donderdag 19 november 2009

HIJ RIJDT REKENING (met dt)


HIJ RIJDT REKENING (met dt)
De modernste manier van autorijden zal weldra niet langer autorijden zijn, maar rekening-rijden zijn. Het gonst overal van de geruchten en bij onze Noorderburen staat men op het punt om nòg een Ei van Colombus te ontdekken: de alles-in-één-GPS.
Die beheert zowel Uw bankrekening voor de afgelegde kilometers snelweg + sluikweg + stadcentra + parkeergeld + parkeerbonnen voor verkeerd parkeren, maar ook voor alle andere begane en nog te begane overtredingen, die U dus zo zelf bij de hand hebt en onder controle. Uw bewegingen worden voor elk individu apart allemaal opgeslagen, afgerekend en n kaart gebracht door de Overheid, en bewaard. Bent U een doodgewone brave en vooral hardwerkende burger, dan is U verzekerd van een gewaarborgde uitgavenstaat. Want: lees hieronder alles over de bestraffing.
Bent U echter een ander soort burger, een van de soort die gewoonlijk in de rechtszaal niet in het publiek zit noch tussen de magistraten, maar op dat speciaal bankje, of bent U iemand die ons penitentiair systeem van binnen-uit door en door kent, of GodAllah beware ons, bent U een aangespoelde onderontwikkelde mee-eter, pas dan heeft de Overheid geen problemen. Alles in één keer onder de mat!
Neen, men heeft geen probleem met Uw kredietwaardigheid, Niet met Uw ernst of Uw doorzettingsvermogen, maar met Uw privacy. Om het met de woorden van de Grote Waalse Aagespoelde Gestrikte Staatsman en mee-eter te zeggen, als ‘PD’ heeft er niemand zaken wie naast U in de auto zit. Bij deze uitdrukking, als wettelijk tegenargument om geen foto’ van flitscamera’s toe te laten, hoort wel de bemerking dat gezegde politicus bekend staat als homofiel. Dat er ooit een politie-rapport zou bestaan hebben, die deze persoon beschreven heeft als liggend in een auto langs een verlaten landweg met 2 minderjarige knapen met de broek tot op de enkels, behoort tot de roddelpers die erop uit is PS-kopstukken te beschadigen, vermits betrokken agenten uit de Dienst geweerd werden. Die knapen waren namelijk pas terug in de auto, nadat ze buiten even geofferd hadden voor de vruchten des velds. En met zo’n bagatellen probeert men een ernstig (links) politicus schade te berokkenen!
Nadeel is natuurlijk dat deze figuur met de ver-italiaanste Bijbelnaam Elias alleen maar regeert onder de Moerdijk. Erboven heersen voorlopig andere potentaten, in afwachting dat Het Blond Gekuifd Gezond Vertand eindelijk verkozen wordt….Dus nu terug naar Het Vrije Volk.
Vandaag werd onderstaand artikel, dat ik gisteren door de buis sleurde, gecorrigeerd opnieuw gepubliceerd. U moet het lezen, het is duimen en vingers van af te likken. Inzonderheid de passages over de bestraffing zijn de moeite waard. Ze leren ons, hoe de Linkse Kerk er ook in deze materie van uit gaat, dat de samenleving maakbaar is. Zouden de Heren Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot en anderen dan toch gelijk gehad hebben?
Mijn persoonlijk grootste opmerking en vooral die van mijn (lieve) zeer praktisch ingestelde vrouw, inzake die GPS-strategie echter is zeer eenvoudig maar louter technisch. Die nooit-ofte-nimmer onklaar te maken of te manipuleren GPS….stond die wel op mijn wagen? En zat IK wel achter het stuur, en niet een zekere Al Capone…..of een of ander geflipte gangster? De Nederlandse Raad van State schijnt daarover reeds, lang vòòr ons, geoordeeld te hebben (let op de mooie pampering)
Kritiek is er onder meer op de op satelliettechniek gebaseerde heffing en de betrouwbaarheid ervan. Volgens de raad ademde het voorstel een „sfeer van onfeilbaarheid van de techniek” die niet onmiddellijk gedeeld wordt.


Pinokkio vertelt u wat moois

H. NUMAN - 17 NOVEMBER 2009

Over twee jaar gaat u minder belasting betalen. Als u de (dan) wettelijk verplichte GPS in uw auto heeft geïnstalleerd, gaat u stap voor stap minder wegenbelasting en BVB betalen, en slechts 3 cent per kilometer tikt de staat voor u af. Mooi, he?

Ik heb meer van dat soort sprookjes gehoord. Over een knaap in Judea die water in wijn veranderde, bijvoorbeeld. Of een zekere Jan-Peter die zich aan de uitslag van het EU referendum zou houden. Wat denkt u van deze? Vanwege de grote economische problemen betaalt u slechts tijdelijk een kwartje extra brandstofaccijns. Dat “tijdelijke” kwartje? Dat zijn inmiddels 55,675 echte centen van toen, tussen haakjes.
Tot mijn stomme verbazing hoor ik eindelijk een bewindsman eens de waarheid vertellen. Eurlings is geen domme man en weet donders goed dat zo'n draadloze controle moeiteloos buiten werking te stellen is.
Wel, daar heeft hij wat op gevonden: we gaan gewoon draconisch straffen. Dat zal die domme proleten manieren leren! Als u al dan niet expres of per ongeluk het belastingapparaatje buiten werking stelt gaat dat u vlot een half tot meerdere jaren salaris kosten als bekeuring. Eurlings trapt u ook graag een half jaar de bak in. En als toetje: uw strafblad blijft minstens 10 jaar staan. Simpel. Eenvoudig. Effectief. Verkracht regelmatig een complete kleuterschool en je krijgt hoogstens 200 uur schoffelen. En alleen als u een slechte advocaat en een rechter met een spijker in z'n kop treft.
Met andere woorden: het kabinet en de hele linkse kerk hebben totaal geen enkel probleem met super zwaar straffen. Heeft u één onvertogen woord gehoord? Eén kamerlid van GL - CDA - SP - D66 - PvdA - CU die tegen Eurlings zegt: meneer de minister, dit soort waanzinnige straffen kan gewoon niet. We wonen niet in Afghanistan of Saoedi-Arabië!
Maar wel klagen als Wilders zeer terecht zegt dat er veel harder opgetreden moet worden tegen veelplegers. Dan staat links Nederland recht overeind in hun geveinsde verontwaardiging. Keihard straffen helpt dus blijkbaar wel degelijk. Fijn dat Eurlings dit namens het kabinet toegeeft. Dat maakt het een stuk gemakkelijker voor het komende kabinet Wilders om orde op zaken te stellen.
U gaat slechts 6,81 cent per kilometer betalen, oplopende tot 15,21 cent per kilometer. (Gecalculeerd in echt geld, niet in pleuro's.) Plus de rest. 59% van de automobilisten zou er op vooruit gaan. Beste minister, gelooft u het zelf? Kom nou toch!
U schoot zichzelf twee keer in de voet tijdens de presentatie van uw ludieke plan. Eerst vertelde u de kamer dat alternatieve routes, ook wel sluip-routes genoemd, extra belast gaan worden. Iemand die niet in de file wil staan moet daar maar voor bloeden. Ten tweede liet u de kamer weten dat met dit systeem 100% snelheidscontrole mogelijk is.
Denk eens even na. U rijdt achter een vrachtwagencombinatie naar Groningen. Die combinatie rijdt toevallig ook naar Groningen. Met een snelheid van 89,9 km per uur. Dit geeft u twee mogelijkheden. Je geeft een dot gas en passeert die vrachtwagencombinatie. Dat kost u tenminste € 50. Per keer dat je inhaalt. Waarschijnlijk flink wat meer. Of je blijft achter die vrachtwagencombinatie hangen tot aan Groningen.
Dat lost inderdaad het fileprobleem op. Je treitert gewoon de mensen hun auto uit. Telt u voor de grap eens hoeveel keer u tijdens een lange rit inhaalt. Elke keer moet u € 50 tot 150 aftikken. Dat gaat aardig oplopen als je van Den Haag naar Groningen rijdt. Een modale werknemer rijdt zo een compleet maandsalaris weg op een rit. Hoeft hij die GPS niet eens voor uit te schakelen.
Dan dat ontzettend domme geleuter over “eerlijker betalen”, “de burger is er goedkoper mee uit”. Wees nou eens eerlijk. Als de regering een belasting vermindert verhogen ze direct een andere om het verlies goed te maken. Of ze verzinnen gewoon een nieuwe belasting.
Vraag eens aan collega Klink hoe hij denkt het rookverbod goed te gaan maken. Mensen die roken, staatsloten kopen en autorijden zijn de grote inkomstenbronnen voor de staat. Als de antirooklobby haar zin krijgt met een totaal verbod op tabak, dan moet Klink op een of andere manier toch 4 miljard zien te vinden. Want dat verdient de staat aan de 30% van zijn onderdanen die roken. Gaat u er maar rustig van uit dat iedere Nederlander, dus ook de 70% die niet rookt dan € 250 per persoon extra mogen ophoesten. En dat gaan u en uw opvolgers dus ook doen als er minder auto gereden wordt. Lieg potverdomme nou eens een keer overtuigend!
Eurlings maakt deel uit van het Gristen-rode kabinet dat zich graag schuldig maakt aan heling. Staatssecretaris de Jager koopt namelijk bedrijfsgeheimen verkregen uit criminele handelingen om op die manier een paar zwartspaarders erbij te lappen. U mag dat niet doen, maar de overheid wel.
Zijn baas is aan niemand verantwoording schuldig. Die geeft op 1 december 2009 onze soevereiniteit op zonder dat dit zelf maar besproken is in de tweede slaapkamer, laat staan dat beide slaapkamers er over vergaderd hebben.
Meneer Donselaar? Komt er maar in! Is dat niet een kenmerk van rechts fascisme? De wet op iedereen toepassen behalve op jezelf? De leiding die aan niemand verantwoording verschuldigd is? Absurd hoge straffen eisen? Hallo ... meneertje Donselaar ... bent u daar nog?
Kortom: als u Eurlings gelooft, dan heb ik nog een religie van tolerantie en vrede voor u in de aanbieding.
H. Numan

Reageren? Dat kan op het Pim Fortuyn Forum
Bezoek ook eens het Dutch Faith Freedom Forum

o-o-o-o-o-o-o-
Boeketje Digitalia
(weggeplukt uit de hof van de oude Geppetto in Collodi (Toscane)
Dienstmededeling.
Meisjes en Jongens, die Hollanders van Het Vrije Volk zijn werkelijk door en door flinke boys! In een haai en een draai kwam er reactie op mijn gezaag over met mij e-mail niet binnen geraken op het Forum Pin Fortuyn. Juist, wisten ze, dat komt door de vele spam, we zijn niet crazy. We doen er wat aan, omdat het voor jou is!
Besluit: wij, de niet-spammers, geraken binnen bij dat Forum, via een klop op de deur bij HVV….Zeg maar dat U het van mij heeft. Leest en verspreidt dus Het Vrije Volk. Zo heeft U iedere dag iets nieuws om tussen Uw boterham te leggen! Want wie HVV leest, heeft lak aan de Oude Media!
Carlo Collodi, de schrijver van Pinokkio en Walt Disney ter ere: Pinokkio vertelT nu wat hij gisteren ook al heeft vertelD…./

Geen opmerkingen: