zaterdag 1 augustus 2009

MAROKKO VIERT FEEST


MAROKKO VIERT FEEST


“De nieuwe Belgen komen!”

29.07.2009 10.07u - P-Magazine pakt wel vaker uit met straffe reportages. Zo brachten ze een tijd terug het onthutsende verhaal van buitenlanders die hier zonder moeite een rijbewijs op de kop tikken, zonder een examen af te leggen en zelfs als ze niet eens met de wagen kunnen rijden. Een kwestie die door senator Nele Janssegers (Vlaams Belang) onder de aandacht werd gebracht. Deze week schiet het weekblad P, onder de titel “Het grote regularisatiecadeau” met scherp op het zopas afgesloten asielakkoord: “De nieuwe Belgen komen!”

Volgens P-Magazine werd er in Marokko uitbundig feest gevierd. Het blad doet uit de doeken hoe Hamid binnenkort naar België komt en de overheid gaat belazeren. Hij zal reizen met het paspoort en het visum van zijn broer Abdelaziz, die hier al jaren woont. Met het vliegtuig kan het niet, want dan nemen ze vingerafdrukken, maar met een tourbus of boot kan het ongehinderd. Eens hij voet heeft gezet op Belgische bodem, zal Hamid zonder moeite aantonen dat hij hier al lange tijd verblijft en in aanmerking komt voor regularisatie. Dat is allemaal geregeld.

“We hebben al een (vals) arbeidcontract voor Hamid”, zegt zijn broer. “We hebben ook papieren opgesteld die aantonen dat Hamid hier vroeger al heeft gewoond en gewerkt. En mocht zijn dossier toch worden afgekeurd, dan nemen we een advocaat of stappen we naar de Raad van State. Ondertussen blijft hij bij ons. En lukt zelfs dat niet, dan trouwt hij gewoon een Belgisch-Marokkaanse vrouw in België. Zo heb ik het zeven jaar geleden ook gedaan. Ik huwde een Belgisch-Marokkaanse uit Molenbeek die ik nog nooit gezien had. Onze vaders kenden elkaar en die twee hebben een akkoord gesloten.”

Abdelaziz vertelt zonder veel schroom dat Marokkaanse vrouwen goed in de markt liggen en veel geld waard zijn. “Marokkaanse families krijgen een pak geld als ze hun dochter uithuwelijken om de man zo van een legaal statuut te voorzien.” Volgens Abdelazziz staan er alleen in zijn dorp al tientallen mensen te trappelen om de grote sprong naar België te wagen.

“Wij hebben echt feestgevierd om de nieuwe regularisaties. Veel broeders en zusters kunnen straks de Belgische nationaliteit aanvragen. Voor ons is de procedure echt een godsgeschenk.” Neem even een borrel om te bekomen van het hallucinante verhaal. Bereid u alvast voor op de komst van een leger nieuwe Belgen én op de bijhorende factuur, want die is natuurlijk voor de belastingbetaler. Van Rompuy en zijn bondgenoten mogen fier zijn op hun werk. “Inch Allah”, besluit P-Magazine. ’t Is maar dat u het weet!

Bron E-Magazine Vlaams Belang

Boeketje Digitalis

Ik geraak er niet aan uit! Als het de bedoeling is van ons land een afkooksel te maken van Marokko : waarom zeggen ze dat dan niet! Pas dan zouden de regels van de immigratie correct kunnen toegepast worden : beweging in de twee richtingen! Alle Marokkanen naar hier: ze kunnen, zonder veel te doen, nog jaren teren op onze welvaart, voor deze vernietigd is. En de belgen kunnen daar in de woestijn herbeginnen zoals ze duizenden jaren geleden ooit al eens in Vlaanderen hebben gedaan. Als de welstand dan dààr is opgebouwd, kan de beweging in omgekeerde zin hervat worden…Dat is de Wet van de Sprinkhanenplaag….Staat wel niet in de Korân, maar is kieltoer.

Voor de respectieve vorstenhuizen moeten we het niet laten : die blijven gewoon zitten. Niet de Vorst verhuist, wel het Volk! Als de dotaties maar blijven….

Enne, vóòr ik het vergeet : op die manier is de taalstrijd eens en voorgoed voorbij, en de uitbreiding van Gross Brüxelles tot aan de Noordzee en tot aan de Grote Rivieren, een feit.
La Belique sera Latine, doonc elle existera!

Bart DeWever en zijn volgelingen kunnen zich alvast beginnen voorbereiden om de rol van Mozes die zijn Volk begeleidt door de woestijn, in te oefenen. Die rol staat haarfijn beschreven in het Boek Exodus. Want de Vlamingen, de rots waarop de vaderlandse welstand ooit gevestigd was, zullen het nieuwe Godsvolk geworden zijn, een verschopt en vertrapt volk dat leeft in de diaspora, verspreid over de ganse wereld.
Er zal tussen de NV-Anders en Mozes echter altijd een fundamenteel verschil blijven. Mozes leidde zijn Volk weg uit de slavernij in Egypte, en zij zullen hun volk van de ene slavernij in de andere leiden.

Geen opmerkingen: