woensdag 9 september 2009

DE VN OF DE CHAOS


DE VN ORDE OF CHAOS
De Legers van Chaos
JAAP - 07 SEPTEMBER 2009

Als de Verenigde naties vandaag de dag ergens symbool voor staan dan is het wel voor de verenigde bereidheid de laatste restjes beschaving, vrijheid en mensenrechten uit de wereld te ruimen. Althans, de Westerse. Op 15 september begint de 64e zitting van de Algemene Vergadering, dit jaar onder voorzitterschap van Libië.

In de traditionele openingstoespraak wil de Libische leider Khadaffi aandacht vragen voor zijn plan om Zwitserland van de kaart te vegen. De oudste democratie van Europa heeft het namelijk gewaagd zoonlief aan te houden wegens mishandeling van hotelpersoneel; en kennelijk zijn de Verenigde Naties het geëigende platform om een dergelijke ‘misstand’ recht te zetten.

En waarschijnlijk heeft hij nog gelijk ook want anno 2009 is de VN daadwerkelijk verworden tot verlengstuk en excuuspodium voor zichzelf verrijkende, chanterende en narcistische Vollidioten, al dan niet in natieverband. Als de nabije toekomst objectieve geschiedschrijving nog toe zal staan dan zullen de generaties na ons leren dat een organisatie, opgezet door goedwillenden en boordevol goede bedoelingen, voor een paar barrels olie werd geofferd aan tribale en religieuze belangen. Maar dat niet alleen.

Sinds de jaren tachtig zien de Westerse intelligentia vrede, vrijheid en veiligheid als een door God ingeschapen status quo. Niet langer bestaat het besef dat de rust en zekerheid zoals wij die nu ervaren een stilteperiode vormen tussen twee oorlogen in; zoals iedere periode van vrede en voorspoed in de afgelopen 5000 jaar tussen twee oorlogen in bleek te liggen. Het is dit besef geweest, de realisatie in een permanent interbellum te leven, dat een aantal landen er in 1919 toe bracht de Volkenbond en (later) de Verenigde Naties op te richten.

Het doel was landen te verenigen wier leiders en regeringen er expliciet voor kozen de belangen van haar burgers voorop te stellen. Landen die onderschreven dat er in de gehele geschiedenis nog nooit één burger is geweest die oorlog en armoede verkoos boven vrede en welvaart. Maar deze insteek, het kiezen voor mensen, luidt nu haar ondergang in.

Niet omdat de statuten zijn veranderd maar omdat vanwege het aanvankelijke succes de gedachte heeft postgevat dat de vergadering van de Verenigde Naties de wereld aanstuurt in plaats van andersom. Met name bij de Europese landen bestaat de overtuiging dat vanuit de VN vrede en veiligheid actief verbreid worden. Alsof een machtig, onzichtbaar leger de ter vergadering genomen besluiten oplegt aan de wereld en de mate van chaos nog slechts afhangt van de in de resoluties gebruikte interpunctie.

Deze verdwazing heeft, vanuit een valse maakbaarheidsgedachte, geleid tot een pathologische, welhaast epidemische vorm van socialisme die het eigen welzijnsevangelie aan de wereld wil openbaren. De VN worden hierbij gezien als absolute zekerheid, als een vorm van wereldbestuur die boven de natiestaten zweeft. Als zich maar voldoende landen bij de VN aansluiten dan zal het VN manifest ook in die landen in vruchtbare aarde vallen zo is de gedachte. Immers, de VN staat voor alles wat goed is en wie kan daar nou op tegen zijn?

Dus gingen de deuren en de beurzen open. En iedereen werd gelijk, en alles werd gelijk. En alle culturen en alle mensen waren in gelijke mate goed want wie kon daarover oordelen? En waren ook wijzelf niet slecht geweest? En hadden wij geen kolonieën en slaven gehouden, en Spakenburg? Alle Menschen werden Brüder als wij ze maar de hand willen reiken en niet doen alsof ze gek zijn, of achterlijk, of puur kwaadaardig. Alle waarden zijn immers relatief.

En daarin, zo zal de geschiedenisleraar onze achterkleinkinderen voorhouden, zat de grote denkfout. Want hoe kun je je eigen waarden relativeren als je anderen erin wilt laten delen? De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is niet relatief. Deze biedt geen ruimte om vrouwen, homoseksuelen of andersgelovigen ándere rechten te geven. De mensenrechten zijn absoluut. Kiesrecht, is absoluut. Grondrechten, zijn absoluut. Ze kunnen door de tijd heen veranderen maar ze zijn inherent aan hetgeen je middels de VN wilt uitdragen. Relativering van deze kernwaarden leidt onherroepelijk tot zelfvernietiging omdat chaos van nature nu eenmaal de stabielere toestand is.

En dat is wat we nu zien gebeuren, de chaotische krachten die tot het instituut (de VN) worden toegelaten vanuit de misconceptie dat beschaving de natuurlijke staat der dingen is, dreigen haar over te nemen en op te vreten. Dictaturen, theocratieën en absolute monarchieën wordt ruimte geboden in commissies die juist waren opgezet om deze misstanden te voorkomen. De OIC (Organisation of the Islamic Conference) om maar een voorbeeld te noemen, drukt haar stempel van onverdraagzaamheid op de UN Human Rights Committee, terwijl ze zelf de universele verklaring van de rechten van de mens niet onderschrijft.

Door deze landen een platform te bieden binnen de VN, wordt de VN een afspiegeling van de wanorde op het wereldtoneel. Een wanorde die we, met twee wereldoorlogen in het achterhoofd, naar structurele vrede en welvaart hadden willen ombuigen. De afgelopen zestig jaar tonen aan dat in alle gevallen waar ‘chaos’ als volwaardige gesprekspartner wordt geaccepteerd, ordening en beschaving in de verdrukking komen. Kijk naar Israël en haar Arabische buurlanden, kijk naar de problemen die we in Europa met sommige immigrantengroepen hebben, en niet in de laatste plaats naar de VN zelf, waar straks Khadaffi in naam van de Legers van Chaos komt vragen om de opheffing van een souvereine Europese democratie.

Orde in de chaos brengen doet u hier.
Bron Het (voorlopig nog altijd) Vrije Volk

Boeketje (fris geplukte dus levensbedreigende) Digitalis.
Wie vroeg zich ook weer af ‘wie bewaakt de bewakers’? Als de VN de vijand in huis haalt, zogezegd onbedachtzaam, maar met een duidelijke verborgen agenda, op wie zullen we dan nog kunnen rekenen om de orde en de vrede te handhaven? Want overal waar de Islam opduikt, is er gestook en vloeit er bloed. Het is nog nooit anders geweest, en het zal nooit anders zijn.
Kijk en luister naar de Imam’s, die verkondigen dat, daar waar ooit een Muzelman gebeden heeft, dit gebied voor altijd toebehoort aan de Islam. Vergeet ondertussen niet dat zij komen ‘bidden’ op plaatsen waarvoor onze voorvaderen hun leven gegeven hebben….Dan nog mogen Muzezlwijven met veel omslag en scherpe tong beweren, dat zij bijvoorbeeld Antwerpenaar zijn, omdat zij in Antwerpen geboren zijn, en Antwerps praten als Brugman : zij zijn en blijven vreemdelingen, niet alleen omdat dit niet hùn land is, en nooit geweest is of zal zijn, maar omdat zij qua ‘godsdienst’ en achtergrond, zeden en gewoonten, en niet in het minst wegens hun uitzicht en klederdracht, altijd ‘ersatz’ zullen zijn, plaatsvervangend, onwelkome gasten die het huis niet meer uitwillen. Het getuigt van een hemelhoge pretentie zich een andere identiteit naast de hunne, die ze ten allen prijze willen behouden, aan te meten. Wat denken die gasten wel, zich te mogen bemoeien met ònze verkiezingen. Zij zijn niet in staat begrip op te brengen hoe ons land moet bestuurd worden. Als zij, of hun vriendjes, zich daarmee bemoeien, is het alleen om hun positie te versterken op de kap en in het nadeel van de oorspronkelijke bevolking!
Ik woon en leef in Italië met een Italiaans paspoort (als résident), die ons het recht geeft om deel te nemen (als EU-burger) aan alle vrije referenda en verkiezingen, mits wij daartoe het verlangen uitdrukken. Ook voor ons zou het getuigen van een ergerlijke pretentie ons te willen moeien met het Bestuur van ons Gastland. Wij zijn, tot nader order en elke dag, dank zij de Centrum-Rechtse Regering, meer en meer verrukt hier in dit door God gezegend nieuw en beter Vaderland te mogen verblijven. Wij zijn vrij om te blijven of te vertrekken de dag dat het ons niet meer aanstaat. Wat zouden wij dan toeters en bellen opzetten, lijk alle allochtoonse gelukzoekers ter wereld doen, om de toestand te willen naar onze hand zetten! Als wij ergens inspraak willen hebben, dan is het alleen in ons eigen (voorlopig vervloekte) bels vaderland! Wij zouden wàt graag ons bels paspoort aan de wilgen hangen, maar om asielzoeker te worden in Italië en Italiaans staatsburger te worden zouden wij moeten verzaken aan onze duur betaalde pensioenrechten…Wij leven dus in de hoop in de kortste keren een paspoort TOEGESTUURD te krijgen als Vlaams Staatsburger, eenmaal de ‘Belgica’ helemaal in het sloopdok is terecht gekomen om ontmanteld te worden…
In de blogwereld wordt, dank zij de vrije stem van Het Vrije Volk (NL) ruim op voorhand de houding van de Lybische leider op de VB Algemene Vergadering geschetst. Ben even curieus wat de Oude Media hierover zullen berichten, nu, en vooral van af 18 september ek. Wedden dat zij het storend standpunt van Khadafi over ‘Zwitserland’ onder de mat zullen vegen, ja zelfs, in navolging van de Regering, met een grote zwaai, versluierd zullen goedparten!? Dat de Lybische moordenaar van Lockerbie (270 onschuldige mensen) ondertussen als een held in zijn vaderland rondloopt : wie zal dat hekelen of de ware aard van de Islam belichten? Zou waarschijnlijk te frustrerend zijn. De aandacht zal wel afgeleid worden naar een bijkomstig fenomeen, zoals het gat in de ozonlaag boven de Zuidpool, of de klimaatverandering in Zoeloestan. Of naar het gat in de begroting, dat de Vlamingen maar niet willen dichtrijden;…
Afspraak binnen welgeteld 9-10 dagen, als het minnekozen tussen Le Soir en Le Standaer op kap van de Vlamingen zal voorbij zijn. Want dan zal Khadafi als een held en een vredestichter bejubeld worden. Met in de marge, kwansuis zonder aandacht, zijn standpunt tegenover de Zwitserse autoriteiten, dat, vanzelfsprekend, zal overheerst worden door de vaderlijke kopzorgen voor zijn ten onrechte, dat spreekt, opgepakte zoon door de autoriteiten. Ten onrechte, dat spreekt, want wat hij ‘misdeed’ in Zwitserland (een bediende een tikje geven…), is dagelijkse koek bij de supermensen in de moslims-werld van Lybië….De verfoeilijke ‘Apartheid’ zal er weer bijgesleurd worden, ja, zelfs de Europese (niet de Arabische) slavernij van bepaalde voorouders…Want de Oude Media is niet in staat om de moslim-vriendjes tegenin de haren te strijken….Liever die vreemde snuiters van Zwitsers wijzen op hun kleine kantjes! Wat denken die wel! Het zal hen leren referenda te organiseren over het al-dan-niet toelaten van moskee-nieuwbouw in het land! Khadafi zal dus in het gelijk gesteld worden, want de ‘godsdienst van de vrede’ die legt men niet ongestraft zo iets in de weg!

Geen opmerkingen: