zondag 27 september 2009

WIJZE WOORDEN OVER ONZE PARTIJ


WIJZE WOORDEN OVER ONZE PARTIJ
cartoon + satire kain en abel
Bijna even oud als de mensheid, is het verhaal van Kaïn en Abel, de eerste broedermoord. Toen ging het om het zoenoffer die elk pleegde voor Jahweh, waarvan voor Kaïn de rook Jahweh niet welgevallig was, zodat deze neersloeg, maar de rook van Abel die ten hemel steeg, aanvaardde. Achteruitstelling, moord en doodslag : het is van alle tijden! En altijd staan er vuurtje-stokers en ophitsers aan de kant, die bloed willen zien. In vroeger tijden waren dat primitieve wilden, nu zijn het meestal hournalisten die zich gedragen als bloedzuigers….
Dan is er ons aller Marie Rose weer, die op 18/9 spreekt over een ‘storm’ en een ‘heksenjacht’ – maar zekerlijk het achterste van haar tong niet liet-t zien…Om maar te zwijgen over haar eerlijkheid om met de her-opstart van haar blog toch nog eventjes te wachten,…’tot ze er achter staat met wat ze schrijft’…Dan is er ’t Pallieterke van 22/9, dat explicieter ingaat op de geruchten, en zelfs “twee blokskens’ schijnt te verwachten. Neen, bij ’t Pallieterke zijn ze nooit enthousiast geweest over ‘ons forelleke’…..
Dan is er tenslotte die ene uitspraak ùet weerklank in de pers van een VB-lid die op haar kap zit, en haar uit de Partijraad wil. Maar de herboren Marie Rose is een Harde Tante, en een kat met zeven levens. Waar en hoe ze ook terecht komt, vallen er overwinningen te rapen. Zelfs al heeft ze, net als Margret Thatcher, verre van altijd gelijk…..
Verder is er…. de stilte voor de storm. Tot vandaag Angeltjes, die blijkbaar beter ingelicht zijn, niet alleen de nieuwsgierigheid, maar ook voorgoed de onrust aansteken. Blijkbaar zou er een soort ‘Nacht van de Lange Messen’ op komst zijn…Een aflossing van de wacht misschien…
Ben wel benieuwd wat het morgen wezen zal. In ieder geval, ik sluit mij aan bij het standpunt van mijn wapenbroeders. Angeltjes dus.
En voor de rest, lieve vrienden en zure vijanden : zo lang Vlaams Belang de weg wijst naar een Onafhankelijk Vlaanderen en opkomt voor onze eigen identiteit en de islam zo weinig mogelijk kansen biedt, stappen wij mee op. Ongeacht wie de kar trekt. En als de kar stilstaat, stappen wij toch door, want Vlaanderen is ons land.
De Redactie van Angeltjes
Beter kan ik het niet verwoorden – tenzij onder toevoeging dat ik verhoop dat ‘de weg wijzen’ voortaan niet met stiller, maar met luider en vooral efficiënter trom zal geroerd worden. Want, laat het juist zijn, dat gans Vlaanderen na 40 jaar node moet toegeven dat het Vlaams Blok/Belang inzake het immigranten-standpunt wel eens gelijk zou kunnen hebben (denk aan het Wetsvoorstel van Anke VanderMersch inzake het verbod op^de maskerade met de kopvod en de bourka van een paar decennia terug; dat toen weggehoond werd. Denk aan het ‘cordon sanitaire’ dat belet dat de islamisering van ons land ter sprake mag gebracht worden! Vooral als U weet dat die maskerade (hoofddoeken, bourka’s) in Frankrijk verboden is en wettelijk aan banden ligt! Allemaal redenen om in ons land te volharden in de boosheid en bijgevolg het Kwaad niet eens te willen bespreekbaar maken….
Er bestaat zelfs grote kans, dat het Antwerps kopvodden-debat in gang gezet door jonge schoolplichtige moslim-meisjes, gewoon één grote farce is!...Volgens bepaalde in-side roddels (?!) zouden die kopvodden gewoon camouflage gewenst zijn, om er ‘een oortje’ in te kunnen verbergen, zodat er duchtig op los kan ‘gespiekt’ worden bij examens en toetsen….Si non è vero, è ben ttrovato!....
Maar terug naar die andere roddels, deze over de nakende broedertwist bij het VB-bestuur. Op de tweesprong tussen een harder en een zachter programma. De strijd schreeuwt om hardere standpunten en betere wapens. Waarom niet, desnoods met harde vuist, (moreel) tot de tanden gewapend, opkomen voor de enige twee redenen die van het Vlaams Belang een levensnoodzakelijke zweeppartij maken : ‘onafhankelijkheid’ en ‘aanpassen of opkrassen’…Wat in feite twee kanten zijn van eenzelfde medaille, die gerust mag herleid worden tot één slogan: ‘Eigen Volk Eerst’…Waarom zich blijven wentelen in het eigen grote Gelijk, om het dan, als een veredelde NV-A, die een flauw afkooksel is van de CVP van ‘hou mij vast of ik doe een ongeluk’ - bij woorden te laten? Dertig, veertig jaar lang alleen met woorden van aan de zijlijn staan roepen, met de bewijzen in de hand dat men gelijk heeft: laat die periode voorbij zijn! Macht wordt niet verkregen. Macht moet veroverd worden!
Lieve mensen, als U het nu wilt weten of niet: er is een oorlog, niet meer in voorbereiding, maar in volle gang. Het kantel-moment in de Geschiedenis is bijna de hoek om – en Vlaanderen blijft geboeid achter, half-murw in de hoek geslagen door eigen lafheid. Vergeten door de eigen elite, die als een kat om het smeer, likt aan de kandeleer….niet wetend of beseffend dat die gouden kandeleer gesmeed is uit het gestolen goud van de gewone man of vrouw van het eigen volk.
Ja, wij steunen het Vlaams Belang, zelfs tegen beter weten in, omdat wij, net als de Protestant Maarten Luther toen hij terugkwam van zijn verhoor in Rome, uitriep: ‘hier sta ik, ik kan niet anders’! Rome was toen aan het hoereren en boeleren – Luther wou de harde weg van de ware Gelovige. Vervang in bovenstaande zin Rome door ‘belgië’ en Luther door ‘Vlaams Belang’ en U snapt mijn bedoeling.
Hoereren en boeleren leidt naar de vernietiging en wij willen een beter Vlaanderen. Waar welzijn heerst en nijvere vlijt, zoals onze voorouders ons dat hebben voorgedaan. Weg met de diefstal van ons erfgoed, die ‘solidariteit’ zou zijn ten bate van de franscouillonse potverteerders die ons minachten. Wij willen onszelf besturen, vrij van vreemde smetten, en samenwerkings-accoorden afsluiten met de buren die wij zelf kiezen, en niet opgedrongen worden.
Daarom smeek ik mijn Leiders: voeg de daad bij het woord. Reik en neem de hand aan mensen met eenzelfde ideeëngoed over de staatsgrenzen van 1830 in Nederland. Daar zijn deze, samen met Geert Wilders, aan de winnende hand. Ze zijn met velen, en die velen kunnen velen van bij ons meetrekken om een onafzienbare schare te vormen van gelijkgezinden! Smeed een alliantie om in een nabije toekomst, samen te besturen. Bazuin die plannen uit, ga er mee de boer op! De muren van het Bijbelse Jericho werden eveneens verbrijzeld door bazuinstoten! Weet U: ‘Eendracht maakt Macht’ – en een politieke deining over de Staatsgrenzen heen is misschien een unicum in de Moderne Geschiedenis, maar ze zou als een paukenslag weerklinken in het moeras dat ‘Europa’ heet. De Ieren zijn inzake dat Europa even eigenzinnig door hun eigen wetgeving te verkiezen boven de bemoeizucht van ‘Bruxel’…Laat het een eigenzinnigheid zijn die navolging oproept. De Vrije Herenigde Nederlanden verwerpen de Europese Grondwet (Verdrag van Lissabon) en stappen uit de Alliantie. Eenmaal de eerste stap gezet (Akte van Verlaetinghe, de tekst bestaat al vele honderden karen her), zullen andere volkeren en andere landen volgen, om samen andere horizonten op te zoeken. Liefst Magreb-vrije!
Ach! Het is al zo lang geleden dat Hugo Verriest ooit eens volgende verzuchting aan het papier toevertrouwde: ‘Eertijds heeft er een volk bestaan’ – en ‘Dat Volk moet herleven’….Toen die woorden geschreven werden, was Arm Vlaanderen op zijn armst. Twee wereldoorlogen hebben vervolgens ons arm en verdwaasd volk achteruitgesmeten in zijn opgang – maar nu hebben wij de rijkdom die naar de macht moet leiden om fier rechtop te staan, op eigen benen. Weg met de belse bezetting!
Wij willen Wilders, want wij willen weg. Dat schreef ik, met een humoristische ondertoon, een paar dagen terug. Wie weet, vandaag meer dan ooit een droom die op het punt staat werkelijkheid te worden? Uit zijn cocon gekropen, kan het Vlaams Belang misschien ‘Het Belang der Nederlanden (BN)’ worden?
In deze hoop wil ik leven en sterven!

Geen opmerkingen: