woensdag 1 juli 2009

LA LUTTE FINALE


LA LUTTE FINALE…

Al-Qa'ida zweert wraak op Frankrijk vanwege burqadebat
Al-Qa'ida zal 'hoe dan ook' wraak nemen op Frankrijk vanwege uitlatingen over de burqa. Het terroristennetwerk roept alle moslims op tot vergeldingsacties.
Vrouw van de Wereld
'Dat je met een hoofddoek op gaat lopen is één ding. Maar dat je je zo moet verbergen, alleen omdat je een vrouw bent, dat is vreselijk en vernederend. Een tribale gewoonte van nomaden, die bij lange afwezigheid wilden dat hun vrouwen kuis en trouw waren.'

Lees de blog Inderdaad Sarko, de burqa is vernederend
‘We tolereren deze provocaties niet en zullen onze wraak hebben,’ staat te lezen op radicale islamitische websites, melden onder meer de Amerikaanse zender CNN en het Franse persbureau AFP. De oproep is ondertekend door Abu Musab Abdul Wadud, die zichzelf de 'leider van Al-Qa'ida in Noord-Afrika' noemt.
Gevangenis
De terroristen reageren op het felle debat dat Frankrijk voert over het dragen van burqa's en of dat in strijd is met de Franse wet. Het kledingstuk is volgens de Franse president Nicolas Sarkozy ‘niet welkom’ in zijn land, omdat het een symbool van onderdrukking van de vrouw is. Een staatssecretaris noemde de burqa een ‘gevangenis’.
Schaamteloos
Frankrijk ‘voert een schaamteloze oorlog tegen onze zusters die een burqa dragen,’ aldus Al-Qa’ida. ‘Onze moslimbroeders in Frankrijk en in de rest van Europa worden steeds vaker dwarsgezeten door politici en hun constante belediging van ons volk.’ Frankrijk heeft de grootste moslimminderheid in Europa. In 2004 voerde het land een verbod in op hoofddoekjes op scholen. Moslims reageerden wereldwijd met luide protesten.
In Nederland is het sinds vorig jaar verboden om in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs een burqa te dragen. Een plan van PVV-leider Geert Wilders voor een algeheel burqaverbod werd door de Tweede Kamer afgeschoten.
Door Luc van Kemenade

Reacties
Al Qaida wil natuurlijk ongezien kunnen blijven opereren in Frankrijk, weggestopt onder een burqa. Ongelovige op woensdag 1 juli 2009
Dit soort dreigementen geeft precies aan waar die religie voor staat. S. de Jong op woensdag 1 juli 2009
Zo zien we maar weer, wij moeten ons aan de gasten aanpassen of anders de beuk er in .. !
Harry4 op woensdag 1 juli 2009
In het verleden waren er al mensen die zeiden dat de zwarte steen vernietigd moest worden. Lijkt mij een goed idee opa2 op woensdag 1 juli 2009
Commentaar
Eerst en vooral, waarde Heer Terrorist, als U wilt dat wij ons niet bemoeien met de klederdracht van Uw vrouwen, dan moet U ze bij U houden.
Maar ten gronde zou ik zeggen…..
Vliegtuigen aller landen, verdedigt U! Vooral die tuigen uit de Airbus-stal…Want Airbus is overwegend Frans, en er zijn de laatste tijd al twee in geheimzinnige omstandigheden uit de lucht gevallen. Ik zou aanraden (zoals onlangs een piloot besliste met lastige passagiers): leeg te vliegen. Als er dan ‘ongelukken’ gebeuren, kost het dan heel wat minder mensenlevens. Maar de voorzichtigheid is de moeder van de porseleinwinkel….Ik zou zowel mijn vliegend als mijn grondpersoneel maar eens duchtig screenen…Een ongeluk zit in een klein gaatje…
Franse burgers : gaat allen wonen, werken, leven diep in de bergen, want Uw steden zijn levende tijdbommen! Bezoek niet meer : trein, trams, bussen, tunnels, dancings, café’s, bars, restaurants, grootwarenhuizen, markten, kerken, enz, kortom alle plaatsen waar moslims vrije toegang hebben. Iedere tabbaard-man, burka-vrouw, groot, klein, dik, dun,, lang, mager, zelfs goed geklede jongeren, zijn potentiële bommenleggers. Zelfs Uw Arabische buurjongen kan perfect getraind zijn om toe te slaan…
En wat het ergste is: de Heilige Mc O’Bama, die zelf half moslim is, heeft onlangs in Caïro het startsein gegeven voor de her opflakkering van de moslimhaat. Niet alleen eiste hij de toetreding tot de EU van Kurkije, hij oordeelde dat ‘Het Westen’ niet het recht bezat om zich te mengen in de kledingvoorschriften van Arabische vrouwen….
En van uit zijn positie (als machtigste man ter wereld) is een half woord al voldoende om die mannen met hun korte lontjes in opperste staat van opwinding te brengen….Dat hij een afkeer heeft voor President Sarkozy, sedert die gedreigd heeft van met de hogedrukreiniger het ‘racaille’ van de straat te vegen, is algemeen gekend – maar….. heeft U in de Oude Media veel geluiden over hun verhouding gehoord of gelezen? Toen Mc O’Bama een paar dagen later in Parijs was, weigerde hij de maaltijd hem aangeboden door Sarko. Neen! Meneer Mc O’Bama ging liever gezellig tafelen, met vrouwtje Michèle, in een knus typisch Parijs restaurantje…Als het eerste het beste zwart verliefd koppeltje dat geniet van een romantisch avondje Parijs….
(Gelukkig dat mijn vorig Pallieterke nog bestond. Die intimiteiten over Bama vond ik daar bij de Franse diplomaat Gaunod, ‘Si la France m’était compté’ en dat was pas gisteren avond laat. Bedlectuur…. Het was mij ontsnapt bij een eerste lezing, want – een slechte gewoonte weeral – Pallieterke wordt hier gelezen zoals één reusachtige taart die op tafel komt gegeten wordt. Eerst de kersjes op die taart. Dat zijn de spitsvondigste pareltjes, die elke week op dezelfde plaats verschijnen. Dan de kortere artikels. Deze eerste twee zaken worden ‘genuttigd’ elke week bij hoogdringendheid. De rest volgt dan, een hap hier, een hap daar, al naar gelang de omstandigheden dit toelaten. Die ‘restjes’ kunnen lang meegaan! Somtijds stapelen de nieuwe nummers zich boven op elkaar, met alleen maar zulke ‘overschotjes’…Zo moet ik dikwijls vaststellen dat daar voorspellingen tussen steken, die inmiddels al lang zijn uitgekomen. Waarbij ik de indruk heb, dat die actoren òòk ’t Pallieterke lezen en uit eerlijke schaamte niets anders durven uitvoeren wat weken voordien daar werd afgekondigd. Is nogal een ander waarheidsgehalte dan de Oude Media! Alleen kwestie van goed waar te nemen (wat iedereen kan) maar van ook goed weer te geven. Vooral dat laatste is aartsmoeilijk voor de Oude Media, die allemaal broodschrijvers geworden zijn. En geen taart-schrijvers!)
Stelt zich de vraag of, inclusief de vele mensenlevens, dat kordaat optreden voor Sarko eenzelfde ‘Wilders-effect’ zal sorteren bij de volgende verkiezingen. Ik durf het hem toewensen, vooral daar er nog altijd slaande ruzie heerst in het kamp van de tegenstanders!
Om in de sfeer te blijven van het begin van deze commentaar: ‘C’est la lutte finale’ die is ingezet. Hoe zal het Franse volk reageren? Welke kant kiezen ze? Wie niet vòòr is, is tegen…Wordt het ‘de onderwerping’ of komt er eindelijk een einde aan het lijdelijk verzet? Is het voortaan gedaan met de gebogen ruggen en zien we terug de Natie, La Nation van uit de tijd van de lange de Gaulle?
Nu kan het nog. Althans na de bloedige burgeroorlog die er zit aan te komen…Want Allah laat zich niet zo maar bij het groot huisvuil zetten! .
Hopelijk is het uiteindelijk niet lijk in de natuur, dat de parasiet het draaglichaam op de duur vernietigt. En ik denk daar bij aan een stoere eik, die overwoekerd wordt door een onschuldig klimopplantje…Want ik weet: als het regent in Parijs, druppelt het in Brussel….En wat gestart is als een lief klein hedera-plantje, kan uitgroeien tot een alles verstikkende jungle…..
Daarom, brave Franse burgers: weest paraat als het wachtwoord voor de aanval tegen U komt. In een ‘frisse gezonde moslim-oorlogvoering’, is het roeptoeteren van Al Qa-aida voorlopig een afleidingsmanoeuvre. Muzelmannen lichten de vijand gewoonlijk niet in over hun plannen. Zo dom is de Islam-wereld niet. Zij zullen toeslaan als de storm wat is gaan liggen, en de massa weer is ingedommeld. De Geschiedenisboeken staan er vol van. Zelfs in de Bijbel krioelt het van listen en lagen!
Die gotische middeleeuwse kathedralen, die stenen kantwerken als daar zijn de Notre Dame in Parijs, het heiligdom van Chartres, de kathedralen van Rems, Amiens, enz., stelt U deze even voor bij Uzelf, eenmaal ze verbouwd zijn tot moskeeën…Vier torenhoge slanke minaretten op elk hoek en U hebt het plaatje van de Aya Sofia (de Heilge Wijsheid) in Byzantium Constantinpel Istanbul….Dat ligt weliswaar aan de overkant van de Bosporus, maar straks zijn we daar ook thuis, als Kurkije eenmaal is toegetreden tot het (Islamitisch) Europa…

Geen opmerkingen: