dinsdag 1 september 2009

ZELFS ZONDER GLAZEN BOL


ZELFS ZONDER GLAZEN BOL

Meer dan een op vijf kleuters spreekt thuis geen Nederlands
Van alle driejarigen die vandaag naar de eerste kleuterklas gaan, spreekt 21,1 procent thuis geen Nederlands. Dat percentage zal de komende jaren nog afnemen, zo schrijft De Morgen vandaag op basis van een analyse van de gemeentelijke kindrapporten van Kind en Gezin.

Meer middelen nodig
In heel Vlaanderen heeft 20,1 procent van de vijfjarigen die nu in de derde kleuterklas starten, als thuistaal een andere taal dan het Nederlands. In de eerste kleuterklas bedraagt dat percentage 21,1 en bij de starters in 2011 zal hun aantal 22,1 procent bedragen.
In de grote en centrumsteden zijn de cijfers nog opvallender.

Zo bedraagt het aantal startende kleuters die thuis geen Nederlands spreken 54,9 procent in Antwerpen, 40 procent in Genk en 33,1 procent in Gent. Ook daar zullen die percentages de komende jaren enkel toenemen. In de steden zien ze het probleem en roepen ze om meer middelen om de integratie te bevorderen. (belga/mvdb) in DM

Boeketje Digitalis, (giftig als een slangenbeet)
Inderdaad, zelfs zonder glazen bol zien we, voortgaande op het percentage kleutertjes in onze scholen, nu al de toekomst als waren we 20 – 30 jaren verder. De kleutertjes van nu zullen haatbaarden geworden zijn, naast gesluierde slavinnen met horden snotjong, die ons in eigen land zullen bevelen hoe te bidden en te beven…
De machthebbers van nu zullen zich ondertussen in bejaardentehuizen hoofdschuddend afvragen hoe het toch zo ver is kunnen komen….
Daarom is het hoognodig dat er paal en perk gesteld wordt aan de wilde immigratie. Laat ons, eenmaal Vlaanderen ondertussen zelfstandig zal geworden zijn, beginnen met onze gevangenissen zo goed als leeg te maken. Door aan alle etnisch-vreemde elementen die bij de gratie Gods een belgisch paspoort hebben, eventueel naast een eigen buitenlandse identiteit, hun belgisch staatsburgerschap schrappen. Moet zo moeilijk niet zijn, want er werd in die materie al duchtig geoefend tijdens de onzalige repressie-tijden. Daarna kunnen zij als ongewenste vreemdeling, het land uitgezet worden. Aan hun vonnis dient alleen nog één zinnetje post factum te worden toegevoegd : straf uitzitten in het thuisland, en verbod ooit nog de Euro-zone te betreden.
Vervolgens make men een bijkomend artikel in het Strafwetboek, dat zegt dat voor criminelen met buitenlandse afkomst bij bewezen schuld automatisch gans de familie uitgewezen wordt. Zulks in toepassing van het spreekwoord :’La peur du gendarme…
In het Sociaal Wetboek make men eveneens een bijkomend artikel, waarin staat dat iedere migrant zonder officieel vast inkomen, zal aanzien worden als ongewenste vreemdeling die opgepakt en met de eerste lijnvlucht terug gaat. Op de uitoefening van een schijn-zelfstandig beroep zal streng worden toegezien, met toepassing van de puntjes op de i inzake alle fiscale, vennootschapsrechterlijke en sociale voorschriften. De ervaring heeft ons inderdaad veel geleerd….
De Islam wordt de facto overal geweerd en zoveel mogelijk belemmerd door strikte toepassing van de bestaande stedenbouwkundige voorschriften. Zonevreemde gebouwen kunnen niet langer. Gebedshuizen (recent of nieuw) in woonzones zijn zone-vreemd! Wie de taal niet machtig is, wordt aanzien als staatsbedreigend en dienst zich maandelijks aan te bieden om de eventuele vooruitgang in kaart te brengen.. Alle kapitaal-verrichtingen met het buitenland worden gecentraliseerd in één bank, die voor de minste verrichting een officiële licentie nodig heeft, in de zin zoals de vroegere Modellen A en B, respectievelijk voor invoer en uitvoer buiten de landsgrenzen, toen de douane nog bestond.
Aan de grenzen en op de autowegen worden digitale rijplaat-lezers opgesteld voor de centrale kruispuntbank waarin ook de gegevens van autoverzekering, verkeersboeten, technische inspectie en verkeersbelasting zijn opgeslagen. Het is een koud kunstje de computer lijsten te laten spuwen van alle afwijkingen…Desnoods via satelliet bepaalde wagens in het verkeer stil leggen….
De passagierslijsten van de internationale vluchten, treintrajecten, mailboten, enz, gaan in dezelfde databank. Vlaanderen moet een gastvrij land worden, waar het voor iedereen veilig wonen wordt. Nietsnutten echter worden geweerd, maar iedereen die handen aan zijn lijf heeft is en blijft welkom.
De Brusselse zwans-regering, wordt op droog zaad gezet want er komt een Regeringscommissaris die alle gezag overneemt. De 19 gemeenten worden opgeheven en aan alle loketten wordt een Nederlandstalig ambtenaar toegevoegd, die hiërarchisch de meerdere is van alle Franstaligen. Wie van dezen wil uitwijken naar het buitenland ‘Walloniê) krijgt een oprotpremie…Wat mij betreft mag die voor 5 jaar hernieuwbaar zijn, als ze maar wegblijven. Die termijn geeft hen de tijd om te leren werken.
Mechelen mag de nieuwe hoofdstad worden, maar dan op voorwaarde dat de Ministeries verdeeld worden over de overige steden Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, Ieper, Hasselt, zodat het gezag gedecentraliseerd wordt. Brussel krijgt geen enkele bevoegdheid en moet op de welwillendheid van Europa rekenen. Anders mag het verworden tot een provinciaal achtergebleven gebied, wat het in feite voor Vlaanderen ook altijd geweest is.
Het Koninklijk Circus wordt onteigend, vervallen verklaard van al hun ronkende titels, en in ballingschap gestuurd, met verbod ooit nog binnen de 50 Km van de landsgrenzen te komen.
Om aan de heimwee van bepaalde Vlamingen (waaronder Digitalia) te voldoen, zal in de Grondwet ingeschreven staan, dat de door het Volk verkozen President, voor den ganse ambtstermijn, de titel van ‘Graaf van Vlaanderen’ zal mogen voeren, Hij zal dus geboekstaafd worden als Gerolf I, Graaf van Vlaanderen, of Marie Rose I, Gravin van Vlaanderen….Zo zou bij Wikipedia (en de ganse globe) automatisch de link gelegd worden met Vroeger Dagen, toen Vlaanderen een der machtigste landen ter wereld was.
Vlaanderen wordt dus vooral een ééntalig Nederlands taalgebied, met uitdovende faciliteiten in bepaalde grensgebieden (Moeskroen, Komen, Brussel). Voor Frans Vlaanderen wordt niet onderhandeld met Parijs : via de economische samenwerking wordt de bevolking gesensibiliseerd voor Rijks-Vlaanderen en zijn welstand….
Scheiding van Kerk en Staat wordt in de Grondwet verankerd, met vermelding dat alleen christelijke leerstellingen zullen getolereerd worden. Alle maskerade (haatbaarden, hoofddeksels, woestijnkledij) wordt verboden. Buitenlandse leerstelsels worden aanzien als staatsbedreigend en worden derhalve geweerd. Zo zal het verboden zijn in andere talen dan het Nederlands bijeenkomsten of vergaderingen toe te spreken….
Eenmaal zelfstandig met een eigen Grondwet en één eigen vrij verkozen regering met aan het hoofd een vrij verkozen President, wordt toenadering gezocht met andere Vlaamse of Nederlandse buurlanden (Frans Vlaanderen en Nederland) voor de vorming van een economische unie, een soort Federatie der Nederlanden.
Dat, lieve lezeressen en beste lezers, is een Spielerei op de aanzet van de Heer Frans Crols….Geen Muzelmanse meerderheid binnen de paar jaren in ons eigen land, maar een vrij en vrolijk zelfstandig Vlaanderen, dapper onderweg met de broedervolken naar de nieuwe Gouden Eeuw.
Ga in Vrede! Wat God bewaart, is wel bewaard!

Pssst
Ondergrondse bewegingen (Loge) worden buiten de Wet gesteld. Vrijzinnigheid wordt geduld en atheïsme wordt bestreden door het inrichten van bijscholings-cursussen, omdat die mensen nu eenmaal onwetend zijn over de rijkdom van het Geloof der Armen en der Eenvoudiigen….

Geen opmerkingen: