donderdag 16 juli 2009

ORDNUNG MUSS SEIN

ORDNUNG MUSS SEIN



Aufmachen!
INGEZONDEN

Geachte HVV-lezer: wist u, dat de Haagse Einsatzgruppe Norden het de laatste weken steeds drukker krijgt? Wist u, dat er over Gruppenführer Norden und seine Männer al pittige vragen zijn gesteld?

Weet u hoe Norden en zijn snuffelboys te werk gaan? Wie is Norden en wat is de rol van Jetta Klijnsma? Dat kunt u nu lezen, want de razzia’s van 40-45 zijn terug. Hou er maar rekening mee dat u zonder opgaaf van reden en vooraankondiging overvallen kunt worden, op ieder moment van de dag, het kan alle Nederlanders overkomen, uw woning wordt overhoop gehaald, óók als u niet thuis bent! Wilt u er in de toekomst rekening mee houden dat u zonder opgaaf van reden uit de trein of bus wordt gehaald en gefouilleerd kan worden? Wist u, dat sowieso de Haagse politie nu al vooruitloopt op de inhoud van de gewijzigde paspoortwet, een wet die nog niet door de 1e Kamer en Beatrix is bekrachtigd? Wilt u er vanaf nu rekening mee houden dat u bij de uitgang van Lidl of Dirk van den Broek wordt opgewacht? Nee, daar hebben Beatrix en Balkenende geen last van…Burgers en ondernemers van Nederland: wilt u er vanaf nu rekening mee houden dat de naäpers van Norden en consorten in de startblokken staan? Wilt u er vanaf nu rekening mee houden dat deze achterbakse “landgenoten” geen enkele bevoegdheid hebben? Dringt het tot u door dat het voor allerlei boven-ons-gestelden heel makkelijk is om u te overvallen terwijl de echte problemen ongemoeid worden gelaten? Accepteer het niet, kom in verzet tegen deze (nota bene gewapende en door u in leven gehouden) verkrachters van de democratie! Want een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. (H.M.van Randwijk)

Reageren kan op het Pim Fortuyn Forum.

Bron Het Vrije Volk

Digitaliaanse Commentaar

Natuurlijk is het zo :’Ordnung muss sein’ – want zonder spelregels is onze (en trouwens geen enkele) samenleving mogelijk.
Wij hadden, zowel in Zuid als in Noord, inderdaad al meer dan genoeg aan spelregeltjes allerhande. Tot de onveiligheid, de misbruiken (piraterij), de criminaliteit, de ongebreidelde invasie van vreemdelingen, toesloegen. Dat is volgens mij het licht waarin die bekrompen wetgevingetjes tot stand zijngekomen.
Natuurlijk voel ik mij ook geviseerd moesten de controle-diensten hun gezag misbruiken om de modale burger te pesten. Het spijt mij alleen dat inzake illegaal kopiëren van muziek en dergelijke, er vòòr het fenomeen explodeerde, er mondiaal geen voorschriften werden uitgewerkt. Het is precies alsof het Internet onbeperkt aardappelmesjes mocht uitdelen aan spelende kinderen, zonder dat de Overheid beperkingen had ingebouwd. Gouverner, c’est prévoir, zegt men in de taal van Marianne.
Dezelfde bedenking geldt voor ‘discriminatie’. Het niet-partij kiezen voor de eigen omgeving is tegen de menselijke natuur. Zelfs de vreedzaamste wilde volkeren leven in stamverband. Wat daarmee zekerlijk niet bedoeld is dat ze de andere stammen zo maar mogen uitroeien. Mogen juichen als de Rode Duivels eens een (toevallig!) doelpunt scoren, omdat we belgen zijn, is goed en correct nationalisme…Als Marokkanen juichen voor hun eigen manschappen, dan komt dat over als…vreemd….Anders gezegd: opgelegd nationalisme zou goed zijn. Eigen ideeën zijn fout! Zo lang men hier geen duidelijke lijn trekt voor vrije meningsuiting, moeten wij bloggers inderdaad leven met de vage vrees voor ‘de klop op de deur’….

Iden dito met wat de Overheid kopiig volhoudt ‘vreemdelingenhaat’ te zijn….Men wil ons het etiket ‘racist’ omhangen, omdat wij schermen voor onze eigenheid. Wij zijn niet a priori tegen moslims, maar als wij er al tegen zijn, dan is dit in hoofdzaak hun eigen schuld. Wij voelen ons nergens, in eigen land, meer veilig en de Overheid legt de schuld bij ons!

Kortom, ik (en de meesten van ons) heb er niets tegen dat de Overheid mijn pas controleert, of mij filmt met zoveel mogelijk bewakingscamera”s. Ze mogen zelfs per satelliet mijn gangen nagaan. Ik ken het verschil tussen mijn en dijn en ben opgevoed met de lering van de Zeven Goddelijke deugden. Waarvan de bijzonderste is ‘bemin Uw evennaaste gelijk Uw zelf’….Om te weten wie ieders ‘evennaaste’ is, gelieve de parabel van de Barmhartige Samaritaan na te lezen op Wikipedia.

Ik geloof niet dat veel ‘nieuwe landgenoten’ hetzelfde zullen zeggen…JaJa, onderling voor mekaar opkomen, dat kennen ze wel!

Ordnung muss sein! Maar het zaakje moet onder democratische controle blijven! Als men mijn huis, zelfs in mijn afwezigheid, zomaar kan binnenvallen wegens een (vermeende) futiliteit, dan moet de verantwoordelijke op het matje kunnen geroepen worden.

Besluit: geef ons, lijk Berlusconi het deed, zo weinig mogelijke, korte maar duidelijke wetteksten en tracht te streven naar een maatschappij lijk die 50 jaar geleden bestond (op het platteland) dat men onbevreesd met niet-afgesloten deuren kon gaan slapen…Dat men in het grootwarenhuis niet om de haverklap bestolen werd door gauwdieven. Dat onze oudjes zelfs ’s avonds op straat durven komen. Dat er geen ‘no-go’zones meer bestaan. Dat er naast ons op de bus geen koeterwaals meer gebrabbeld wordt, zeven banken ver, door haatbaarden naar hun gesluierde slavinnen. Dat de moskeeën geen ‘gebedshuizen’ meer mogen genoemd worden, maar samenzwzeerders-holen. Dat onze auto’s ’s morgens niet zwartgeblakerd aan de stoeprand staan….

Bruin is bruin. Zwart is zwart. Wit is wit. En dat zal geen mens ooit veranderen. Zolang wij elkaar eigenheid respecteren, is er geen probleem. Enne, om het met de woorden van die voedigs-gigant in NL te zeggen: dat moet je iedere dag verdienen! Maar dat is een spreuk die iedere middenstander sinds zijn geboorte automatisch weet en toepast!

Geen opmerkingen: