woensdag 25 november 2009

OPWARMING IS WERELDWIJDE OPLICHTING





De kraak van het jaar: consensus over global warming is doorgestoken kaart
CLARK KENT - 24 NOVEMBER 2009
Hert Vrije Volk


Al meer dan tien jaar moeten we aanhoren dat er een wetenschappelijke consensus is, dat de mens global warming veroorzaakt, het debat voorbij is en alle ‘echte wetenschappers’ erkennen dat de AGW-hypothese waar is. Nu weten we wat deze consensus werkelijk betekent: het is allemaal doorgestoken kaart.

Het gaat hier niet alleen om grootschalige wetenschappelijke fraude. Het is ook een misdrijf. Tientallen prominente wetenschappers hebben een gansterorganisatie opgezet om overheidsfondsen te vergaren: miljarden aan belastinggelden voor klimaatonderzoek.

Maar de schade is veel groter dan al dat belastinggeld voor klimaatonderzoek. De frauduleuze AGW-theorie wordt gebruikt om de wereldeconomie op een hongerdieet te zetten door het gebruik van de goedkoopste en rijkst beschikbare energiebronnen uit te faseren.

Dit is de misdaad van de eeuw. Het vereist een grondig onderzoek en de boosdoeners mogen hun gerechte straf niet ontlopen.

Boeketje Digitalis

(onderkoeld en op ijs gelegd)


Ben gewoon benieuwd hoe of wat de Oude Media hierover zullen berichten. Waarschijnlijk zijn ze langs die kant Oost Indisch doof en blind meteen. Want wat baten kaars en bril als den uil niet zien en wil, nietwaar! Een wederwoord? Doodzwijgen zullen ze doen. Of hoogstens belachelijk maken. We kennen dat.

Tot de storm is gaan liggen, of men iets anders heeft uitgevonden. Fijn stof, bij voorbeeld. Of de uitputting van de fossiele brandstoffen. Als het maar iets is dat er vlot in gaat bij de goedgelovigen, zodat de aandacht kan afgeleid worden. Van de voortschrijdende Muzelmanisering. Of van de algemene verarming en de afzwakkende levensstandaard van de eigen mensen, de ‘solidariteit’ ten bate. Want het gaat om de mensen, niet om de centen, nietwaar Haiku Herman….

Maar dat het om de eigen mensen zou kunnen gaan, daar ligt men niet van wakker! .

Dat volgende generaties ons zullen vervloeken omdat wij te laf zijn geweest om deze volksmisleiders en bedriegers te vuur en te zwaard te vernietigen! Maar hun vervloekingen zullen moeite hebben met aan de oppervlakte komen, want die generaties zullen leven in de catacomben van de verdrukking. Weer arm en slaafs zoals hun over-over grootouders uit de jaren na 1830. Lees er de oude kronieken op na. Hoe, als voorbeeld, de Burgemeester van Brugge zijn agenten ’s morgens van deur tot deur moest zenden, om de doden te noteren die de voorbije nacht van de honger gestorven waren….Zie “Arm Vlaanderen” van Pater Stracke….

Geen opmerkingen: