woensdag 18 november 2009

HET VRIJE VOLK EN DT FOUTEN

HET VRIJE VOLK EN DT-FOUTEN
De columnist NUMAN schrijft in Het Vrije Volk, laat daarover niet de minste twijfel bestaan, met een prachtige pen waarmee hij prachtige artikels fabriceert. Daarom had ik via het Pim Fortuyn-forum een woordje van erkenning willen sturen, samen met een discrete tip over de in Vlaanderen geldende dt-regels.
Goede wijn behoeft geen krans, maar dat geldt niet voor goede schrijvers. Integendeel. Men hoeft met die kransen niet te wachten voor hun grafsteen! Af en toe een schouderklopje uit het publiek, daar leven ze van! Daar snakken ze naar lijk een vis op het droge. Daar komen ze haiku-zacht van…
Maar daar bij het Pim Fortruyn Forum (NL) lusten ze mijn Vlaamse mail-adres(sen) niet; noch hotmail.com noch gmail.com en kon er dus niet ingelogd worden. Er rest mij dus alleen mijn eigen forum. Waar ik hoop niet de enige te zijn wiens (weinige) haren rechtop gaan staan bij al die grove doodzonden. Tezelfdertijd kan de jeugd er iets van opsteken, al ware het maar dat er, zoals vroeger, weer leraren opstaan die van onderwijzen iets afweten….waarbij het accent komt te liggen op discipline.
Kijk, ik wil het vriendelijk stellen. Met de helft van ieder van ons (van hem en mijzelf) kan éénn werkelijk steengoed gehele schrijver gemaakt worden. Hij de ideeën en de onnavolgbare stijl, ik de na-lezer/controleur op spellingfouten. Waarbij er met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen enkele, maar dan ook geen enkele dt-fout aan mijn instinct zal ontsnappen. Want geheel mijn innerlijke mens, zowel geestelijk als lichamelijk, komt in opstand als er in mij gezichtsveld ook maar ergens de minste schijn van een vergrijp opduikt. Dt-fouten, dat is iets voor de Linkse Kerk en past volkomen bij hun getormeteerd wereldbeeld.
Dat (dat allergisch zijn voor dt-fouten) is met de tijd zodanig problematisch geworden, dat er bij ons noch krant nog tijdschrift binnen komt, op een paar uitzonderingen na Want allemaal geschreven en beheerd door nietwitten met col maat 75. Dat die uitzonderingen zoals ’t Pallieterke en Peper en Zout genade blijven vinden, is voornamelijk te danken aan hun ideeëngoed. Van vrienden moet men tenslotte veel kunnen verdragen.
Vandaag was zijn artikel over Pinokio die wat vertelD ronduit schitterend – maar omdat ik niet in de schrijvers-hel wens te komen, kan ik het, wegens de vele dt-fouten, niet reproduceren. Ik doe dat wel met zijn voorgaand artikel over Herman van Glimmerveen. Ik doe dit wel degelijk met het oogmerk te schaden: Herman van Glimmerveen is, eenmaal rijk geworden, een verzuurde raddraaier geworden. Die pummel moet verdorie van de ene op de andere dag politie-bescherming genieten, want er waren enkele protestmails bij hem binnen gekomen…O Wat verstaan die Linksen elkaar om in de schijnwerpers te komen!
Als er iemand mijn noodhoorn ontvangt en die slimmer geweest is dan ondergetekende, om in te loggen bij Pim Fortuyn wil die in zij pen kruipen AUB? .Ik heb er verdorie uren aan besteed, waardoor mijn goed humeur van elke dag met de minuut kelderde…..


We demoniseren door!
H. NUMAN - 12 NOVEMBER 2009

Ik schreef al over het opgegraven veenlijk Herman van Glimmerveen. Onze zoetelijke (ex) zanger die dolgraag voor Oost Duitsland wilde werken. Zogenaamd om de muur omver te zingen. Het lukte de Hebreeën niet om de muren van Jericho ondersteboven zingen met z'n allen, maar Herman van Glimmerveen zou dat in z'n eentje even doen met Die Mauer.

Onze domme? landverraderlijke? onnozele? gepensioneerde DDR zanger zou die vervelende Wilders wel eens even de oren gaan wassen. Want als Herman zegt: PVV = NSB, dan is dat zo. Geen speld tussen te krijgen. Kijk, je schopt wel tegen ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders aan die daar iets anders over denken. Dan kan je heibel verwachten. Verbaal, wel te verstaan. Meer dan genoeg mensen die voor heel wat minder even een mailtje sturen om hun ongenoegen te uiten. Wat of die gekke geriaat wel denkt.
Onze onnozele hals is niet zo onnozel als hij zich voordoet. Want dat was dus precies de bedoeling van hem en zijn politiek meesters. Herman van Glimmerveen voelt zich uiteraard zwaar bedreigd, en kreeg onmiddellijk politiebescherming. Tegen wat, als ik vragen mag. Zijn er ruiten ingegooid? Pleegde iemand een aanslag op z'n leven? Benzine in de brievenbus? Banden lek gestoken? Verf op de gevel?
Nee hoor. Niets van dat alles. Maakt totaal niets uit. Hermans snottert dat hij bang is en krijgt direct een cordon bodyguards - op staatskosten - om hem te beschermen. Tegen wat? Tegen email. Het zou een eind goedkoper als dit vergane van Veenlijk gewoon een paar dagen zijn mail niet opent, dan is het probleem opgelost.
Alleen is dat natuurlijk niet de bedoeling. Herman wil bloed aan de paal, en wel Wilders' bloed. Nou, dat komt de overheid niet toevallig heel erg goed uit. Dus lopen er nu gorilla's om het van Veenlijk te beschermen. Tegen wat? Onplezante emailtjes. Een van die gorilla's - die u betaalt overigens - zal denk ik ook een nachtlampje aandoen om te voorkomen Herman bang van het donker wordt. Die beveiliging kreeg hij aanzienlijk sneller dan Wilders of Ayaan Hirsi Ali.
Zelfs Wilders tuint er in, met boter en suiker. Hij riep op om geen haatmails, dreigementen of actie ondernemen naar dit half vergane van Veenlijk. Herman, veilig beschermd op uw kosten, zit te genieten van alle aandacht en lacht Doekle Terpstra vierkant uit. Met benoemen en bouwen kom je nergens! Gewoon keihard schofferen. Dat werkt veel beter. Als Herman van Glimmerveen 2,5 miljoen mensen vergelijkt met NSBers moet dat kunnen. Als 10 van die 2,5 miljoen geschoffeerde Nederlanders hem vertellen wat hij is: een ouwe landverrader die zich verhoerde aan de DDR is dat een ernstige bedreiging en keihard bewijs dat de PVV extremistisch is. Wilders geeft het zelfs toe. Quod erat demonstrandum.
Ma Flodder-Vogelaar voelt zich onbehagelijk in haar kruis getast door het van Veenlijk. Zij eist patent op de stelling PVV=NSB ©. Dat verzon ze een jaar geleden al. Ze kreeg geen enkele haatmail. Waarom? Omdat iedereen toen allang wist dat Gekke Ella knettergek is. Van Herman van Glimmerveen wisten we dat nog niet.
Maar de Balkanbende in het Catshuis heeft meer ijzers in het vuur dan een geriatrische ex zanger. Gisteren vertelde de werkgevers organisaties dat ze niets van het PVV moesten hebben. Hoor je het ook eens van een ander! Zie u wel? Iedereen is tegen Wilders.
Nee hoor. Dat hoor je dus van exact dezelfde mannetjes. Oude uitgerangeerde politici die nu vette baantjes in het bedrijfsleven gekregen hebben, en met name in bedrijfsverenigingen en semi-overheidsinstellingen. Verwacht dan ook dat strakjes het ABP een negatief PVV advies gaat geven, gevolgd door alle clubs die slinks Nederland onder controle heeft. Verbaasd u niet als het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen of de Dierenbescherming u waarschuwt voor het PVV.
Neem nou onze bekende rode graaier Wim Kok. Hij heeft meer commissariaten dan de DSB bank schulden heeft. Als Wim Kok zegt dat hij tegen de PVV is zal dat weinigen verbazen. Dat ligt nogal voor de hand. Maar Wim Kok gaat helemaal niets zeggen. Dat doen de clubs waar hij met z'n hebberige rode vingers in zit te grabbelen. Zoals:
De Centrale (verzekeringsmaatschappij)
het Instituut voor Sociale Studies
de Europese Commissie
Het Nationale Ballet
het Rijksmuseum te Amsterdam
de ING bank
TPG Post
Koninklijke Shell
KLM
Dus als bedrijven en organisatie zich opeens tegen het PVV uiten, hoeft u zich echt niet te verbazen. Dat zijn ze niet. De PVV staat voor gezond ondernemen. Als er iets is waar Wim Kok niet voor staat is het gezond ondernemen. Net zo min als alle andere linkse lulhannessen die vette commissariaten hebben. Ik noem een Paul Rosemöller of de Exota koning Marcel van Dam. Om maar een paar toppers te noemen. Je kan vrijwel alle ex politici van alle partijen invullen. De gevestigde orde wil geen kabinet Wilders, en is nu hard aan het werk om Wilders nog zwarter dan Mugabe te maken.
Allemaal figuren die vanzelfsprekend tegen de PVV aan schoppen. U zou gek opkijken als ze dat niet deden, dus dat zet geen zoden aan de dijk. Wanneer hun organisaties dat doen gaan veel mensen opeens denken: geen koe zo bont of er zit wel een vlekje aan.

Verbaast u zich niet, en verwondert u zich ook niet.
H. Numan
Reageren? Dat kan op het Pim Fortuyn Forum
Kijk ook eens op Faith Freedom (Dutch) Forum

Geen opmerkingen: