dinsdag 29 september 2009

MOSLIM MINSTERS ONDERWEG


MOSLIM MONSTERS ONDERWEG
Dat het moslim-maatschappij, vaak ook maar ten onrechte als ‘moslim-godsdienst’ bekend, op de wereldheerschappij uit is, geraakt stilaan doorgedrongen in onze Westerse samenleving. De Htler-adepten, zijnde de Duitse Socialisten, uit schaamte afgekort tot ‘Nazi’s” om bepaalde associaties te vermijden, waren bewaarschoolkinderen en moederskindjes in vergelijking met deze extremisten en koele moordenaars. De ‘kampen’ en de gaskamers waren onnoemelijk erg, maar vormen waarschijnlijk slechts een ‘ouverture’ tot wat nog komen moet. Het kromzwaard zal erger zijn dan de swastika!
Laat er geen twijfel over bestaan : deze extremisten waarvoor wij hier waarschuwen, vertegenwoordigen natuurlijk niet de grote massa brave goedgelovige moslims, maar deze willoze massa zal, als het erop aan komt, toch hun kant kiezen. Net zoals niet alle Duitsers kampbeulen en sadisten waren – maar de massa bleef hen toch dulden tot het bittere einde.
Toen de Jappen naar het einde van de WO II toe, uit wanhoop uitpakten met zelfmoordpiloten, kon de vrije wereld geen enkel begrip opbrengen voor deze ‘kamikaze’s’ die hun bommenwerper vol explosieven en zichzelf met dodelijke precisie te pletter stuurden op de Amerikaanse oorlogsbodems. Zestig, zeventig jaar later is het poedelnaakte eigen menselijk (?) lichaam zelf omgeswitcht tot een wandelende bom, waarvoor straks zich niemand meer kan veilig voelen. Nu bekijken wij (ik toch!) in de bus , de trein of de metro, ja zelfs in het grootwarenhuis of overal waar veel mensen samen zijn, met veel argwaan elke vreemdeling met rare kledij, al dan niet met rugzak of handbagage. Het kon immers altijd een als medemens vermomd zelfmoord-terrorist, zijn.
Nu gaat het nog een stapje verder, doordat de Overheid zoveel jaren terug, niet het Kwaad in de kiem heeft gesmoord; door streng en repressief op te treden. Nu het te laat is, spreken de Ministers van ‘zéro-tolerance’ (pour les Flamands la même chose) en van ‘lik op stuk geven’…maar de gevatte criminelen worden nog altijd met fluwelen handschoenen aangepakt. Als ze al aangepakt worden! Nu heeft men wat men gezaaid heeft : de Islam houdt de gele wereld in een wurggreep. Angst en onzekerheid, zijnde de voorbereidende fase voor de overrompeling, die al ingezet is, de dag dat de eerste immigrant hier met vlag en wimpel werd binnengehaald.
Deze keel toesnoerende angst is veel erger dan de Middeleeuwse pest, die toendertijd de helft van de Europese bevolking uitmoordde, zonder onderscheid van ras of geloof. Tegen de pest kon men zich nog enigszins beschermen, al was dit voorbehouden aan een kleine minderheid, die zich kon afzonderen in verlaten gebieden, waar de kans op besmetting miniem was. Ook werd de pest uiteindelijk overwonnen door de moderne wetenschap.
Thans is deze wetenschap bijna gelijk aan de pest! Immers, de materialen die de zelfmoord -terrorist ingeplant krijgt (nadat zijn hersens uitgeschakeld werden?) is puur een product van de wetenschap, zoals deze in duivelse handen is terecht gekomen….Wetenschap immers is op zichzelf onpersoonlijk en dus onmenselijk. Voorbeeld: de ontdekker van het berichte ‘mosterdgas’, of Yperiet, kreeg later de Nobelprijs voor Scheikunde….En is die Nobelprijs niet de verpersoonlijking van een duivelse uitvinding (door Alfred Nobel) van het dynamiet?
Besluit: de Bijbel zit er nog zo ver niet naast, als hij, met opzettelijk enfantiele beeldspraken, ons voorhoudt dat er 2 Koningrijken zijn: een van het Goed, en een van het Kwaad….Zo is ‘Wetenschap’ ook goed, net zoals hij kwaad kan zijn….De mens is een schepsel met vrije wil, die dus kan kiezen. Net zoals Bennoo Bernard die het Licht schijnt gezien te hebben, gekozen heeft, als hij schrijft dat het Evangelie charismatisch is (iets in die zin), en de Korân wreedaardig…Hij gaat zelfs zo ver om Filip DeWinter bijna gelijk te geven.
Besluit II : Europa is een afgevallen wormstekige overrijpe peer, met open vruchtvlees (de grenzen), die opgevreten wordt door zwermen insecten van alle grootte en alle kleur. De oplossing zou dus zijn, de grenzen hermetisch te sluiten en de moerlemeie te roskammen met de stofkam…Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, U weet wel…

Psst
Wilt U nog een voorbeeld hoe de ‘wetenschap’, oorspronkelijk met goede bedoelingen, radicaal overgenomen wordt door ’het Kwaad’?
Door allerlei contraceptiva kon vanaf de jaren ’60 de moderne vrouw zich ‘vrijgevochten’ voelen. Waarop, samen met de economische bloei, de zedenverwildering toesloeg, en nog later de juridisch niet meer strafbare vruchtafdrijving (abortus)…Waaruit dan weer, op demografisch gebied, de ontvolking ontstond, die dan aangegrepen werd om een massale immigratie op gang te brengen….Als een ouderpaar, pas op de leeftijd waarop wij onze Plechtige Communie deden, onder sensationele krantenkoppen ten tonele gevoerd wordt, samen met de in onschuld verwekte baby, dan is de ondertoon gewoon begrijpend…Het gaat immers om een klein ‘incidentje’…Vaders die jarenlang kinderen verwekken bij hun eigen dochters : sensatie, dagenlang gelul: maar afkeuring? Weerzin? Bestraffing? Ach Ja! De daders zijn immers ook maar arme dutsen, slachtoffers op een ander gebied…
Psssst II
Dat dit bericht uit het fanatiekste moslim-land ter wereld komt, stemt toch tot nadenken….De piloten van 11 September 2001 die de WTC-torens invlogen, waren haast allen ontwikkelde en gestudeerde Soudiers….Overal ter wereld worden moskeeën gebouwd met geld dat in hoofdzaak uit Saoud Arabia komt…Dat olie-land is de bedekte vijand achter de schermen…
Zo kan men zich afvragen, of dit verhaal van bom-inplantaten geen kwakkel is. Een soort geniepige aanval op de vrije wereld met angstgevoelens zonder einde noch begin (en zonder reden!), die geen geld en geen moeite kost…Duivels geniaal in al zijn eenvoud!
Straks gaan we met z’n allen door scanners die de inwendige mens moeten blootleggen, op zoek naar onvindbare bommen. Wat zullen de Muzelmannen lachen in hun (haat)baardje!
En wat doet de Vrije Wereld, buien plat op de buik gaan? Met de dag nog meer geld en petro-dollars naar daar overpompen….Tijd dus om andere leveranciers te zoeken. Misschoen is Koning Poetin wel een betere vriend van de Amerikanen als gedacht! Ik zie die haatbaarden al zitten, in hun zandbak (de Sahara) met hun achterste in de smurrie van kak en aardolie die ze aan de straatstenen niet meer kwijt raken…Is misschien een prentje die de remigratie op gang kan schieten….
,

Springstof in het eigen lichaam...
E.J. BRON - 27 SEPTEMBER 2009

Experts vrezen nieuwe bommethodes van terroristen. Hoe kon een zelfmoordterrorist doordringen tot in het kantoor van een Saoedische prins? Het slachtoffer overleefde de aanslag lichtgewond – maar de nu ontdekte methode van de aanvaller baart terrorisme-experts zorgen: de man droeg de bom in zijn lichaam.

Toen er eind augustus een aanslag werd gepleegd op een lid van het Saoedische koningshuis, stond men voor een groot raadsel: de dader, een gezochte terrorist, was doorgedrongen tot in het kantoor van prins Mohammed Bin Naif, waar hij zijn bom tot ontploffing bracht. Bin Naif, zoon van de minister van Binnenlandse Zaken prins Najef en in Saoedi-Arabië verantwoordelijk voor terrorismebestrijding, raakte als door een wonder slechts lichtgewond.

De terrorist was tijdens een ontvangst m.b.t. de Ramadan in de havenstad Dzjidda verschenen en had beweerd dat hij zich wilde overgeven aan de autoriteiten. Maar hoe kon hij met een bom tot in het kantoor van Bin Naif doordringen – ondanks de hoogste veiligheidsmaatregelen?

Terrorisme-experts hebben nu blijkbaar het antwoord gevonden – en dat zou verontrustende consequenties kunnen hebben: de dader droeg de bon niet, zoals tot nu toe werd aangenomen, in zijn gsm, maar in zijn lichaam. Volgens de experts zou dat consequenties kunnen hebben voor de antiterrorismestrategie op luchthavens.

”Er zijn enorme uitwerkingen op de veiligheid op luchthavens”, zei Peter Neuman, terrorisme-expert aan het King’s College in Londen, tegen de BBC. Het zou in de toekomst wellicht nog moeilijker kunnen worden om in een vliegtuig te stappen, volgens Neuman. ”Als het inderdaad klopt dat de metaaldetectors de verstopte springstof niet konden vinden, zou dat betekenen dat de detectors die op dit moment worden gebruikt tamelijk nutteloos zijn.”

Dader in twee stukken uit elkaar gescheurd

Volgens mediaberichten had de dader van Dzjidda ongeveer een halve kilogram springstof in zijn lichaam. Volgens de Arabische krant ”Okaz” was de gsm van de dader uitgerust met twee simkaarten. Eentje was voor de communicatie met de handlangers in Jemen, met de andere ontstak de terreurgroep de springstof, waarvan de ontsteking zich kennelijk in de darm van de terrorist bevond.

Het explosieve materiaal zat volgens de berichten verpakt in kleine bundeltjes, die niet uit metaal bestonden. Welk materiaal de dader tot ontploffing heeft gebracht, wordt op dit moment nog onderzocht.

Volgens de berichten had de terrorist 40 uur voor de aanslag niet gegeten of gedronken om de kracht van de explosie niet te verminderen.

Dat Bin Naif slechts lichtgewond raakte, hoewel de springstof vlak naast hem explodeerde, wijten de experts aan het feit dat de kracht van de explosie zich alleen naar beneden ontlaadde. Er werd een krater in de bodem gedrukt, de dader werd in twee delen gescheurd.

Het voorval van Dzjidda maakt alle controlemethodes tot nu toe onzeker: zogenaamde lichaamsscanners zouden alleen zichtbaar maken wat mensen onder hun kleding dragen, niet echter onder de huid. De scanners maken gebruik van terahertzgolven om binnen enkele seconden een exact beeld van het lichaam van de persoon te leveren. Daarbij kunnen niet alleen metalen objecten, maar ook plastic springstoffen of illegale smokkelwaren worden opgespoord. Eenzelfde soort exacte beelden leveren scanners met röntgentechnologie.

In Amerika werden de scanners al op luchthavens ingezet respectievelijk getest. De EU stopte in oktober 2008 met de inzet van de zogenaamde naaktscanner na een storm van verontrusting.

Honderden terreurverdachten opnieuw in de samenleving geïntegreerd

De aanslag op Bin Naif was de eerste bekend geworden aanslag op een lid van de Koninklijke familie sinds de terroristische aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten. Daarna intensiveerde Saoedi-Arabië de strijd tegen het terrorisme en het netwerk van Osama Bin Laden. 15 van de 19 daders van de aanslagen van 11 september waren afkomstig uit het koninkrijk – net zoals Bin Laden.

De regering van Saoedi-Arabië probeert al meerdere jaren via een integratieprogramma leden van terreurorganisaties te bewegen zich over te geven. Daarbij hebben zich volgens informatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken al meerdere terroristen overgegeven. Honderden terreurverdachten zouden weer in de samenleving zijn geïntegreerd. Tussen 2003 en 2006 hadden dicht bij Al-Qaida staande terroristen een serie aanslagen in Saoedi-Arabië gepleegd.

Bron: http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,651505,00.html


Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk

Reageren kan op: www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp


Pssst
Europa stopte de naakt-scanner, na een storm van verontrusting….Is weer zeer symptomatisch! Er mag geen onrust gezaaid worden – zelfs als er reden tot onrust zou bestaan….Dat doet mij denken aan de McCarter vervolgingsverhalen en de jacht op communisten in de VS. Waren die gevaarlijk, of werd de hype in stand gehouden als een soort nationale sport? De Geschiedenis heeft ons geleerd dat er meestal op spoken werd gejaagd…zegt men achteraf….. Ach Ja! Dr Goebbels zou niet beter gedaan hebben en et verhaal van die bom-inplantaten is inderdaad een goede zet in de psychologische oorlogsvoering…want ze zet ons, de vijand, op het verkeerde been…..Of toch weer niet! Als repliek op de Deense cartoons kan dit tellen!
Denk aan Regel I bij het penalty-trappen: de doelwachter moet de verkeerde kant opgestuurd worden! Of zijn jullie Karl May al vergeten, en Winnetou met Old Shatterhand….U vindt de grote lijnen van het Muzelman-verhaal reeds bij ‘van den vos Reynaerde’…..

Geen opmerkingen: