woensdag 1 juli 2009

NOBELPRIJS MOSLIM KANDIDAAT


NOBELPRIJS0 MOSLIM KANDIDAAT

Een Arabisch patent: doodsbevel per satelliet

Als Nobelprijsdrager of patenthouders zijn Mohammedanen over het algemeen en Arabieren in het bijzonder eerder onbekend. Nu probeerde in ieder geval een Arabier een patent aan te melden dat voor de Jihad zeker nuttig zou kunnen zijn.

Nadat men in onze Europese landen, partijen en parlementen succesvol is geïnfiltreerd, krijgen de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Schäuble en consorten een nieuw werktuig om het volk in de strijd tegen het terrorisme te bespioneren en – waar nodig – te executeren.

De door een Arabier ontwikkelde chip dient bij mensen onder de huid te worden geïmplanteerd en per satelliet een centrale erover te informeren waar de drager van de chip zich bevindt. Dat is toch nog grondiger dan de huidige bewaking via de mobiele telefoon, die per slot van rekening uitgeschakeld kan worden.

Voor islamcritici bevat de chip de noodzakelijke ”uitschakelfunctie”, in het jargon van de uitvinder ”strafkamer” genaamd, waarin zich gif bevindt: ”Als we deze persoon”, aldus de uitvinder, ”uit veiligheidsoverwegingen willen elimineren, dan komt dit middel vrij”. Deze chip zou het volgens dpa (Deutsche Presse-Agentur) dus mogelijk maken een mens met een druk op de knop via satelliet te doden.

Geheel moslim-like wordt het waarschijnlijk niet met het patent. Volgens dpa zal de toestemming voor de aanvraag niet met succes bekroond worden. Want patenten op uitvindingen die strijdig zijn met de goede zeden of de openbare orde, kunnen volgens het Duitse patent- en merknamenbureau niet worden verstrekt. Geeft niks, dan besparen Schäuble en consorten in ieder geval de patentkosten.

Want openbare orde en goede zeden zijn vloeiende begrippen. Zoals we weten, is het in de zin van de openbare orde om toegestane, vreedzame demonstraties te ontbinden, omdat deze het rellende, door de regering opgestookte gepeupel zouden kunnen provoceren of daadwerkelijk provoceren. Zoals bekend kunnen, ook vanwege rellend gepeupel, woningen opengebroken en Israëlische vlaggen weggehaald worden. En de Bondsrepubliek bevindt zich in ijltempo op de weg daarheen, dat islamkritiek strijdig is met de openbare orde, omdat hij de openbare vrede bedreigt (vergelijk § 166 Duitse Strafwetboek), zoals destijds de Mohammed-karikaturen.

Of er nu een Duits patent wordt verstrekt of niet, deze chip bestaat. En hij opent voor de machthebbers en andere geïnteresseerden ongekende mogelijkheden. 1984 heeft ons al lang ingehaald.

Bron: www.pi-new.net

Uit het Duits vertaald door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk

Commentaar
De verhalen van ontvoerde brave burgers, die de dag nadien ontwaken, met een onder verdoving weggehaalde nier…Ja Ja, die tijden komen terug…Een slaapmiddeltje in Uw biertje opeen gezellig terrasje. Een vlugge insteek met het dingetje – en klaar is Kees…Big Brother Mohammed weet 24/24 waar U zich bevindt, en geeft, ten gepasten tijde, de ‘strafkamer’ vrij. En Kees is er geweest….Geen mes, geen bloed, geen sporen. De perfecte misdaad. Valt goed te plegen in serie..
Nog een paar uitvindersstappen in de goede richting, en we krijgen die dingetjes via de lucht in ons haar. Lijk de cocaïne die in de lucht zat waar Tommeke de bloemekes aan het begieten was…
Ik zie het al gebeuren! De ‘targets’ (zoals de partijleiders van het Vlaams Belang) die iedere avond met een hand-scanner hun huid van kop tot teen nauwkeurig onderzoeken….Waar heb ik mij zogezegd gestoten vandaag? Wie was er in mijn onmiddellijke omgeving? Ben ik het slachtoffer geworden van een vingervlugge pick-pocket, of van een aalvlugge Arabier met injectienaald? Moet ik mij geen harnas in ondoordringbaar nylondraad laten aanmaken? Of moet ik, horesco referens, een boerka laten aanmeten? Arabisch leren, de Koran uit het hoofd van voor naar achter en van achter naar voor leren opzeggen, en op Vrijdag naar de moskee gaan om te bidden….
Het valt weer niet op, dat dit geniepig moordwapen een Arabische vader heeft….
Heet valt al helemaal niet op, dat in de Arabische wereld niet gezocht wordt naar vooruitgang, of mensenlevens reddende geneesmiddelen. Het bloed (!) kruipt waar het niet kan gaan….
Enne…wordt de Arabische wereld niet gedicrimineerd door de Nobelprijs-heren? Of wordt zo’n ‘uitvinding’, notabene in hetzelfde vakgebied als dat van de stichter (het doden van mensen) misschien geweerd uit pisnijd? Professer Nobel experimenteerde met de Big Bang – de Arabische wereld met de ‘Interne Bang’ maar het resultaat is wel hetzelfde. Nobel leefde tenslotte in de pre-historie waar toen zelfs het woord ‘chip’ nog niet bestond.

Geen opmerkingen: