vrijdag 31 juli 2009

LINKIE WINKIE ARGUMENTEN


LINKIE WINKIE ARGUMENTEN


Uit HVV:
Evelien Tonkens maakt exotisch dansje
op Wilders’ grafzerk.

FILANTROOP


Aanvang v/h artikel:
In de jaren zestig was het in zwang geraakt om alles wat maar een beetje rechts zweemde fascistoïde of fascistisch te noemen. En ja, het waren vooral communisten en naaste verwanten die dat graag deden. Voor de oorlog noemden de communisten de socialisten zelfs sociaalfascisten. Over de Goelags was toen nog amper iets bekend.

Maar goed, opnieuw dan maar met gewezen GroenLinks-kamerlid en professor Evelien Tonkens, in de Volkskrant van 29 juli:


“Deze zet van Wilders is fascistisch, op een manier die hij nog niet eerder heeft vertoond. Hij keert zich niet langer alleen tegen de islam (*) maar direct tegen mensen die de islam aanhangen, en hij reduceert hen tot beleidsinstrument. Dat zet de deur open naar uitsluiting, mishandeling en erger. Levensgevaarlijk en stuitend is het, dat we al zover gezonken zijn dat Wilders dit kan doen zonder dat iedereen over hem heen valt. Terwijl iedereen – terecht – nog wel over hem heen zou vallen als hij deze vraag zou stellen over oude mensen, chronisch zieken of gehandicapten.”.

Digitalians (**) Boeketje

Weer die fameuze linkie-winkie hink-stap-sprong : van een algemeen gekend en niet betwist feit : Wilders actie tegen de vreemdelingen-tsunami, waar men kan voor of tegen zijn, de overstap naar de jaren ’30 en de toen geldende onmenselijkheden.
Anders geredeneerd: in de jaren ’30 ging de zon op in het Oosten. Nu ook, dus de verschrikkingen van de jaren ’30 komen terug.

Zien zij, die linkie-winkiemensen, dat dan nooit zelf in?

Ja natuurlijk, zo dom zullen ze wel niet zijn. Maar zij hebben geen andere argumenten!En met de schijn van waarheden hopen ze nog altijd vliegen te vangen…

Het artikel van ‘Filantroop’ eindigt met een geweldige rechtse (!) upper-cut: en zou de dame tegen het vilt moeten gaan….


À propos, herinnert u zich nog dat Femke Halsema van dezelfde partij (Gtoen-Links) het plan opvatte een Robin Hood-belasting in te voeren? Ja toch zeker? De welgestelden zouden gedwongen moeten worden hun zuurverdiende geld af te dragen aan de zielige medemens. Die wordt dan ook graag van elders naar hier genodigd, want zelf hadden we er te weinig.

Die laatste zin i!s ronduit vernietigend!

Kijk, weer die begripsverwarring : Robin Hood stal van de rijken om aan de armen te geven. ZEGT men. De realiteit was even anders! Maar, voor arme dompelaars klinkt dat sympathiek. Robin Hood was toch een struikrover, van het niveau van de Bende van Baekelandt (West Vlaanderen, half de jaren 1800) of van de Limburgse bokkenrijders…

Digitaliaanse Diverse Divergentsia

Is het te verwonderen dat de ster van Geert Wilders immer rijzende is? Hij kan zich geen betere vrienden wensen! Want iedere stille en ingetogen zucht van zijnentwege wordt door hen uitvergroot en met veel misbaar vertaald, op muziek gezet. en wereldkundig gemaakt!

Ik zou zeggen, Groen-Linkse passionaria, die dan toch alleen maar werkt voor de poen, en niet uit gedrevenheid voor al lang achterhaalde ideologieën, ‘if yoy cannot beat them, join them’…

Want vroeg of laat zal er voor jullie soort geen plaats meer zijn…Tenzij jullie politiek asiel komen vragen bij ons….Want, zijn het er nu met de Tweede Regularisatiegolf een paar tientallen meer of minder, wie maalt daarom!



(*) Niet alle vreemdelingen zijn moslim, en nietrs alle moslims zijn vreemdelingen….

(**) De bloem Digitalis (zie Wikipedia) ofte vingerhoedskruid, dat ik kan aanraden, want het is een gemakkelijk plantje, dat snel groeit, geen speciale verzorging vereist; mooi en kleurrijk staat in elke border, maar gevaarlijk giftig is. Is (vanzelfsprekend) insectenvrij. Zelfs een verdwaald zaadje in de kippenren weelderig uitgegroeid, blijft onaangeroerd. Hoe weten die kippen dat? Het woordgebruik als voornaamwoord in een ‘Digitaliaans Boeketje’ heeft niets te zien met de uitdrukking ‘Digialiaanse Diverse Divergentia’, dat gewoon een ludiek taalspelletje met veel alliteraties wil zijn, en een woordspeling op mijn Italiaans alias….Dat Italiaans klinkend alias heeft alles te maken met familiale toestanden, om van in de Italiaanse brousse (!) plotsklaps , n jaren wachten, te kunnen beschikken over draadloze digitale correspondentie-mogelijkheden. Aldus werd de briefwisseling eensklaps ondertekend met ‘MVG uit digitaal Italië’ later vereenvoudigd tot ‘MVG uit Digitalia’…
Neem niet weeg dat er, onbedoeld wellicht, een zeker verband tussen beide begrippen zou kunnen bestaan….Want Medicinale Digitalis (Diotoxine) is ook een….geneesmiddel tegen hartritme stoornissen.
Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig….

Geen opmerkingen: