dinsdag 21 juli 2009

VLAANDEREN VLAGT


VLAANDEREN VLAGT

Laten we ophouden met de Franstaligen en de Walen met alle zonden van Israêl te overladen
en onze energie niet verspillen aan het bestrijden van de verkeerde vijand.
Di Rupo, Mangain, Reynders, Milquet, Onckelinckx, Flahaut, Michel, Demotte, Daerden... zijn verkozen door Walen en/of Franstalige Brusselaars en het is hun verdomde plicht de belangen van die kiezers te verdedigen.
En zij doen dat schitterend!
Het zijn raspolitici en schitterende strategen die er in slagen met zes man en een paardenkop het Mexicaanse leger van de Vlaamse politiekers uit elkaar en van het veld te spelen.
ALLES, maar dan ook ALLES wat wij hen verwijten is gebeurd met medeweten en dus met medeverantwoordelijkheid en medeplichtigheid van alle Vlaamse ministers in de opeenvolgende regeringen.
Wie het schoentje past…

Digitaliaanse Diverse Divergentia
Wat hier boven afgebeeld staat, is het begin van de nieuwsbrief van vandaag van Vlaanderen Vlagt². Na de eerste zinnen gingen mijn haren ten berge…..
Maar op het einde dacht ik: ‘daar kan geen speld tussen !!!!’
De kwestie is alleen maar als dat ooit gaat veranderen!!!In ieder geval weten wij nu, dat we op koers zitten tegen alles en iedereen die beweert Vlaams volksvertegenwoordiger te zijn, in de grond te boren. Iedereen die ooit ‘geregeerd’ heeft, heeft boter op zijn hoofd, individueel en collectief. Ze zijn een schande voor het volk dat zij beweren te vertegenwoordigen. Dat bewijst nogmaals dat het programma van Karel Dillen, vanaf de eerste minuut, de enige juiste weg was om Vlaanderen uit het moeras te halen. Slechts regerigsdeelname in de laatste belse regering, namelijk deze die belgie ontbindt.
Hallo, Vlaamse Vrienden van de NV. Anders. Nog geen zin om een ander paar schoenen te passen? En jullie, lauwen edn halfslachtigen, die niet uit de schaduw geraken van de CVP CD&V, de partij van de 3 letters die elk voor zich een grote leugen uitmaken : Christelijk? Democratisch?Vlaams? Och ja, doe eerste twee letters, C, D kunnen er nog mee door, net zoals de SP-A ook in de naam beweert een socialistisch alternatief te bieden: het kind moet tenslotte een naam hebben. Maar die V van Vlaams die staat daar alleen als lokvogel vòòr de verkiezingen. Na de verkiezingen verbleekt die snel, om over te gaan in een staalharde B, van belgicistisch conservatief en anti-Vlaams…
Besluit: zo wel in naam (Vlaams Belang) als in programma is het V.B. glashelder. Onze partij staat inderdaad voor die 2 woorden, en slechts voor die 2 woorden, het belang van Vlaanderen: Vlaams Belang. Net zoals de eed die men op de rechtbank moet zweren: de waarheid, geheel de waarheid, en niets anders dan de waarheid.
Meisjes en jongens! Herlees nog eens het begin van dit stukje…(Blauwe letters) Kopieer het AUB en geef het door aan de halve wereld. Want nog niet dikwijls kregen wij zo’n goeie tekst onder ogen. Hij verbergt niets, is glashelder en zal overal in de geesten blijven hangen!

Geen opmerkingen: