dinsdag 8 september 2009

ADECO-SAGA (Deel 3)


ADECO - SAGA (Deel 3)

Adecco voor burgerlijke rechtbank na incident over taalgebruik

De organisatie SOS Racisme heeft het interimkantoor Adecco voor een burgerlijke rechtbank gedaagd, nadat een strafrechterlijke procedure was gestruikeld over het taalgebruik. Eind juni besliste de raadkamer van Brussel om het interimbedrijf niet door te verwijzen naar de correctionele rechtbank omdat het gerechtelijke onderzoek in de verkeerde taal gevoerd was. De hoofdzetel van Adecco bevindt zich in Vlaanderen terwijl het onderzoek in het Frans verliep.

Adecco kreeg op 1 september een deurwaarder met een dagvaarding van SOS Racisme aan de deur om voor een rechtbank van eerste aanleg te verschijnen. SOS Racisme pikt het niet dat Adecco "apartheidslijsten" gebruikt voor autochtonen en allochtonen via het interne informaticasysteem omwille van klanten die geen autochtone werknemers zouden willen aanwerven. Autochtonen kregen het label BBB (Blanc Bleu Belge), een afkorting die in de vee-industrie verwijst naar een "zuiver" Belgisch koeienras.

De hoorzitting is gepland op 16 september. De antiracistische organisatie Kif-Kif en de vakbond ABVV scharen zich aan de kant van SOS Racisme, volgens Thomas. (belga/gb)in DM
Boeketje Digitalis
In de beperkte ruimte onder het schedeldak der Muzelmannen (en hun vriendjes), bevinden zich twee soorten hersenen: de kleinste helft voor het begrijpen van de hen vreemde wereld (de onze) en de grootste helft voor het bevatten van hun eigen grote gelijk, beperkt door liegen en bedriegen.
Het verschil tussen die twee soorten vergroot naarmate de tijd verstrijkt. Naarmate zij ongestoord hun veroveringstocht van de Westerse wereld mogen voortzetten, groeit hun eigenwaan, en daalt hun begrip voor anderen. Hoog tijd dus om hen duidelijk te maken dat dit ons land is, en niet het hunne! Dat zij hier gekomen zijn, en mogen blijven, tegen de wil van het volk, dat nooit om zijn mening werd gevraagd. Eén Turk kan mijn vriend zijn, 10 Turken liggen al iets moeilijker. 100 Turken jagen mij schrik aan, en 1.000 Turken zijn 1.000 vijanden….Want dit is MIJN land, en niet Turkije…..
Hoofddoekproblemen in Antwerpen? Stop het pamperen en het plat op de buik gaan. Toon U baas in eigen land! Gewoon de wet toepassen, zoals voor iedereen. Samenscholingen en verstoren van de openbare orde? Tegen de oproerkraaiers zwaar ingrijpen en dezen zwaar straffen. Desnoods met ‘Administratieve Boeten’ zoals men in Mechelen de brave burgers aanpakt, want dat brengt ogenblikkelijk zaad in het bakje…Volwassenen (stinkende haatbaarden en hysterische Muzelwijven) dreigen met uitzetting en voor resistente gevallen : de daad bij het woord voegen. Verkleedpartijen en maskerade met carnavalskledij is verboden voor iedereen. Zwaar beboeten, eeuwigdurend bijhouden op hun strafblad, zodat hun later CV (voor de weerspannige leerlingen) ten allen tijde met deze criminele straffen gelardeerd (!) blijven!
En aangezien de aanval nog altijd de beste verdediging bij is: datzelfde CGKR/SOS RACISME/ABVV klacht indienen wegens discriminatie omdat wij ons in hun (openbare) restaurants gediscrimineerd voelen omdat wij daar geen malse cotelet kunnen verkrijgen en bij hun buurman wel. Wij moeten deze semi-criminele Overheids-organisaties werkelijk bombarderen met klachten, en deze, waar het kan, voor de rechtbanken brengen. Dat zelfs moeten kunnen wegens onvaderlands gedrag, verraad aan en medeheulen met de vijand en wegens het ondermijnen van de Nationale Instellingen, allemaal begrippen die tijdens de repressiejaren zorgvuldig werden uitgebeend in het nadeel van de besten onzer broeders en zusters, de Vlamingen.
Of nog mooier: klacht indienen omdat wij ons door hun verkleedpartijen op straat, bedreigd en gediscrimineerd voelen in onze eigenheid : wij voelen ons als ontheemden in ons eigen land, door al die vreemd-aandoende woestijn-klederdracht…Per vaststelling eisen wij een astronomisch hoog bedrag als schadevergoeding. (van hen geleerd)…..
Of we kunnen de Moslim-broederschap rekenschap liefst per deurwaarder, vragen voor de brandstichtingen en de verwoestingen aangericht door het ‘racaille’, hun anonieme jeugdbendes: één voor allen, allen voor één! Een soort van collectieve verantwoordelijkheid, die ingaat vanaf een bepaalde datum. Zodat ze geen onwetendheid kunnen veinzen.
Idem schadevergoeding (Art 1382 Strafwetboek) voor de gemaakte kosten bij wie de inburgering wegens moedwil mislukt is. De rekening is te maken vanaf de vergoeding van elke begeleider, taalleraar, straathoekwerker, moslim-vader of jeugdbegeleider, en die rekening beloopt in de miljarden. De uitkomst van deze optelsom delen door het jaarlijks gemiddelde van voorheen straffeloos gebleven vandalisme, en je hebt de vergoeding voor elk nieuw feit. Op slag zullen de politie-statistieken oplopen (de waarheid benaderen) doordat het berekend bedrag daardoor lager zou worden….Binnen het jaar is ‘de kleine straat criminaliteit’ opgelost….
In één woord: een ontradinspolitiek, te starten gelijktijdig met de 2de regularistiefgolf die aanvangt op 15 september…Wie niet aangepast is. gaat er uit! En liefst, per uitwijzing, een van die beschermingscomité-leden telkens erbij! Als die vreemdelingen bij hen zo geliefd zijn, dat ze dan gaan leven in het land van die vreemdelingen!
Aangaande Adeco: begin Juni deed ik de voorspelling dat, hoe dan ook, Barbertje zou hangen, en ik heb dan ook, bij het afketsen van de procedure einde juni, consequent mij verwondering uitgedrukt. Maar kijk, de hyena’s geven niet op! Ze nemen in hun vervolgingswaanzin zelfs de argumenten van de Vlaamse Volksbeweging over: mislukt in het Frans? Dan maar herbegost in het Vlaams! …maar Barbertje moet en zal -hangen…
Voor het ABVV is dit het schoonste bewijs van de moslim-liefde voor hun immigratie-vriendjes, die, naar ze verhopen, allemaal trouwe SP-PS-kiezers zijn of zullen worden….
Voor Adeco wens ik hen veel sterkte en raad hen aan in de toekomst een intelligentere code te gebruiken voor cliënten die, wellicht uit ervaring, geen vreemde ratten in huis willen halen. Geef ze bijvoorbeeld de codificatie CS (Cordon Sanitaire) wat grosso modo overeenkomt met de toestand van de leden van het Vlaams Belang, die dus door de linkiewinkie al uitgesloten zijn, en dus op hun beurt ook mogen uitsluiten. Zo vangt men die slimmekes met hun eigen vet!
Raadgeving voor de geviseerde kandidaten die bij een werkgever CS belanden: bewijs door Uw bekwaamheid en Uw inzet dat U gelijk hebt – en U zult als laatste man de werkvloer moeten verlaten, misschien later dan uw landeigen collega’s…Als gewezen werkgever loofde ik de uitdrukking dat er vooraal aandacht moest gaan naar de goede kanten van elke werknemer. Aan U om te bewijzen dat U die heeft! Ik zou bijna zeggen, (door Uw herkomst) QUID NON. Want als vrouw zult U onder de sloef liggen van Uw muzelmanse echtgenoot, en als man zult U vroeg of laat in opstand komen omdat U moet gehoorzamen aan een ongelovige hond.
En wat meer is : ik heb als gewezen ondernemer de quasi-zekerheid dat U als lid van de 5de Colonnne, vroeg of laat Uw ervaring tegen mij zult gebruiken, of mijn zaak zult saboteren…..Neen, dank U. U voldoet niet aan de gestelde criteria en de Overheid, die U hier gebracht heeft, moet maar zijn plan trekken met U….Als signaal toch duidelijk, niet?

Geen opmerkingen: