zaterdag 1 augustus 2009

POTEN AF VAN HUN VROUWEN


POTEN AF VAN HUN VROUWEN


Man mag vrouw in boerka niet controleren
• zaterdag 01 augustus 2009

JUSTITIE — Mannelijke agenten mogen niet langer de identiteit van een vrouw in een boerka controleren. Voortaan is die taak alleen weggelegd voor de weinige vrouwen bij de politie. Dat staat te lezen in een nieuwe nota die de federale politie naar de korpsen stuurde.
Senator Dirk Claes (CD&V) meent dat de richtlijn ertoe zal leiden dat boerkadraagsters zo goed als niet meer gecontroleerd zullen worden.

Volgens de politievakbonden is de nieuwe richtlijn uitgeschreven 'om niet te provoceren'. 'Nochtans zouden ook mannelijke agenten een vrouw in boerka moeten kunnen controleren', meent NSVP-voorzitter Philip Van Hamme. . (dhh In DS))

Boeketje Digitalis

U heeft het goed gelezen : zelfs niet de identiteit controleren, verre van lichaamscontrole, fouillage op zoek naar bommen, messen of schietgeweren! Zelfs niet dun identiteitskaart vragen , waar ze misschien ook met hun pasfoto prijken, gehuld in dat ding?

Ja mensen: we leven in het verkeerde land, dwz in het land waar alles bijna als met opzet verkeerd georganiseerd wordt. In plaats van de boerka te verbieden, zodat identificatie ten allen tijd kan, verbiedt men de politie te controleren…Eerst Nicht-Agente bijroepen, omgeving met zeildoek afzetten, eventuele relschoppers aanhouden en met volle autobussen wegvoeren, versterking oproepen om nieuwe onlusten in de kiem te smoren, de gekwetste dienders per ambulance weg voeren, de echtgenoot van de boerka-dame erbij halen voor toezicht, pas dan mag Nicht-Agente vragen om het gezicht te ontbloten…Ja, Vrhfsdt, ONLY IN BELGIUM: U had weer eens gelijk met Uw slogan!

Nog een ander voorbeeld van de omgekeerde wereld? Men vordert alle schiettuig in bij de modale burger, maar niet bij de criminelen…En eenmaal alles ingeleverd (geconfisqueerd) en vernietigd, komt men tot de vaststelling… dat de wet verkeerd is geweest en dus veranderd moet worden. Sindsdien minder moorden met vuurwapens? M’n voeten, Gerard!

Conclusie. De Overheid laat zich inpakken door het tuig van de straat (wapenwet) en door vreemde godsdienstfanaten, die in eigen land zouden uitgejouwd worden voor hun vreemdsoortige klederdracht, maar die zich elders met hun stoutste veren tooien allen om zich te laten gelden.

En zeg eens, waarom lopen voor de grap niet onze vrouwen, ja zelfs mannen, op dezelfde manier gemaskerd, niet rond? Zou nog eens een ludieke studentenmop zijn!POTEN AF VUILE FLIK ! ! En in groepjes flaneren, niet over de Meir en de Keyserlei….want verboden in de stad van ‘A’, maar in Leuven, Gent, Brugge, Kortrijk, overal waar concentraties Muzelmannen en Muzelvrouwen voorkomen….Doen, mesjes en jongens, niet wachten tot Carnaval!

Geen opmerkingen: