maandag 21 september 2009

DE MEESTERZET VAN GEERT WILDERS

DE MEESTERZET VAN GEERT WILDERS
JOOST NIEMöLLER - 06 SEPTEMBER 2009

Dit weekend werd duidelijk dat Wilders een meesterlijke dubbelslag heeft geslagen: Hij lokte dit kabinet in de val ieder immigratiebeleid op te geven en bond met zijn aanval op de AOW plannen zowel de FNV als de SP aan zich. Een regering SP-PVV ligt in het verschiet. Laat de SP zijn eigen immigratieplannen van 1983 nog maar eens opgraven: Twee partijen van het volk tegen de islam.


Patsboem, het politieke seizoen is geopend met een meesterlijke dubbelslag van Wilders.

1. De vragen die Fritsma stelde over ‘wat kost een allochtoon?’ hebben dit kabinet in een grote kramp gebracht. Er werd een val voor hen open gezet en ze zijn er met open ogen ingelopen. Het kabinet kwam met een warrige brief waarmee het einde van zelfs maar de suggestie van enig immigratiebeleid wordt aangekondigd. Daarmee heeft dit kabinet zich verlaagd tot de politieke vijand van Wilders, in een voortijdige verkiezingsstrijd. Iets wat insiders allang wisten is nu zekerheid: Bij het belangrijkste item van deze tijd gooit dit kabinet officieel de handdoek in de ring en verklaart zichzelf daarmee uitgeregeerd.

2. Door zich aan te sluiten bij de SP en het FNV in de strijd tegen het verhogen van de AOW leeftijd, en daar zelfs nadrukkelijk een breekpunt van te maken, heeft Wilders op zijn beurt niet alleen definitief de oorlog verklaard aan dit kabinet, maar schaart de PVV zich bovendien aan de zijde van alle blanke oudere Nederlanders die ons land hebben groot gemaakt en nu worden geacht op te draaien voor de kosten van de multiculturele samenleving. Waar ze, het zij nog maar eens gezegd, nooit om gevraagd hebben omdat deze samenleving nooit in enig politiek program is voorgelegd als keuze. De multiculturele samenleving is het volk van bovenaf welbewust door de strot geduwd. Nu het grote betaalmoment eindelijk is aangebroken, zal de opstand volledig vorm krijgen.

De gevolgen van de afgelopen dagen zullen historisch zijn. Tegen wil en dank ziet de PvdA liefhebbende FNV top zich verplicht de draai naar de SP nog meer te maken dan de laatste jaren al gebeurde. En de SP ziet zich meer dan ooit verplicht een milde houding aan te gaan nemen tegen de PVV. Die milde toon was al goed hoorbaar vandaag in het programma Buitenhof waar Agnes Kant weliswaar nog een moreel voorbehoud had ten opzichte van de PVV, en nog wat verplicht sputterde over de wellicht niet zo heel reële oplossingen die Wilders aandroeg, maar dit alles zonder enige felheid. Voor het eerst gaf Kant ruiterlijk toe dat zij, net als Wilders, hoorde bij de ‘buitenstaanders’ in het Haagse spel.

Zoals gezegd een dubbelslag. En één die hard gaat doorklinken in Den Haag, zeker als met Prinsjesdag zal blijken waar de PvdA en het CDA de hardwerkende blanke Nederlanders allemaal voor op gaan laten draaien. Maurice de Hond verwacht dan grote verschuivingen bij het electoraat. Hij heeft daar meestal een goede kijk op.

En wat dan? Een kabinet PVV-SP? Het klinkt nu misschien vreemd. Maar ik heb er al eens eerder op gewezen dat dit een reële optie zou kunnen zijn. Wilders zelf gaat steeds meer die kant uit: Nu hij de verhoging van de AOW als breekpunt bij een formatie heeft benoemd, is de SP ook praktisch gesproken nog de enige regeeroptie voor hem.

En de SP? Dat is nog koffiedik kijken. De SP is net als de PVV een hermetisch gesloten partij, de interne dynamiek ervan kent niemand. Maar de SP zou eens wat meer naar zijn eigen roots kunnen kijken. De SP is met de PVV een volledig blanke arbeiderspartij. In die enorme Kamerfractie zit niet één allochtoon, de Nederlandse migranten hebben massaal voor de PvdA gekozen. Anders dan de PvdA is de SP dan ook niet met handen en voeten aan de deelbelangen van de immigranten verbonden.

Als geen ander kent de SP, met zijn wijd vertakte lokale netwerken, de problemen met de immigranten in de arbeiderswijken. En in het verleden had de SP daar dan ook een heel heldere visie over.

In 1983 bracht de SP een brochure uit, geheten ‘Gastarbeid en kapitaal’. Daarin werd het PVV standpunt al verwoord: Het probleem is de islam. De keuze aan de gastarbeiders is: Aanpassen en afzweren of wegwezen.

Ik citeer:

Het probleem, aldus de SP:

“Bij ons onderzoek zijn wij al vrij snel tot de konklusie gekomen dat de problemen vooral groot worden bij die mensen die van het platteland komen, de islamitiese godsdienst belijden en zich waarschijnlijk daardoor moeilijk kunnen aanpassen aan de werk- en leefgewoonten van ons land. Wij vinden die mensen hoofdzakelijk bij de uit Turkije en Marokko afkomstige gastarbeiders en hun gezinnen. De achterstand in ontwikkeling ten opzichte van ons land en de konsekwente opvattingen die zij over hun (islamitiese) geloof hebben, maken dat zij hoegenaamd kansloos in onze maatschappij staan.”

Instemmend wordt in de SP bruchure de linkse vrijdenker Dr. Anton Constandse aangehaald, die de vloer aanveegde met de islam en een vooruitziende blik had over wat Nederland toen te wachten stond:

"Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?"

In 1983! Als Hans Janmaat het toen had gezegd was hij daarvoor in de gevangenis gezet.

De SP was het helemaal eens met Constandse en onderschreef dat nog eens extra in hun brochure uit 1983:

"Een zeer groot deel van hun manier van leven vloeit voort uit het islamitiese geloof. Islamieten vinden dat de kultuur een onderdeel is van hun geloof. En hun geloof schrijft nu eenmaal erg veel geboden en verboden voor die het dagelijks leven raken. In de landen van herkomst is alles ingesteld op de rituelen die met hun geloof samenhangen. De kombinatie van afkomst, zeden en gewoonten, én het grote verschil in kultuur en ontwikkeling, maken dat speciaal de gastarbeiders en hun gezinnen die uit islamitiese landen afkomstig zijn, weinig of hoegenaamd geen kontakt krijgen met Nederlandse arbeiders en hun gezinnen met wie zij samen werken en wonen."

De SP oplossing? Aanpassen of wegwezen!

De SP vond, ik citeer opnieuw:

"Kiezen

De Socialistiese Partij heeft dan ook na veel onderzoek en studie gemeend met de volgende oplossing te moeten komen, in het belang van zowel de betreffende buitenlanders als de Nederlandse bevolking.

Zowel voor de buitenlanders, als voor de met hen wonende en werkende Nederlanders, is het van het grootste belang de “vlees-noch-vis-situatie” om te zetten in een toestand waarvan iedereen weet wie en wat hij is. En waarvan iedereen weet wat hem te wachten staat. En wel als volgt: óf na verloop van een aantal jaren – wij denken aan twee jaar – de Nederlandse nationaliteit aannemen, óf na verloop van de bovengenoemde tijd terugkeren naar het vaderland. Voor de mensen die op vrijwillige basis terugkeren, moet een dusdanige regeling worden getroffen dat het mogelijk wordt om in eigen land weer een bestaan op te bouwen. Wij denken aan f 75.000,- voor iedereen die hier een arbeidsplaats achterlaat, aangevuld met een redelijk percentage aan sociale premies, welke hij of zij hier in Nederland betaald heeft. Voor werklozen ook f 75.000,- plus eventueel (al naar gelang de sociale uitkering die hij of zij al heeft gehad) ook een percentage van de sociale premies die hij of zij betaald heeft. Bovendien moet al het mogelijke gedaan worden om die mensen weer voor te bereiden op hun terugkeer. Wij denken aan speciale kursussen, zowel voor de ouders als voor de kinderen, zoals daar zijn taal, geschiedenis en godsdienst, kortom een heel kultureel pakket. Eventueel met leerkrachten uit hun eigen land.

Die buitenlanders welke Nederlander willen worden, zullen ook speciale kursussen moeten krijgen, waarbij voorrang zal moeten hebben de Nederlandse taal en vervolgens Nederlandse zeden en gewoonten. In ieder geval zullen zij, zoals een gemiddelde Nederlander ook, op de hoogte moeten zijn met wat hun rechten en plichten zijn.

Wanneer deze voorstellen in diskussie worden gebracht, zullen ongetwijfeld bedragen en voorwaarden kunnen wijzigen.

In ieder geval is met de uitvoering van onze voorstellen te voorkomen dat het kapitaal een soort tweederangsburgers zal laten ontstaan om daarmee tegenstellingen onder de arbeiders op te roepen. Tegenstellingen die het kapitaal zal gebruiken om, via het bekende verdeel-en-heers-principe, arbeiders af te houden van de strijd die zij werkelijk moeten voeren."

Met die SP zou Wilders hele goede afspraken kunnen maken. Het kost wat, maar dan heb je ook iets.

Reageren kan op: www.joostniemoller.com

Boeketje Digitalis
Joost Niemöller blies voor mij op de bazuinen van Jericho. Die deden in de Oudheid ook gewoon door hun geschal de stadmuren van Jericho vallen. Jammer dat de Oude Media Oost Indisch doof blijven voor dergelijke bazuinstoten. Wat wij kunnen begrijpen. Want anders moeten ze de taal van Clovis spreken: aanbidden wat ze verbrand hebben, en verbranden wat ze aanbeden hebben….
Maar laten wij het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is. Trouwens, Nederland en de PVV is Vlaanderen en het Vlaams Belang nog niet. Vooral niet voor wat betreft de SP, die hier te lande verknocht is, niet aan de werkman, zoals het zou horen, maar aan het Establishment en het Waalse profitariaat. .
Wat in ieder geval telt, is dat het water tussen het Vlaams Belang en de PVV van Geert Wilders helemaal niet diep schijnt te zijn. Zelfs zo goed als onbestaand…Als beiden nu eens hun hefbomen plaatsten, elk aan hun kant van de staatsgrens, dan is die in de kortst keren opgeruimd.
Laten we dus jubelen, en met in visadempje verhopen dat bij ons de verzuilde verdedigers van de kleine man. de dwalingen huns weegs inzien, na lectuur van wat hun geestesgenoten van over de staatsgrens zoal verkondigen in verband met het vreemdelingenprobleem. Die standpunten zijn bijna letterlijk gecopiëerd van die van het Vlaams Belang: aanpassen of opkrassen, U weet wel!
Het Nederlands is toch een rare taal! Dezelfde standpunten in het onland B. uitgebracht, krijgen de stempel ‘racistisch’ en de partij wordt verboden (Vlaams Blok) In Nederland zijn ze straks het regeringsprogramma!
’t Kan verkeren’, zei Bredero.
Ben even benieuwd hoe de invasie-legers van de Islam zullen reageren…Zich goedschiks neerleggen zullen ze wel niet doen. Misschien komt nu hun ware aard boven? .In ieder geval zullen hun collabo’s zich moeten bloot geven! En kan de vereffening beginnen.
Als voor de Westerse Beschaving de nood het hoogst is, is de redding nabij. Tenminste, als de Geert ondertussen niet als ‘der Dritte im Bunde’ , U weet wel, afgeslacht wordt. Want de slang in haar Arabisch nest zal nu ook wel wakker geworden zijn, en het gevaar hebben geroken!

ALARM VANWEGE HET VLAAMS BELANG…
Vlaams Belang eist rechtvaardig, efficiënt en kordaat asiel- en migratiebeleid
(08/09/2009) Protestmanifestatie Vlaams Belang tegen algemene regularisatie van illegalen: dinsdag 15 september om 11 uur in Antwerpen. Vlaams Belang eist rechtvaardig, efficiënt en kordaat asiel- en immigratiebeleid.
Harde taal burgemeester Janssens en ocmw-voorzitter De Coninck aan het adres van federale regering misplaatst: Antwerpse socialisten zijn zelf verantwoordelijk voor toevloed illegalen in Antwerpen

Het Vlaams Belang organiseert op dinsdag 15 september om 11 uur een protestmanifestatie in Antwerpen n.a.v. de opstart van de nieuwe regularisatiecampagne van de federale regering, de tweede algemene regularisatie in ons land in minder dan tien jaar tijd. Vooral de steden verwachten – terecht – een toevloed van vele duizenden mensen die een verzoek tot regularisatie zullen indienen. In Antwerpen wordt door het college rekening gehouden met 15.000 tot 40.000 illegalen die zich de komende drie maanden zullen aanbieden voor het bekomen van een verblijfsvergunning.

Deze nieuwe regularisatiegolf betekent bovendien de komst van minstens 400.000 nieuwe vreemdelingen via huwelijksmigratie en gezinshereniging in de komende tien jaar. Onze steden worden overspoeld door vreemdelingen en asielzoekers. In 95% van de gevallen gaat het niet om politieke vluchtelingen die met gevaar voor eigen leven hun land van herkomst ontvluchten, maar om economische gelukszoekers en avonturiers die hun eigen volk in de steek laten met de bedoeling in Europa snel rijk te worden.

De toevloed van economische asielzoekers ontwricht de samenleving en zorgt voor een nooit geziene, drastische wijziging van de bevolkingssamenstelling in de steden. 46% van de steuntrekkers bij het Antwerps OCMW zijn nu al vluchtelingen en asielzoekers. Na de algemene regularisatie zal dit meer dan één op twee worden. Ervaring leert immers dat ongeveer de helft van de geregulariseerden zich bij het OCMW aanmeldt. 53% van de leerlingen in het Antwerps basisonderwijs spreekt thuis geen Nederlands. Dit zegt veel over de bevolkingssamenstelling in Antwerpen. De populatie in onze grootsteden bestaat binnen enkele jaren uit een meerderheid allochtonen. Antwerpen zal na deze algemene regularisatie meer dan ooit een aantrekkingspool voor nieuwe asielzoekers worden. De metropool dreigt een illegalopolis te worden.

Het Vlaams Belang vindt de stoere verklaringen van burgemeester Janssens en OCMW-voorzitter Monica De Coninck inzake de algemene regularisatiecampagne volkomen hypocriet. Burgemeester Janssens en de SP.a zijn mee verantwoordelijk voor de toevloed van asielzoekers en voor de toename van het aantal illegalen in ons land en in Antwerpen in het bijzonder. Janssens voert al jaren een gedoogbeleid t.a.v. illegalen dat tot op vandaag niet herroepen werd. Hij heeft er voor gezorgd dat er momenteel om en bij de 35.000 illegalen in Antwerpen – al dan niet – permanent verblijven.

Het Vlaams Belang zal op de startdatum van de algemene regularisatiecampagne – dinsdag 15 september – in Antwerpen een protestmanifestatie houden tegen de algemene regularisatiecampagne en voor een rechtvaardig, efficiënt en kordaat asiel- en immigratiebeleid. Het Vlaams Belang vindt het onaanvaardbaar dat de Vlaamse partijen in de federale regering, CD&V en Open-vld, plat op de buik zijn gegaan voor de oekazes van de Franstalige partijen die van België het land van melk en honing voor economische gelukszoekers en avonturiers uit de derde wereld hebben gemaakt.

De Vlaams Belang-actievoerders verzamelen om 11 uur in het Albertpark tegenover brouwerij De Coninck en stappen nadien op richting Zaal Harmonie aan de Mechelsesteenweg. Vanaf 15 september kunnen illegalen een aanvraag tot regularisatie indienen bij de nieuwe tijdelijke cel regularisatie in Zaal Harmonie.
Filip Dewinter
Pssst Wat een hemelsbreed verschil in situatie! Het Vlaams Belang moet zijn woorden wikken en wegen, om niet buiten de Wet gesteld te worden – en in Nederland spreekt zelfs de (Toekomstige) Overheid van PVV/SP vrij uit over dezelfde zaken! Kan er schrijnender beeld gevonden worden over het lot der Vlamingen, in eigen land! Waarlijk, Stalin, Hitler en Mao hebben goede leerlingen bij de belse socialistische partij….

.

Geen opmerkingen: