vrijdag 3 juli 2009

ZUIDERLINGEN


ZUIDERLINGEN

Het verhulde geweld




Als je op een willekeurig moment de artikelen op islamkritische websites leest, kun je er bijna zeker van zijn daar iedere dag iets te lezen over zware en hele zware geweldsmisdrijven die door zogenaamde ”zuiderlingen” – dus Marokkanen, Turken of Arabieren – zijn gepleegd in ontelbare Europese steden.

Het is bijvoorbeeld ook heel nuttig, wanneer je het precies wilt weten, om een blik te werpen op het internetportaal ”Presseportal.de” (http://www.presseportal.de/), waar onder het trefwoord ”Polizei” ambtelijke mededelingen uit heel Duitsland te vinden zijn – een onuitputtelijk reservoir voor een ieder die meer te weten wil komen over de daadwerkelijke criminaliteit in ons buurland. Want de politie schrijft vaak nog wel de vermoedelijke identiteit bij de opsporingsberichten.

Heel anders dan de pers, die de opsporingsberichten van de politie weliswaar overneemt, maar meestal de vermoedelijke nationaliteit van de daders of dader weglaat. Daar wordt dan van ”drie vermoedelijk Turkse jonge mannen” gewoon ”drie jongeren” of ”drie mannen tussen 18 en 30 jaar” gemaakt. Zulke persmeldingen helpen de opsporing echt niet. De pers bericht weliswaar bijna altijd over de daden, maar verhult echter ook bijna altijd de nationaliteit van de dader(s).

Maar de Duitse bevolking is kennelijk niet zo stom als de politiek correcte pers of de politici denken. Vooral mensen uit de steden weten heel goed van wie het meeste geweld uitgaat en welke gebieden ze moeten mijden. Het gevolg is dat zelfs in middelgrote en ook wel in kleinere steden – om maar te zwijgen over grote steden als Berlijn, Hamburg, Keulen, Frankfurt – steeds meer mensen ’s nachts niet meer in bepaalde wijken komen en zelfs de stadscentra in toenemende mate mijden. Dat geldt ook voor bepaalde bars en discotheken, waar een overmatig groot deel ”zuiderlingen” komt. De angst is te groot om wegens een onopzettelijke duw plotseling een mes in de buik geramd te krijgen. Langzaam sluipt er een angst de samenleving binnen die vroeger in Duitsland ondenkbaar was…

Uiteraard beweren linkse ”goedmenschen”, wanneer ze worden aangesproken op de daden, dat dit allemaal op zichzelf staande gevallen zouden zijn. Maar ook al is het moeilijk om statistisch materiaal te krijgen, het is er wel: zo is het aantal gevallen van lichte en zware mishandeling in Duitsland binnen 15 jaar ongeveer verdubbeld. Van ongeveer 175.000 gevallen van lichte mishandeling in het jaar 1993 naar meer dan 350.000 gevallen in 2008! Bij zware mishandeling steeg het aantal gevallen in dezelfde periode van 0ngeveer 90.000 naar 150.000 (bron: Spiegel, 15-06-2009)! Hoe zei kortgeleden minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Schäuble het ook nog maar weer tijdens de presentatie van de criminaliteitsstatistiek 2008?: ”Duitsland is een veilig land”. Dat kan kloppen, als je de hele dag door bodyguards begeleid wordt en zelf in een hele veilige, rustige buurt woont. Voor de doorsnee-Duitser is dit helaas steeds minder het geval…

Nóg moeilijker is het om informatie over de daders te krijgen. In de statistiek wordt iedere migrant die een Duits paspoort heeft als Duitse dader geteld. En ”dankzij” de vele naturalisaties loopt het aantal buitenlanders in Duitsland steeds verder terug. Desondanks laat de statistiek voor 2008, die ook in de ”Spiegel” is te lezen, precies 106.396 Turkse verdachten zien. In 2008 waren er echter nog maar ongeveer 1,7 miljoen Turken met een Turkse pas in Duitsland. Dat betekent dus concreet, dat ongeveer iedere 17e Turk van baby tot grijsaard in Duitsland alleen al in het jaar 2008 als verdachte geldt, ongeveer 6% van alle hier levende Turken. Nog erger zijn de statistieken die de Berlijnse hoofdofficier van justitie Resch over veelplegers in Berlijn heeft opgesteld, van wie meer dan 70% moslim is. Een echte verrijking voor ons land….

Conclusie: ondanks alle camouflagetechnieken van de media en de politici voelen steeds meer mensen de enorme gevolgen van de massa-immigratie. Bovendien weet iedereen dat er nauwelijks migranten uit de VS, Frankrijk, Zweden of Zwitserland zijn die zorgen voor een toenemend klimaat van geweld in het land. Het zijn bijna altijd daders uit het onheilspellende ”zuidland”. Wanneer de politiek en justitie niet snel op dit geweld in het land reageren – en wel d.m.v. harde afschrikwekkende straffen en een gemakkelijker plicht tot uitwijzing, die op dit moment in ons land alleen mogelijk is bij een gevangenisstraf van drie jaar of hoger – zullen we toestanden krijgen die doen herinneren aan Bogotá, Mexico-Stad of bepaalde steden in de Verenigde Staten.

Dat betekent, dat vele mensen van Duitse of westerse herkomst bepaalde wijken niet meer zullen betreden en in toenemende mate ook de centra van de steden na middernacht zullen mijden. Overigens nu al berichten Duitse joden dat zij, wanneer ze als zodanig herkenbaar zijn, in bepaalde islamitische wijken van de grote Duitse steden ook op klaarlichte dag bespuugd, uitgescholden en intussen ook al aangevallen worden. Misschien duurt het niet lang meer dat ook niet-joodse Duitsers deze vorm van ”verrijking” dagelijks mogen ervaren.

LINK: http://www.pi-news.net/2009/06/die-verschleierte-gewalt/#more-69681

Bron: www.pi-news.net door Dhr Bron, in Het Vrije Volk


Commentaar.
Neen! Allemaal niet waar. Of ten zeerste overdreven, zal de Overheid en de Oude Media beweren. En wie het anders denkt of zegt, is een vuige racist! Maar de man en vrouw ‘in het veld’ weten wel beter. Want zij beschikken niet over een paar kleerkasten van venten om zich te beschermen, en het zijn uitzonderingen die zich een groene stille omgeving kunnen permitteren….waar dan weer andere voetangels en schietgeweren op de loer liggen…Ook lang niet iedereen is voldoende dierenvriend om een paar gezonde bijters, type bloedhond, in huis te hebben.
Voortgaande op de bevolkingsexplosie bij die ‘zuiderlingen’ kunnen wij ervan overtuigd zijn op korte termijn allemaal behandeld te zullen worden zoals die Duitse Joden, dat wij in onze eigen steden zelfs op klaarlichte dag zullen bespuwd en uitgescholden worden. Is het trouwens nu al niet anders?!
Maar zelfs dan zal de Overheid en de Oude Media, als ze al niet de kant van die ‘zuiderlingen’ kiezen, van niets weten. Tenzij dat ze tegen die tijd volledig dienstplichtig of in handen van die ‘zuidferlingen’ zullen zijn. Of mogen wij redelijkerwijze veronderstellen dat dit nu al het geval is? En moest dit niet het gavel zij, het ABVV zal wel zwarte lijsten publiceren waar de multi-cultuur nog niet is binnen gedrongen….Wordt de ‘noodlijdende pers’ misschien nu al financieel onderhouden door Emirs, Sheiks en Moslim-exécutieven? Als er eenmaal schepenen, burgemeesters, parlementairen van die origine voldoende in aantal zullen zijn….dan is het niet meer onze Overheid, maar hùn Overheid….
Er moet dus ‘iets’ zijn die aan de basis ligt van die Overheid die de ogen sluit voor alles wat vreemdelingen aangaat. Maar niet voor de avonturiers uit de Oostlanden. Daar wordt niet beschermend en verhullend over gedaan: Polen, Roemenen, Serviërs, Russen. Een lezersbrief van Mr M. Meusen (Eleren) in ’t Pallieterke van 24 Juni 2009 opende mijn ogen voor een paar ‘Conventies’ en ‘Resoluties’ uit 1975 die ik dringend moet uitspitten….Waarbij ik mij de bedenking maak: waarom worden deze niet in ’t lang en in ’t breed uitgesmeerd, telkens en telkens opnieuw, in de Pers, zodat de mensen tenminste begrijpen hoe dit ongeluk (de massa immigratie van uit de andere kant van de Middellandse Zee…) hen is kunnen overkomen…De olie uit de Arabische landen heeft het Westen een welstand gebracht, die onvermijdelijk op termijn moet en zal slabakken. Wij leven (hebben geleefd, voltooid verleden tijd) in een euforie! De weelde zal verbleken, maar de gevolgen zullen blijven. Ook voor het milieu….
De lezersbrief van Mr M. Meunen (Ekeren) stemt tot nadenken….

Tijl Declercq, Belgisch lid van de Parlementaire Associatie voor Euro-Arabische Samenwerking, deed een rampzalige inbreng voor de Resolutie van Straatsburg, juni 1975. "Het beleid op middellange en lange termijn moet [ ... ] bepaald op basis van de uitwisseling van Europese technologie tegen ruwe olie en volop beschikbare Arabische arbeids-krachten. [ ... ] integratie tussen Europa en Arabië .."

Niet de autochtone werkmens vroeg vuil werk uit te besteden. Vergoelijkende mythe.

Een Gezamenlijk Comité van Deskundigen bepaalde in de Conventie van Caïro, juni '75:

"Immigranten zullen niet alleen het onvervreemdbare recht hebben hun godsdienst te belijden en nauwe betrekkingen te onderhouden met het land van herkomst, maar ook om hun cultuur naar Europa te brengen, dan wel om die te promoten en te verbreiden."

Uitverkoop.

De Conventie van Caïro bepaalde dat Arabische landen "grote hoeveelheden wapens" in Europa gingen kopen.

En in de Resolutie van Straatsburg '75 staat

de "eis om de Immigranten en hun families de mogelijkheid te bieden om als Arabieren hun godsdienstige en culturele leven voort te zetten." [ ... ] " ... de basisvoorwaarde om je, met behulp van de pers en de academische wereld, lovend uit te laten over de bijdrage die de Arabische cultuur aan de ontwikkeling in Europa geleverd heeft".

Volgend jaar, is dat 35 jaar geleden, met 'goed gevolg'. Feest op de Grote Markt. Met
Janssens en Thielemans aan de tap. MARC MEUSEN - EKEREN

Dat de verantwoordelijken mogen branden in de hel! Zij hebben de aanzet gegeven tot de totale vernietiging op korte termijn van onze duizenden jaren oude beschaving….Ze hebben onze generatie en nog een paar volgende, opgezadeld met een vals gevoel van eindeloze welstand. Ze hebben, in hun linkse waan van ‘Scheiding van Kerk en Staat’ een verderfelijke schijn-godsdienst in huis gehaald, in de overtuiging dat ze dèze net zo goed er onder zouden krijgen als die andere, die na 2.000 jaar in het Oude Avondland alleen nog bestond uit softe meelopers en ja-knikkers. Terwijl de schapen van de kudde, zonder herders, aan hun lot overgelaten worden….
Voor zover nog niet in de hel zijn, zouden we werk moeten maken van de overlevenden. Om ze de woestijn in te jagen, bedekt met pek en veren. Daarover meer een volgen,de keer, in mijn stukje over ‘Het Volk en het Establishment’. En dan komen er gebeurtenissen in mij hoofd die in rechtsreeks verband staan met de ‘Inname van de Bastille’ op 14 Juli 1789. Een nieuwe en verbeterde uitgave?
Zelfs onze bloedeigen Vlaamse Beweging is geïnfecteerd met de bacil van ‘weg met ons’. Zie de affiche hierboven, die moet voldoende zijn om die dag weg te blijven in Kaaskerke. Onze eigenheid wordt te brabbel gegooid, en uitverkocht, onder de mom van ‘Vlaanderen is van Iedereen’. Dat zijn dus de mensen die beweren breeddenkend te zijn! Zoals bijvoorbeeld die hierboven vermelde affiche van de volgende ‘Ijzerdinges’, wat vroeger een bedevaart heette te zijn, naar de plaats waar de simpele Vlaamse Jongens het eens uitschreeuwden ‘Hier ons Bloed. Wanneer ons Recht’, meestal onder de vleugels van de stap-voor-stap Flaminganten die nu, voor 30 zilverlingen, op het punt staan om nog maar eens Vlaanderens belangen uit te verkopen. Het IJzerkruis mag geen kruis meer zijn….want dat zou sommige nieuwe belgen kunnen beledigen. Dat men er dan maar meteen een Halve Maan boven op plaatse, nadat de 6 letters AVV-VVK op de kruistop vervangen zijn door 6 neutrale icoontjes. Liefst in ’t Arabisch! Of door er een soort Atomium van te maken. Zo zou Vlaanderen tenminste weer ballen bolle hebben!
De eerste IJzertoren werd gedynamiseerd door de belgiscje bezetter. De tweede, heropgebouwd steentje na steentje door de spaarcentjes van de Vlamingen, werd ons ontstolen, door de opvolgers van die Belgische bezetters, daarbij dapper meegeholpen door het klein percentage Imitatie-Vlamingen van de Nieuwe Vlaamse Alliantie….Ja, de IJzerweide kleurt rood. Niet meer door de herinnering aan het bloed van onze gesneuvelden, maar door het rood van de vlaggen die…even goed zouden staan op een bepaald Rode Plein….
Gelukkig zijn er nog echteVlamingen. Zolang zij waken kan Vlaanderen niet ondergaan. Zij trekken zich terug, klaar voor een nieuwe stormloop, die hopelijk de lauwen en de Vlaams-Imitanten zal meetrekken. Blaast de noodhoorn! Wordt lid van het Vlaams Belang! Wacht niet tot de 2 hangende proceduren een golf van protest zullen losweken. Geef voordien het signaal van Freank VanHecke dat U hem steunt tegen Willockx, en kom op straat opdat de Rechters die moeten oordelen over de Partijfianciering, het in hun francouillonse broek doen van schrik voor de volkswoede….

Geen opmerkingen: