vrijdag 17 juli 2009

HOE MEER ZIELEN....

HOE MEER ZIELEN…

100.000 regularisaties in aantocht

Ondertussen wijzen alle tekenen erop dat we afstevenen op een nieuwe, massale regularisatieronde.
Uit een vertrouwelijk regeringsdocument blijkt dat op basis van de criteria van het cdH en de PS tot 100.000 illegalen voor een regularisatie in aanmerking zouden komen.
In tegenstelling tot wat men soms laat uitschijnen, is het niet zo dat de liberalen zich mordicus tegen een grootschalige regularisatie zouden verzetten. Nog steeds volgens dezelfde bron zouden op basis van de liberale voorstellen zo’n 53.000 illegalen kunnen geregulariseerd worden.
Voor een goed begrip: dat zijn er minstens evenveel als tijdens de eerste collectieve regularisatie onder Verhofstadt, die destijds als een ‘éénmalige operatie’ aan de bevolking verkocht werd.
Bron E-Magazin Vlams Belang

Digitaliaanse Commentaar.
Mag ik aan de 9 miljoen echte medeladers die niet voor het eigen Vlaams Belang gestemd hebben, bij deze een grote proficiat wensen? Zij zullen krijgen wat zij in al hun naïviteit niet gewenst hebben: het gezelschap van een nieuwe lading vreemdelingen die ze op twee plaatsen zullen kunnen bewonderen : 1° quasi dagelijks aan de loketten van het OCMW en 2° aan de deuren van de moskee, iedere vrijdagnamiddag voor het Vrijdaggebed. Ze zullen ten andere ook opvallend aanwezig zijn in het straatbeeld, afdeling carnavalskledij en ook in onze scholen en in de gevangenissen. Waar U ze het minst zult ontmoeten is op de werkvloer…
Eenmaal deze wachtlijsten weggewerkt, is er weer plaats voor een volgende golf, want het aanzuigeffect zal natuurlijk niet op zich laten wachten.
Weer een gelegenheid om de geoliede werking van de ‘interpersonele solidariteit’ te laten werken.
Proficiat medelanders! Jullie laten zich keer op keer op keer op keer bij de neus leiden waar ‘men’ u wilt krijgen: tweederangsburger in eigen land.

Geen opmerkingen: