zondag 2 augustus 2009

PALESTIJNSE KINDERHUWELIJKEN


PAlESTIJNSE KINDERHUWELIJKEN

Massale pedo-huwelijken op de Gaza-Strook.

LODEWIJK NASSER

Hamas-baardmannen trouwen met meisjes tussen de zes en acht jaar oud.

Mijn hemel..... Laat ik allereerst een voorbehoud maken. Dit is gewoon zo absurd, dat het een grap moet zijn.

Mocht dat echter niet het geval zijn. Dan vraag ik mij nu af waar alle organisaties zijn die zich zo erg bekommeren om het lot van de Palestijnen, meisjes in het bijzonder. Ergo, waar zijn toch die zelfbenoemde feministen?


Nou, hier heb ik het dus over. (*)

Nu maar hopen dat het een hoax is. Moet er niet aan denken wat die arme kinderen op die leeftijd moet overkomen.

Bron Het Vrije Volk

(*) Daar leest U, met foto uit de reportage :

Meisjes van 6 tot 8 jaar oud treden massaal in het huwelijk met volwassen Palestijnen. Excuses voor de slechte kwaliteit, maar deze foto is afkomstig van het filmpje, waarin iedereen met eigen ogen kan zien dat dit niet verzonnen is.

'Wij zeggen tegen de wereld en tegen Amerika dat jullie ons vreugde en geluk niet kunnen onthouden,' aldus Mahmud Zahar, één van de leiders van de Palestijnse terreurgroep Hamas tijdens een massale ceremonie waarbij 450 stellen tegelijkertijd in het huwelijk traden. Wat het internationale persbureau AFP zorgvuldig uit de berichtgeving hield -het jarenlang door de massamedia gepresenteerde misleidende propagandabeeld van de Gazastrook mocht eens in stukken vallen!-, was dat het hier om volwassen mannen ging, die trouwden met meisjes van tussen de 6 en 8 jaar oud (link naar filmpje bijgevoegd). Wat in het grootste deel van de beschaafde wereld lange gevangenisstraffen tot gevolg heeft, wordt door de Palestijnen klaarblijkelijk beschouwd als 'vreugde en geluk' waar ze recht op hebben.

Welkom in Pedostan, de rubriek 'little tots for terrorists' (of zoiets als 'hummeltjes voor Hamas'). Bereid u wel even voor -hou bijvoorbeeld even een teiltje bij de hand voor het geval u té misselijk dreigt te worden- voordat u het filmpje bekijkt, waarin meisjes die nog maar enkele jaren uit de luiers zijn worden uitgehuwelijkt aan 'stoere' volwassen Palestijnse mannen. Het mag, want 'de profeet' in de Koran gaf hen hierin tenslotte het lichtende voorbeeld. En reken er maar niet op dat de heren wachten met het 'consumeren' van het huwelijk totdat de meisjes minimaal twee keer zo oud zijn (en ook dát levert in de meeste landen gevangenisstraf op), want ook daar wachtte 'de profeet' niet op.

Als beloning voor hun moed kregen de bruidegoms ieder een check van $ 500. 'Dit huwelijksfeest is een cadeau voor al onze mensen die standhielden tijdens de belegering en de oorlog,' aldus de lokale Hamasleider Ibrahim Salaf.

Ondertussen blijven de honderden miljoenen dollars en euro's de Gazastrook binnenstromen. Ik vraag me af wie er nu eigenlijk krankzinniger zijn: deze Arabieren, die het trouwen met zes, zeven en achtjarige meisjes als één van de hoogste vormen van geluk aanprijzen, of wij in het Westen, die deze cultuur al jaren met inmiddels vele miljarden dollars en euro's belastinggeld sponsoren en in stand houden - geld, waar hoofdzakelijk wapens van gekocht zijn en dat voor de rest in de zakken van de leiders is verdwenen.

En dan wil de internationale gemeenschap hen ook nog eens een eigen land geven, dat vanuit historisch oogpunt zonder enige twijfel het rechtmatige bezit is van Israël. Wanneer houdt deze wanstaltige waanzin eindelijk eens een keer op?

Xander (tip van Emje)

* Hou jullie vooral niet in met commentaar geven -dat doe ik in dit artikel tenslotte zelf ook niet-, maar pas op NIET de grens van racisme over te gaan. Dat soort commentaren worden verwijderd. En voor degenen die onmiddellijk de Joodse Talmud erbij willen halen waarin dit soort zaken ook worden 'toegestaan': De Talmud is niet hetzelfde als de Koran. De Koran is het heilige onfeilbare boek van de Moslims. De Talmud bestaat uit een serie voorschriften en tevens commentaren op het heilige boek van de Joden, de Tenach; commentaren die binnen het Judaisme zeer omstreden zijn omdat ze de Tenach vaak tegenspreken. Bedenk daarbij dat dit soort 'huwelijken' in Israël, het enige land in het Midden Oosten met een vrije democratie, verboden zijn!

Bron: TundraTabloid (inclusief filmpje)

Zie (en het is een aanradertje !) http://xandernieuws.punt.nl/?id=544349&r=1&tbl_archief=&

Boeketje Digitalis

Even slikken! 450 ‘stellen’ in een massa-huwelijk! Met als huwelijksgeschenk een check van $ 500 voor elke bruidegom….Driedubbele criminele waanzin!

Gans dit artikel, de video,het hele gedoe is gewoon kotsmisselijk; maar meteen te ergerlijk om er over te zwijgen! Dat is dan gewoon cultuur van vreugde en geluk van minder dan beestachtig sadisme! Straks wandelen die slachtoffertjes voor de rest van hu leven gewoon onder een tentzeil op straat, en niemand herkent ze nog! Voordien nog een kleine besnijdenis, en hopla! Goedgekeurd voor de dienst. Inch’Allâh! Allâh Akbar! .

Hummetjes voor Hamas!

Zijn die kinderen misschien in een soort bloempot, onder een glazen stolp, speciaal gekweekt voor dit doel? Hebben die geen ouders? Lopen al die vaders niet binnensmonds te vloeken, vuisten in de broekzak, geklemd om het mes waarmee ze liever duizendmaal zouden inhakken op die lieve ‘schoonzoon’? Liggen die moeders niet ineengekrompen te bidden onder hun tentzeil dat Allah die lieve meid toch AUB zou komen halen? Neen! In die verwrongen geesten is het kwade omgeswticht tot het nobele : de strijders ter wille te zijn, met de zegen van hun geestelijke leiders, en in naam van hun God van vrede en vergeving…..

Hert heeft geen naam, zoals men in Antwerpen zou zeggen. En er zal ook niet over gerept worden in de Pers…Want men zou op lange tenen kunnen trappen, en de link kunnen leggen naar hun doodeigen Profeet, die zoiets niet alleen goedkeurde en aanmoedigde, maar ook het voorbeeld gaf….Het is alleen kwestie van tijd, voor men dergelijke stoeten en optochten ook in onze steden zal proberen te organiseren…Eerste communicantjes, aan de hand van hun verkrachter, onderweg naar de bevestiging van hun ‘contract’….

Een ideetje ter voorkoming? Zoek, om mij te begrijpen, in een verklarend woordenboek (Wikipedia is ook al goed) de betekenis van het woord eunuch. Dat is het ei van Columbus voor die Hamas-helden. Of misschien juist de aanleiding om géén held te worden!
Na deze wel zeer ingrijpende behandeling, zal niemand die de strijd overleefd heeft, nog de noodzaak voelen om zich met kleine meisjes bezig te houden. In het wel zeer Oude China en bij sommige Arabische stammen waren deze mannen, als het al overleefden, echte helden en werden dikwijls de naaste medewerkers van de potentaten…Die wensten namelijk alle zekerheid over hun eigen vaderschap….Ze droegen hun mannelijkheid altijd, zoals een ander meet met zich, maar in een zakje rond e hals, en fier als een gieter. Dàt zou pas afzien zijn en offers brengen voor voor Allah! Tja, en die 70 maagden voorzien voor de gevallen helden? Dat verhaal mag gerust in zwang blijven : een lichaam, desnoods in 1000 stukjes na de gelukte zelfmoordpoging, is voor Allah gemakkelijk weer her samen te stellen, op voorwaarde dat alle puzzelstukjes aanwezig zijn. Wat dus voor oplettende en zorgzame helden, die op hun zaakjes pasten, geen probleem mocht zijn. …En die maagden hierboven zullen niet het minste verschil merken!

Hamas! Hamas! Allen aan het gas! (2x) – Pas op! Deze uitroep is geen racisme, maar roep om rechtvaardigheid!

Pssst 1. Ik stel voor alle pedofielen van bij ons naar daar te exporteren, nadat ze lichamelijk aangepast zouden zijn in bovenstaande zin van het Ei van Colombus. Ze daar indelen bij de meest dringende zelfmoord-commando’s, als een soort strafcompagnie. De datum van de missie mag gelden als overlijdensdatum voor de Burgerlijke Stand.

Pssst 2 De verantwoordelijken voor dat bestiaal gedoe: meevoeren met die commando’s, in samengebonden jute-zakken, bom-pakketje op de rug, waarop schietschijf bevestigd is.

Psst 3 De onmiddellijke ‘geestelijke’ aanstokers hiervan per dozijn inzamelen en opknopen aan de hoogste boom die er te vinden is.

Want pas op, mensen! Hetzelfde gebeurt onder onze neus – ietwat beter ingekleed en wat meer verborgen, zoals criminelen weten dat ze hun misdaden liefst in het geheim bedrijven…

Ja, inderdaad, barbarij is ook een vorm van cultuur! U vergeet toch niet te ‘doneren’ voor Gaza?

Geen opmerkingen: