woensdag 15 juli 2009

OPROEP STEM PVV

OPROEP STEM PVV

Haat hoort niet bij geloof.
TH.M. VAN BAARLE

Wolven in schaapskleren zijn het die ons land binnenstromen. Het zijn de aanhangers van de grootste ideologische sekte ter wereld. Tot nu toe zijn er in Nederland nog geen handen of voeten geamputeerd (of ruwweg, bestiaal afgehakt) na een shariauitspraak maar daar kan op gewacht worden. En ik zou niet weten waar homo’s uit lijfsbehoud naar toe zouden moeten emigreren.

Er kan mij tegengeworpen worden dat ik zelf nu bezig ben met haatzaaien met deze veronderstelling. Wie dat van mening is moet eens kijken naar de praktijken in Somalië, Pakistan, Soudan, Iran en andere landen waar het gebeurt zonder dat het bij ons doordringt. Herinnert u zich de foto’s van homo’s die opgehangen werden omdat ze homo waren. Kijk eens naar India waar hele treinstellen, met mensen er in, in brand werden gestoken alleen omdat de passagiers geen moslims waren. Kijk eens naar het voormalig Nederlands Indië, het huidige Indonesië, waar talloze Christelijke kerken zijn verbrand en Christenen zijn vermoord. Ook in Irak gebeurt dat! De rij met islamgewelddadigheden is eindeloos aan te vullen. Als de kranten van bijvoorbeeld de laatste 5 jaar uitgeplozen zouden worden dan zijn er duizenden ‘incidenten’ te vinden waarbij mensenlevens verloren gingen. Die incidenten zijn allemaal ‘islamgerelateerd’. Bermbommen zijn niet gericht tegen buitenlanders, tegen militaire overheersers maar tegen ongelovigen! Zie de video: Zo da's best een heftige bermbom.

Er wordt veelvuldig door voornamelijk linkse mensen geroepen dat er niet gediscrimineerd moet worden, dat we moslims als medemensen moeten zien met een ‘ander’ geloof dan wat we in het Westen gewend waren. Natuurlijk zijn moslims medemensen en moeten ze als mens gerespecteerd en behandeld worden maar daarmee zijn we niet klaar. De islam is een gevaarlijk instituut. Het is een duivelse organisatie die uit is op de wereldheerschappij, een mondiaal kalifaat, waarin geen plaats is voor democratie, vrije meningsuiting, gelijkwaardigheid van man en vrouw en nog veel meer verworvenheden van het vrije Westen die we nu nog heel gewoon vinden. Lees wat er zich NU in die afschuwelijke andere wereld van de islam afspeelt. U vindt het in de column van professor Afshin Ellian: Allahs zonen blijven moorden in Iran.

We kennen in Nederland geloofsvrijheid. Eén van de voornaamste uitgangspunten van onze Grondwet. Ik ben overtuigd atheïst maar niet van plan de hele wereld over te halen ook atheïst te worden. Zolang een geloofsbeleving andere mensen geen schade toebrengt gaan ze hun gang maar. Ik heb best kritiek op bepaalde zaken die spelen bij het Katholicisme en het Protestantisme maar – afgezien van de zaak van geboortebeperking in Afrika – is daar best mee te leven. Anders is het met de islam. De islam bedreigt de wereldvrede. De leerstellingen van de islam zijn strijdig met onze wetgeving en zelfs met de grondslagen van de belangrijkste wereldwijde organisatie, de Verenigde Naties. Bij een zuivere analyse van wat de islam voorstaat, is het niet houdbaar om de islam aan te merken als godsdienst en is er alle reden toe om de islam als een imperialistische, terroristische en criminele organisatie te verbieden.
Of is het niet crimineel om een meisje te stenigen omdat ze verkracht werd?

Wanneer prominenten uit de samenleving moskeeën bezoeken op kousenvoeten en met een sjaaltje op het hoofd om hun respect te betuigen dan veronderstel ik zo dat er een hersenhelft op non-actief is gesteld. Wie zich afgeeft met deze baardmannen stelt zich op hetzelfde niveau als deze aanhangers van een barbaarse ideologie. Dat voedt de islamisering in plaats van het te bestrijden.

En de moslims dan? In moslimlanden lopen anders/niet-gelovigen levensgevaar. In het vrije westen zijn we zover geciviliseerd dat er geen mensen vermoord of gevangen gezet worden omdat ze moslim zijn. We moeten echter niet schromen om alle uitingen van het aanhangen van de islam uit te bannen uit onze samenleving. Het enige wat daar voor nodig is, is een wettelijke vaststelling dat de islam geen godsdienst is. De islam moet niet valselijk onder de paraplu van de godsdienstvrijheid kunnen opereren. Daarvoor hebben we de 2e Kamer nodig om dat namens ons vast te stellen. De 2e Kamer in de huidige samenstelling zal daar niet toe bereid zijn. Het is aan ons om er voor te zorgen dat een volgende samenstelling van de 2e Kamer dat wel zal willen doen. Dat betekent dat er massaal op de PVV gestemd moet worden.
Ook door u!

th.vanbaarle@onsnet.nu
Reageren kan op het Pim Fortuyn Forum.

Bron Het Vrije Volk

Commentaar
Als titel hierboven staat wel degelijk ‘Stem PVV’ als vervanging van de werkelijke bedoeling ‘Stem Vlaams Belang’. Vandaar de vraag om het artikel integraal te herlezen, met in Uw achterhoofd, waar NL staat, dit te vertalen naar VL…Want het is alleen die domme staatsgrens die onze twee werelden scheidt. Met daarnaast in Vlaanderen het nog dommere ‘cordon sanitaire’ waardoor de overige partijen het Vlaams Belang buiten hun ‘democratie’ plaatsen. Dat bewijst alleen dat de Nederlandse politici van een ietwat hogere intelligentie zijn dan hun ‘pelgische’ confraters. Tenminste, voor zo lang de schutkring-idee tegen Geert Wilders geen opgang maakt bij de Noorderburen…
De Heer Th. Van Baarle stelt de zaken van de islam inderdaad voor even hard als ze zijn. Het enige bestrijdingsmiddel is een wettekst waarin staat dat ook in ons land de Islam geen godsdienst is.
Het alternatief?
Kijk naar het o zo katholieke Ierland, waar de monniken ooit uitzwermden om het vasteland te crstianiseren. Zie hier wat A,geltjes gisteren schreven op hun blog :




De Ierse atheïsten staan op de achterste poten. En terecht. Enkele dagen geleden is er een nieuwe wet aangenomen die het mogelijk maakt om ieder die ‘een substantieel deel van de volgelingen van een religie’ beledigt te straffen op basis van een nieuwe blasfemiewet. De gevolgen voor het loochenen van ‘god’ en zijn volgelingen zijn niet misselijk ook: maximaal € 100.000 boete.
Alsof het nog niet genoeg is dat politici niet beseffen dat iedere religie inherent blasfemisch is ten opzichte van een andere religie, daarmee blasfemie voornamelijk een zaak makende van geloofsbelijdenis, draaien zij ook de bewijslast nog eens om: Er is pas sprake van blasfemie indien de beschuldigde niet heeft kunnen aantonen dat ‘een redelijk persoon geen literaire, artistieke, politieke, wetenschappelijke of academische waarde kan vinden in de geuite belediging [van god of geloof]‘.
Volgens het voorstel mag blasfemie omschreven worden als ‘uitingen die in verregaande mate beledigend zijn ten opzichte van zaken die die door welke religie dan ook als heilig beschouwd worden’, als zij tenminste ook voor ‘hevige onrust zorgen onder volgelingen van genoemd geloof óf zelfs bedoeld waren om voor hevige onrust te zorgen’.
Het is opvallend hoezeer deze aanpassing van de ‘defamation law’ niet bedoeld is om enige godheid te vrijwaren van kritiek, maar voornamelijk in het leven geroepen is om godsdienstcommentaar de kop in te drukken. Het begint er, met de aanwezigheid van de vele sharia-rechtbanken in buurland Engeland, meer en meer op te lijken dat redelijke kritiek moet wijken voor onredelijk geloof.
Het wachten is tot de Nederlandse religieuze partijen op de kar springen om hetzelfde te bewerkstelligen in ons vrije land. Het gaat er immers al lang niet meer om dat mensen (of zelfs goden) niet gekwetst zouden mogen worden. Het gaat voornamelijk om het voorkomen van onlusten. In de eerste plaats omdat religie nu eenmaal bijzonder gewelddadig blijkt indien zij genoeg bekritiseerd wordt maar voornamelijk omdat er met religieuzen inhoudelijke niet redelijk te praten valt over enige vorm van kritiek.
En ondertussen maar schreeuwen om respect voor je religie. Stelletje barbaren.
@ god.voor.dommen
Besluit.
Om ook in de Nederlanden vroeg of laat blasfemie-wetten te voorkomen, volstaat het om intussen de Islam het voorwendsel ‘Godsdienst’ te ontnemen. Maar…dan hoeven zo geen wetten gemaakt te worden…Ze zouden voor niets dienstig zijn. Want de Islam is de enige ‘godsdienst’ met lange tenen…
Men weze echter gewaarschuwd! De haatbaarden zullen vechten, met alle wapens, tot de laatste snik om hun excuus-truus te behouden…Ze weten zich inderdaad 100% beschermd onder deze koepel, want zo kunnen ze hun ondermijnenende veroveringstocht ongestraft verder zetten….Die veroveringstocht ook via de buiken van hun vrouwen gaat intussen onverminderd voort, af en toe geaccentueerd door het lustig in brand steken van meer dan 500 auto’s ter gelegenheid van 14/7…zoals in Parijs verleden nacht…Waarlijk, een passende homage aan de Franse welvaartstaat, die hen voedt, onder het zingen van de Marseilleise…’Allons enfants de la Patrie, le jour de gloire est arrivé….
En, om op de actualiteit terug te komen: jonge moslima’s op de schoolbanken aanmoedigen om echte studaxen te worden, omdat ze bijzonder intellectueel blijken te zijn (Grieks-Latijnse afdeling) en zij daarbij verklaren ‘anders’ te zijn dan hun mannelijke vriendjes, is immoreel want onvoldoende. Het is hen de valse hoop geven dat ze ooit een van de onzen zullen worden. Zij zullen immers altijd en overal als advocaat, als dokter, enz, in de eerste plaats moslim blijven en buitenlanders in den vreemde. Misschien gerespecteerd, maar nooit aanvaard. Waar zij wel blijk van intelligentie, geloofsovertuiging en vaderlandsliefde zouden kunnen geven, is met hun intelligente bagage terug afreizen naar het land van herkomst. Om daar ter plaatse hun taltenten in te zetten voor het eigen volk. Om op die manier het fanatisme te voorkomen….….
En trouwens, hoe zouden ze, behoudens de klassieke uitzonderingen, ooit kunnen ontsnappen aan de wet van de sterkste, ttz. de mannelijke helft van de moslim-bevolking? Zullen ze gespaard blijven van verkrachting omdat ze hun klassieken kennen, maar zonder sluier op straat durfden te komen? Neen, steniging zit er (in onze contreien) voorlopig niet in – maar wat is kan nog komen….Hoe zullen ze huwen? Tegenin de zin van hu familie, met de partner van hun keuze? Zij kunnen nooit Vlamingen worden, zoals wij nooit Marokkanen, Tunesiers, enz, kunnen worden!
Het is een valse hoop te verklaren, dat deze vrouwen ooit hun broers, vaders of zonen zullen verheffen tot hun eigen niveau. Dat staat niet in de Heilige Korân, dus is het harem….Hoe men het draait of keert : alleen als men de Islam zijn aureool van godsdienst ontneemt is er kans op samenleving. Want ‘gelovigen’ in de echte zin van het woord, bestaan die nog bij ons? Dan zouden we gelijken onder gelijken zijn : g o d d e l o z e n…
Maar dat laatste is een zonde tegen de menselijke natuur!…..

Geen opmerkingen: