zaterdag 25 juli 2009

NIEUWS VAN HT OOSTELIJK FRONT


NIEUWS VAN HET OOSTELIJK FRONT

"Iran kan terugslaan met raketaanval als Israël aanvalt"

De Commandant van n de Iraanse Revolutionaire Garde, generaal Mohammed al-Jafari, heeft zaterdag aartsvijand Israël gewaarschuwd voor de reikwijdte van de Iraanse raketten indien Israël een aanval waagt.

Antwoord op elke agressie
"Bij een militaire aanval tegen Iran moet Israël rekening houden met de reikwijdte van onze raketten, heel Israël ligt binnen bereik", zei de generaal, zo meldde het Iraanse persagentschap Fars. Irans antwoord op elke agressie zal "vastberaden en hard" zijn, voegde hij toe.

Bereik van 2.000 kilometer
Irans middellangeafstandsraket Shabbab 3 heeft een bereik van 2.000 kilometer, voldoende om elk deel van het Israëlische grondgebied te treffen. Sommige experten twijfelen wel of de raketten, afgeleid van Noord-Koreaanse technologie, geschikt zijn om een precieze aanval uit te voeren.

Beide landen zijn aartsvijanden. Iran erkent Israël niet. (belga/lb)
25/07/09 14u10 Bron De Morgen


Digitaliaanse Diverse Divergentsia


Och Ja, misschien vertel ik hier oud vuil, want de Vaderlandse pers is iedere dag een beetje minder aan mij besteed – en voorheen was dat ook al niet veel. In de buitenlandse vind ik ook niets dat de moeite waard is. Het is precies alsof niemand de onweerswolken die zich boven het Suez-kanaal samentrekken, wilt zien. Obama kijkt de andere kant op, net zoals Europa-links dat doet….Want partij kiezen, onvoorwaardelijk en duidelijk, kan geen van beiden, want ze zitten gevangen in hun eigen leugens. De dreiging door Iran met atoomwapens de verovering van Jeruzalem in te zetten, wordt weggemoffeld, zodat er niet veel kan geschreven worden over de voorbereidingen die Israël noodgedwongen moet nemen….
Als de bom barst, dwz als Israël, uit wettige zelfverdediging, de aanval opent, zal het weer de Zwarte Piet toegeschoven worden…..
En de Palestijnse kwestie? Is leesvoer voor nuttige idioten. En doekje voor het bloeden om in het Westen vuurtje te kunnen stoken.

Geen opmerkingen: