zaterdag 8 augustus 2009

DE BAN DER RECHTVAARDIGEN


DE BAN DER RECHTVAARDIGEN

Ons aller vonnis in de zaak van de land- en volkverraders, ingeleid op vordering van onze vrienden van Angeltjes, is gevestigd. Beroep is niet mogelijk! Elk gratie-verzoek wordt op voorhand verworpen.
Worden uitgewezen Seppe Weiss Opperbeul van het CGKR-concentratiekamp, de voltallige redactie en alle medewerkers van de schand-televisie BRT (circa 4000 man) en last but not least de Koninklijke mee-eters van Laeken/
Het vonnis werd gewezen met algemeenheid van stemmen, en werd onthaald op een dagenlang volksfeest.
Momenteel wordt onderhandeld met diverse Vlaamse Bewegers, om te weten wie de kat de bel aanbindt. Belangstellenden mogen bij mij hun kandidatuur indienen. Niemand zal uitgesloten worden : iedereen krijgt een welbepaald deel van het vonnis om uit te voeren.
Mijn persoonlijk aandeel zou er in bestaan, lijk we in onze jeugd als kwajongens soms deden, maar later achterwege lieten naarmate onze dierenliefde groeide, om betrokkenen met een blikken doos aan hun staart gebonden, de grens over te schoppen. De vrouwelijke betrokkenen echter zouden wij de haren afknippen, om op de blote scheden en op andere ontblote lichaams-rondingen (boven en ander) paarsgewijze een dikke rode swastika te schilderen. Wie deze werkwijze niet kent, wordt vriendelijk verzocht de beelden in de pers ten tijde van de repressie op te zoeken. Enige verbeelding nochtans is toegelaten, gezien de evolutie van de mogelijkheden.
Het moet, m.i. kinderspel zijn, om op die van Laeken op deze bedoelde plaatsen, boven de swastika, een onuitwisbaar gouden kroontje te prikken. De mannelijke leden nochtans blijven bij de massa met de blikken doos aan de staart, alhoewel die minstens verguld zou dienen te zijn, uit respect voor ons Vorstenhuis en uit erkentelijkheid dat ze de executies op Vlamingen toch na enkele jaren hebben doen onderbreken. Er worden géén handen afgekapt, alhoewel die gewoonte goed ingeburgerd was in die familie.
Kinderen van alle betrokkenen worden in de Zoo van Antwerpen opgesloten in de leeuwenkooien, nadat echter de gewone bewoners daaruit verwijderd werden. Ze zullen tot hun meerderjarigheid voor het publiek en mits betaling, te bewonderen zijn, zonder nochtans te mogen bijgevoederd worden. Voor nadere détails, zich opnieuw wenden tot de dagbladen uit de tijd van de repressie van de Vlaamse Zwartzakken (1944-1950)
Zoals elke lezer uit bovenstaande kan afleiden, zijn wij beschaafde mensen, alhoewel enige slechte invloed van onmenselijkheid niet is weg te cijferen. Dat komt, zeer tot onze spijt, omdat wij op ons netvlies nog de beelden gebrand zien van de Vlamingenhaat die opgezweept werd door het belgicistisch gespuis in die droeve tijden. Wij hopen barmhartigheid in het later Eeuwig Leven. Hic et nunc krijgen wij dat niet over ons hart.
Pssst De vacatures zijn niet, onder geen enkel beding, ter beschikking voor herbevolking. Opgeruimd staat netjes.

Geen opmerkingen: