zaterdag 24 oktober 2009

KEN UW VRIENDEN

KEN UW VRIENDEN

Het noodlottige Pact van Omar
E.J. BRON - 18 OKTOBER 2009

(De wereldwijde onderdrukking en vernedering
van Joden en Christenen
door Moslims)

Altijd werden joden en christenen, daar waar moslims de macht hadden, onderdrukt en vernederd. Dit gebeurde al tijdens het leven van Mohammed, die joodse stammen uit Medina verdreef, hun vrouwen en kinderen als slaven verkocht en ongeveer 900 mannen van de joodse stam van de Banu Quaryza op het marktplein van Medina liet onthoofden. Omdat de islam in principe geen tweede religie naast zich tolereert, werden ook de christenen altijd als tweederangs mensen beschouwd en zo behandeld.

Ook onder de opvolgers van Mohammed was dit niet anders. Zo vaardigde de tweede kalief Umar ibn al-Khattab in het jaar 637 een verdrag uit, dat de vernedering en de onderdrukking van de christenen tot in detail beschreef. De vernederingen van de joden en de christenen hebben zich tot op de dag van vandaag voortgezet. Wereldwijd worden op dit moment vooral in islamitische landen ongeveer 250 miljoen christenen vervolgd en jaarlijks ongeveer 175.000 christenen vermoord.

Het is zeker geen toeval, wanneer Kirgizische islamisten de christenen voorstellen zich te bekeren tot de islam. Mochten ze dit echter afwijzen, dan ”mogen ze binnen streng vastgestelde grenzen hun geloof uitoefenen, moeten echter voor dit recht een speciale belasting aan de moslims betalen.” Maar ”teveel tolerantie” zou niet op zijn plaats zijn, zeggen de leden van de radicaalislamitische Hizb ut-Tahrir. Voor de joden echter zien ze maar één oplossing: ”We zullen de joden vernietigen.” Het is het doel van de islamisten om in heel Centraal-Azië de Godstaat te realiseren en uiteindelijk de islamitische wereldrevolutie. De wortels voor deze fundamentalistische gedachten werden al in de vroegste tijd van de islam door Mohammed en Umar ibn al-Khattab gelegd.

Beslissend voor de instelling van de islam tegenover niet-islamitische meerder- en minderheden is het beroemde, door iedere Mohammedaan verinnerlijkte ”Pact van Omar”. Dit verdrag (dhimma) motiveert de instelling van de Dhimma, de Dhimmi’s en legde tot in detail vast wat de koran met verzen als ”neem nooit de christenen tot vrienden” (Soera 5,51); ”sla ze dood waar je ze ook vindt”(Soera 2,191) en ”verneder ze”(Soera 9,29) voorgaf.

In de islam verhoudt zich het Pact van Omar tot de koran (en tot de Hadith en de Soena) ongeveer zoals bij ons de grondwet tot een deel van het Burgerlijk Wetboek: het specificeert hoe Mohammedanen met de veroverde meerderheden (in het begin werden alleen christenen genoemd) moeten omgaan die ze door de snelle veroveringen niet direct konden doodslaan. De hoofdgedachten zijn daarbij ”vernedering” en ”onderwerping”, op de lange termijn vernietiging door druk en pogroms.

Het originele verdrag ontstond vermoedelijk in 637, nadat Umar I. het destijds christelijke gebied in het huidige Syrië onder islamitische heerschappij dwong.

In de loop der jaren kwamen er steeds nieuwe regels en beperkingen bij (bijvoorbeeld de hoofdelijke belasting jizya of het vernederen: bij het afleveren van de jizya moesten de christenen zich laten slaan), totdat het verdrag in de 9e eeuw de vorm had die tegenwoordig het totale Mohammedaanse ”minderhedenbegrip” vormt en vast bestanddeel van de sharia is. In het begin gold het pact alleen voor christenen; later werd het ook toegepast op joden en hindoes. Omdat er geen formulering voor joden bestaat, dreigen moderne jihadi’s er steeds opnieuw mee dat bij een islamitische verovering de joden worden uitgeroeid. Het Pact van Omar regelt tegenwoordig bijvoorbeeld de relatie Mohammedanen-Kopten in Egypte, de Saoedische voorschriften tegenover christenen en legt algemeen de eisen uit die Mohammedanen steeds opnieuw aan niet-mohammedanen (”christenen”) stellen. Het regelt in het begrip van een Mohammedaan ook de huidige omgang van de Nederlanders met hen.

De doortraptheid van het pact: het werd zo geformuleerd alsof christenen Omar er om smeken zich aan hem te onderwerpen. Het geheel heeft de vorm van een voorgedrukt formulier, op ieder moment door christenen te ondertekenen, zodra de minderheid van de mohammedanen weer een meerderheid van christenen had onderworpen. En het was zo intelligent vaag, dat het bij de geringste overtreding verlies van de ”bescherming”, dus moord en doodslag, toestond, om meerderheden snel tot minderheden en daarna tot uitgestorvenen te maken.

Iedere islamcriticus zou dit pact moeten kennen:

Toen Umar ibn al-Khattab, moge Allah hem zegenen, de christenen van Syrië vrede aanbood, schreven wij hem: In naam van Allah, de Genadige en Barmhartige. Dit is een brief aan de dienaar van Allah Umar, bevelhebber van de gelovigen, van de christenen van de stad. Toen jij tegen ons optrok, verzochten wij je om bescherming (aman) voor ons, onze nakomelingen, ons bezit en de leden van onze gemeenschap. Als reactie hierop verplichten wij ons tot het volgende:

1. Wij zullen (door moslims tegenwoordig steeds als ”zij moeten”) in onze steden en buurten geen nieuwe mannenkloosters, kerken, vrouwenkloosters of kluizenaarshutten bouwen.
2. Wij zullen deze niet repareren, noch overdag noch ’s nachts, als ze vervallen zijn of in een moslimwijk liggen.
3. Wij zullen altijd onze deuren geopend houden voor voorbijgangers en reizigers.
4. Wij zullen alle moslims, die ons pad kruisen, drie dagen kost en logies geven.
5. Wij zullen in onze kerken en huizen geen spionnen (tegenstanders van de islam) onderdak geven of ze voor moslims verbergen.
6. Wij zullen de koran niet aan onze kinderen onderwijzen.
7. Wij zullen onze religie niet openlijk uitoefenen en niemand tot haar bekeren.
8. Wij zullen niemand van ons verhinderen zich tot de islam te bekeren als hij dit zou wensen.
9. Wij zullen de moslims respect tonen en van onze zitplaatsen opstaan als zij wensen te zitten.
10. Wij zullen niet proberen op de moslims te lijken door het imiteren van een van hun kledingstukken, hoofdsieraden, tulband, schoeisel of de scheiding van hun haar.
11. Wij zullen niet spreken zoals zij (”Salam Alaikum”) en we zullen niet hun (Arabische) voornamen overnemen.
12. Wij zullen niet rijden op een zadel, noch zullen wij zwaarden aangorden, noch enig wapen in de hand houden of op ons lichaam dragen.
13. Wij zullen geen Arabische tekens in onze zegels graveren.
14. Wij zullen geen alcoholische dranken verkopen.
15. Wij zullen de voorste helft van ons hoofd scheren.
16. Wij zullen onze kruisen en boeken niet tonen op de straten of markten van de moslims.
17. Wij zullen bijna geluidloos op onze ratels (i.p.v. klokken gebruikte geluiden) in onze kerken slaan om de mensen te verzamelen tot gebed.
18. Wij zullen niet hard praten in onze kerkdiensten of in de nabijheid van moslims.
19. Bij het begraven van onze doden zullen wij niet luid zingen en geen brandende kaarsen door de straten of over de marktpleinen van de moslims te dragen
20. Wij zullen onze doden niet dichtbij de moslims begraven.
21. Wij zullen geen huizen bouwen die hoger zijn dan die van de moslims.
Mochten wij (christenen) deze belofte, waarvoor we instaan, op welke wijze dan ook overtreden, verliezen wij de in het verdrag overeengekomen bescherming (dhimma) en mogen we worden bestraft voor de vertrouwensbreuk en het verraad.

Umar ibn al-Khattab antwoordde: onderteken wat u belooft, maar voeg er twee regels aan toe en zorg er voor dat deze ook worden opgevolgd. Ze luiden:

22. Wij zullen geen slaven nemen die aan de moslims zijn toegewezen.
23. Wie met opzet zijn hand tegen een moslim verheft, verliest de bescherming van het verdrag.

Kalief al-Mutawakkil bepaalde in 850 en 854 dat christenen en joden houten duivelsbeelden aan hun huizen moeten bevestigen, hun graven moeten egaliseren, gele kleding moeten dragen, hun bedienden herkenbaar moeten maken met twee gele vlekken op hun kleding en alleen maar op muildieren en ezels met houten zadels mogen rijden en aan de zadels moesten twee rode ballen hangen ter grootte van granaatappels.

Duizend jaar later was er niet veel veranderd. In 1888 schreef een Tunesische jood:

”Het is de joden in dit land verboden dezelfde kleding als een moslim te dragen. Hij mag geen rode fez dragen. Men ziet hem, hoe hij zijn hele lichaam voor een islamitisch kind naar de grond buigt om het kind het traditionele islamitische recht toe te staan hem (de niet-moslim) in zijn gezicht te slaan – een gebaar dat ernstige gevolgen kan hebben voor de geslagene. Ook de schrijver van deze zinnen heeft zulke klappen gekregen. Diegenen die slaan interesseren de verwondingen totaal niet, want dit is hun gebruik sinds oeroude tijden.”

Bronnen:
http://www.pi-news.net/2009/07/der-unselige-pakt-von-umar/
http://zoelibat.blogspot.com/2009/07/der-unselige-pakt-von-umar.html

Vertaald met gebruikmaking van:
http://www.fordham.edu/halsall/jewish/jews-umar.html
http://www.fordham.edu/halsall/jewish/jews-umar.html
http://www.jihadwatch.org/archives/027001.php

Uit het Duits vertaald door:
E.J. Bron in Het Vrije Volk

*************************************

Boeketje Digitalis
(geplukt in de woestijn)
Bovenstaand artikel had, in een normaal land, op de frontpagina van alle dagbladen moeten verschijnen. Zodat iedereen, van klein tot groot, kon oordelen Want gans Europa zit opgezadeld met een niet te stelpen stortvloed van halve en hele wilden, waaronder alles binnenkort dreigt te verstikken. Alles begint en eindigt met Mohammed en diens primitieve woestijncultuur! Kardinaal Danneels zal moeten gedogen dat zijn scheldwoord ‘ wilden’ waarmee hij Vlaams Belangers bedelt, even in een andere richting wordt gebruikt Alle goede Moslims (en als puntje bij paaltje komt zijn er geen andere), zijn bloeddorstiger dan wilde dieren in het oerwoud. Voor wie het mocht ontgaan zijn, hiermee wordt bedoeld wat hierboven stond :
“Ook onder de opvolgers van Mohammed was dit niet anders. Zo vaardigde de tweede kalief Umar ibn al-Khattab in het jaar 637 een verdrag uit, dat de vernedering en de onderdrukking van de christenen tot in detail beschreef. De vernederingen van de joden en de christenen hebben zich tot op de dag van vandaag voortgezet. Wereldwijd worden op dit moment vooral in islamitische landen ongeveer 250 miljoen christenen vervolgd en jaarlijks ongeveer 175.000 christenen vermoord . “
Omdat het echte verhaal over de Islam door hen die schuldig zijn aan de stortvloed, officieel moet doodgezwegen worden, is het de plicht van iedere ‘burger-journalist’ de andere kant van de waarheid zoveel mogelijk te beklemtonen. Er bestaat geen ‘zachte kant’ aan de Islam, net zoals het ook niet bestaat ‘een beetje’ zwanger te zijn. Men IS het, of men is het niet!
Is de Islam van onze dagen te vergelijken met deze van vele honderden jaren terug? Het antwoord is ontegensprekelijk JA!. Alleen moet men de gradatie willen ontdekken naargelang het tijdsverloop. Saoed Arabië is geen Pakistan, en Pakistan is geen Europa…En toch zit er een lijn in hun verhaal. Het gaat van de arme inwijkeling die verondersteld liefdevol wordt opgenomen en die na verloop van tijd een halve volksstam aanzuigt. Dan begint het vragen vervangen te worden door het eisen en het eisen wordt al ras gebieden en verbieden. Neem als voorbeeld alleen nog maar de hoofddoeken : een eerste stap op de weg naar het gebieden en verbieden door vreemdelingen in het gastland.
Wie deze evolutie niet ziet, bijgestaan vooral door de ogenblikkelijkheid der nieuwsgaring van over de gehele wereld, is ziende blind.
In Dresden begint maandag het proces wegens ‘een racisitische moord’ op een zwangere vrouw, waar een Russissche Duitser (?!) , die ‘terroriste’ geroepen had naar een gesluierde Moslima, om deze achteraf in de latere rechtszaal met 16 messteken te vermoorden. Het wordt een circusvertoning van wereldformaat, niet alleen voor de (in-triestige) feiten zelf, maar vooral voor het ‘spontaan’ Moslim-protest dat telkens uitvoerig zal in beeld gebracht worden. De toon werd deze morgen al gezet in DM on line….De spelers zijn al aangevoerd, de vertoning kan beginnen. Maar die ‘Russische Duitser’….zou dat misschien een vreemdeling met andere roots kunnen zijn dan een gewone Duitser? Zal de DM ook die achtergrond belichten? Of wordt het een showproces Hans Van Themssche II, die van een ontspoorde drugsjongere vergiftigd door video-spelletjes en TV-geweld ten allen prijze een racistische moordenaar wilde maken…
Louter door hebzucht gedreven, zijn onze ‘Leiders’ medeplichtig aan de onderwerping van ons continent in een zeer nabije toekomst, aan deze ‘godsdienst van vrede’ die wereldwijd alles en iedereen bedreigt met bommen en granaten om andere volkeren te domineren. De VRT en de Pers hebben voor die moordtroepen de naam ‘Taliban’ in gebruik genomen. Dat moet ons in slaap wiegen, en de mag zekerlijk de link niet leggen naar de Muzelmannen in onze straten…
De Islam is een zijtak van de ‘droit des gens’ , dat opgelegd wordt in plaats van de ‘droit du sol’. Waar hebben we dat nog gehoord?
Is dat niet de techniek van de uitbreidende Bruxelse olievlek? Francofonen infiltreren in Vlaamse gemeenten, en claimen die daarna als Frans grondgebied. Een truc zo oud als de straat, wat bewezen wordt door de vele volksverhuizingen sedert het Steentijdperk…..
Ondertussen leidt men de aandacht af naar het eigen falen (de Lange Wapper – desastreuze begrotingen, tanende welvaart, enz), of naar ingebeelde calamiteiten (opwarming van der aarde, ozongaten,’fijn stof’, smeltende ijskappen, enz). Ondertussen strooit men aangaande het destabiliseren van onze samenleving door Magrebijnse straatschoelies, gewoon woestijnzand in onze ogen, en alle hoernalisten van de Oude Vermolmde Media lopen als makke muildieren in het gareel. Feiten waarnemen en rapporteren is al lang vervangen door nieuwsbewerking à la Goebbels : halve waarheden en hele leugens.
Och! We zagen op 21/10 bij Phara (en naast ons aller Marie Roos, strijdlustiger als nooit voordien, die op dit eigenste ogenblik (Zaterdag 11uu) wellicht als de onder-koningin van het Vlaams Belang, (nog altijd de tweede partij in Vlaanderen), verkozen wordt) ene Prof. Marc Elchardus, met zijn nieuw boek ‘Vreemden’ aan het woord….We hoorden en zagen veel handgewring en tandengeknars….We zagen daar ook de cover van het destructieve roddelblad Humo, met dezelfde waarschuwing als het Vlaams Belang tegen de Islam, maar met een vraagteken…Het ogenblik nadert dus dat iedereen moet toegeven, graag of node, dat ‘onze’ twee grootste programmapunten (beheersing van de immigratie en welstand door zelfbestuur) zodanig evident zijn, dat niemand ze nog zal kunnen loochenen…..
Dat ondertussen een CVP-ministerin aan de hand van echte porno-teksten een wetsvoorstel indient voor seks met kinderen,.deed hier en daar toch nog wat stof opwaaien. Akhoewel! Dat Mevrouw Wilfried Martens III, de genaamde Miet Smet, datzelfde deed in haar jonge jaren, dus een eeuwigheid geleden, is ondertussen zo goed als vergeten. Dat voorstel was niet alleen hetzelfde, het ging zelfs veel verder, namelijk tot en met de copulatie van volwassenen met (het zal Uw kind maar wezen!) meisjes van 14 jaar...In die omstandigheden zou men Marc Dutroux niet alleen moeten in eer herstellen, maar zijn naam zou gegeven moeten worden aan zulke wet. De Wet Dutroux, enig ter wereld…Van een ramtoerisme gesproken….Om maar te zeggen dat de triomfdagen van het Vlaams Belang, dat zedelijk op een hoog peil staat, nu toch wel heel dichtbij moeten zijn! .Wie zei ook weer: ‘Een zedelijk volk is een groot volk!’….Het kan Verriest of Verschaeve geweest zijn, maar in ieder geval het was iemand wiens naam met een V begon. De V van Vlaanderen! .Naast mijn eigen naam Baert zijn dat de beginletters van… Vlaams Blok/Belang: VB

Geen opmerkingen: