dinsdag 28 juli 2009

GRIEKSE GESTAPO


GRIEKSE GESTAPO

De Griekse politie is begonnen met een landelijke operatie om illegalen op te pakken. Er is een plan om vijf nieuwe opvangcentra te bouwen en de asielprocedure wordt aangescherpt.

In Griekenland is het overheidsbeleid tegenover migranten drastisch veranderd. De laatste twee jaar komen via Griekenland de meeste illegalen de Europese Unie binnen.

Twee maanden gelden gingen migranten in Athene de straat op om te protesteren tegen racisme en het immigratiebeleid. Velen van hen zijn opgepakt of ondergedoken.

Angst
Volgens correspondent Conny Keessen heerst er een sfeer van angst in de Griekse hoofdstad. “De illegalen zijn bang opgepakt te worden, de overheid is bang voor de toenemende sociale onrust en de problemen van de almaar uitdijende achterstandswijken.

Bron NOS Nieuws

Digitaliaanse Diverse Divergentia

Twijfelt U aan Uw gezichtsvermogen? Aan Uw gezond verstand? Wrijft U zich gerust de ogen uit! U valt straks van Uw stoel!
Lees even mee, uit dezelfde bron : (bij uittreksel)


Wel boerka, geen blote bast in Beekse Bergen
-
Als eerste dierenpark in Nederland voert safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek een dresscode in voor de bezoekers. Het is vanaf aanstaande zaterdag niet meer toegestaan de dieren te bekijken met ontbloot bovenlijf. Het park zegt daarmee tegemoet te komen aan klachten van bezoekers. Woordvoerder Maurice Nieuwland legt uit.
Kreeg u zoveel klachten?
‘Jazeker. Er is geen sprake van een klachtenregen, maar zodra de temperatuur boven de 25 graden komt, zijn er blijkbaar toch veel mensen die een T-shirt te warm vinden. We krijgen daar opmerkingen over aan de kassa. We zijn een park voor gezinnen met kleine kinderen. Het is niet nodig hen te confronteren met blote basten. Iedereen moet in z'n vrije tijd natuurlijk kunnen dragen wat hij wil, maar er zijn ook fatsoensregels. ‘Wij zijn daarin overigens niet de enige. Bij steeds meer terrassen zie je van die bordjes verschijnen dat mensen niet te bloot gekleed mogen gaan.’
Geldt dat voorschrift ook voor wie de dieren bekijkt vanuit zijn eigen auto?
‘Het geldt in het hele park, zowel in het wandel- als het autogebied. Anders snapt niemand er meer iets van. Verder blijft alles trouwens toegestaan: korte broeken, sandalen met geitenwollensokken, boerka's....’

Ja kijk, beste lezer : ik moet het toegeven : heel even heb ik naar mijn voorhoofd gewezen, met dat bekende kurkentrekkers vingertje in een draaiende beweging, wat wil zeggen : goe zot zeker? Neen,; niet voor de Grieken, maar voor die stomme Hollander aan het hoofd van De Beekse Bergen! Ze moesten die vent, in een boerka gestoken, gewoon bij de apen gezet hebben….

Ik stel voor dat ons dozijn ministers en staatsecretarissen die bevoegd zijn voor de materie, onmiddellijk afreizen naar Griekenland. Om er zich ter plaatse van te vergewissen dat er waarachtig geen concentratiekampen opgericht zijn. Dat die arme gelukzoekers niet achter tralies zitten, wachtend op de konvooien die hen te voet – per pedes apostolororum – en onder strenge bewaking van gewapende militairen terug naar het herkomstland zullen brengen…

Dier landen, in eenzelfde Europa, drie verschillende aanpakken van de vreemdelingenplaag. Wat hebben die Grieken toch dat onze leiders in de Nederlanden, niet hebben? Geld teveel en kiezers tekort?

Ik stel voor om onze gedreven Franscouillonse passionari’s (Onkelinx, Milquet etc) een vliegticket enkele reis zouden betaald worden, richting Athene…waar ze zich levenslang mogen verdiepen in de vraag nar de herkomst van onze beschaving..

Of beter, nog, een ticket enkele reis naar de Beekse Bergen, waar ze, in boerka gehuld, naast die directeur mogen blijven. Niemand van de bezoekers zal na een paar uur het verschil bemerken tussen de oorspronkelijke bewoners en de nieuwelingen

Wedden dat de Oude Media over de wending ten goede in Griekenland niet zullen berichten? Ze zouden het ten jppgste kunnen afdoen als een publiciteitsstunt van Wilders of van het Vlaams Belang…….

Geen opmerkingen: