze een 'hogere roeping' heeft: het land verbeteren volgens conservatieve waarden.

Dat heeft Palin bekendgemaakt op haar pagina op de sociale netwerksite Facebook, meldt FOX News.
De woordvoerder van Palin heeft tegenover persbureau AP bevestigd dat het bericht op Facebook afkomstig is van de gouverneur, die deze maand opstapt.

Grote plannen
Palin – die running mate was van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain bij de verkiezingen in 2008 – zegt grote plannen te hebben met de Verenigde Staten.
‘Ik bekijk hoe we dit land kunnen verbeteren volgens onze waarden, zoals een kleinere overheid, onafhankelijkheid op het gebied van energie, sterkere nationale veiligheid en de broodnodige belastingverlagingen,’ schrijft ze.

Leidende rol
Palin maakte vrijdag bekend dat ze haar ambt later deze maand neerlegt. Ze trad in november 2006 aan als gouverneur in Alaska. Amerikaanse media en politieke deskundigen speculeren al langer over de ambities van Palin.
McCain staat achter zijn oud-running mate en zei gisteren dat Palin geschikt is voor een leidende rol binnen de Republikeinse partij.
Door Luc van Kemenade
John McCain ziet leidende rol voor Sarah Palin
zondag 5 juli 2009 09:32
De Republikeinse senator en voormalige presidentskandidaat John McCain denkt dat er voor de gouverneur van Alaska, Sarah Palin, een belangrijke rol in de Republikeinse Partij is weggelegd.
McCain reageerde zaterdag op het besluit van Palin op te stappen als gouverneur.
Running mate
McCain liet weten dat hij veel respect heeft voor Palin en dat hij zeer trots is dat ze zijn kandidaat was voor het vicepresidentschap in de presidentsverkiezingen van 2008.
Die verkiezingen werden gewonnen door de Democraat Barack Obama.
President
Zij zou een gooi willen doen naar de kandidatuur namens haar partij voor de presidentsverkiezingen van 2012.
Bron Elsevier

Commentaar
Atlas torste de wereld op zijn schouders. Sarah Palin neemt het op tegen de ganse wereld….Mijns inziens maakt ze een goede kans.
Deze Dame (een werkelijk Grote Madam, met waarschijnlijk weinig zelfmoordneigingen…) is een uitzonderlijk talent, en tegen het einde van de ambtstermijn van de huidige President, zal men waarschijnlijk algemeen inzien, dat weer eens een spreekwoord bewaarheid werd.
Holle vaten klinken het luidst….
Maar de klok zal niet kunnen terug gedraaid worden! De wereld zal er, na Obama, anders uitzien. Voor iemand die mij wil begrijpen, het zal zijn zoals het land van Mijn Sarie Marais er nà de Apartheid is gaan uitzien….Bevrijd van de ‘verderfelijke Apartheid’ maar opgeklommen tot het crimineelste land ter wereld.….
Natuurlijk zal het een tijdje duren voor de meningen omgevormd zullen zijn. Zovele jaren na de Apartheid weigert men ook nog altijd ook maar één slecht woordje te horen over het Nieuwe Zuid Afrika, onder de knoet van het post-communistisch ANC. Net zo min als in de Vrije Wereld de Linkse Kerk weigert ook maar één woordje slecht te schrijven over de Sovjet-criminaliteit…..Alhoewel Obama nog altijd opgehemeld wordt tot in de hoogste hemelsferen, ziet men beetje bij beetje de barstjes in zijn reputatie..Maar hij is en blijft de kandidaat van al wat links denkt en handelt, dus is hij een goeie! En de Republikeinen daar in de Nieuwe Wereld?! Dat zijn toch maar oorlogsstokers en vuige kapitalisten!
Mevrouw Palin kan de wereld weer hoop geven!

Geen opmerkingen: