dinsdag 29 december 2009

AL QUADA ONDERBROEK

.















Bekakte Relikwie bestemd voor
72 treurende Maagden, die
vruchteloos wachten op hun bruidegom.


Nog even, voor de lol, terugkomen op Vlucht 253 Schiphol/Detroit van 25 december, omdat de waarschuwingen niet uit de lucht (sic) zijn, dat er binnenkort meerdere vervolg-aanslagen zullen komen. Allemaal weer ingericht door, volgens de BRT, zwakzinnigen, geesstesgestoorden en debielen. Ongewild, voor die ene keer, spreken ze de waarheid…..Want welk redelijk schepsel Gods ‘stapt uit het leven’, ttz in losse onderdelen, uit een vliegtuig à 800 Km/u in volle vlucht, door een spring-gat van eigen fabricaat….terwijl intussen heel het interieur van dat mooie vliegtuig bespat met bloed en menselijke resten, naar de afgrond suist? Het moeten inderdaad zwakzinnigen, geestesgestoorden en debielen, alles samen in één enkel hoofd, zijn. Zij, maar ook en vooral hun opdrachtgevers van ‘de Godsdienst van Vrede’ moeten dat inderdaad zijn. Achterlijke debielen….De BTY heeft gelijk!

Maar wat embetanter is, die soort is onder ons. Blank, zwart of getint, Allah heeft geen voorkeur. Als het maar flink knalt

En, zeg nu zelf, door al dat verzwijgen en dat pamperen : zijn we er mee geholpen? Niemand kan zich nog veilig voelen. Nergens meer. Dezelfde soort staan aan de ‘securety’ op de luchthavens, of maken deel uit van de ‘crew’. De knappe jongeman op de stoel naast u, van de soort dat dwaze meiden het hoofd op hol brengt als ‘lover boy’ : wat bergt die in zijn schoenen? In die Koran? In zijn onderbroek? Al eens nagedacht hoe groot 50 grammen zijn? Een kinderhandvol? Afhankelijk van het soortelijk gewicht van die PETN (*) misschien maar een vingerhoed….Vulgair gezegd: misschien wel in te planten als derde bal, onzichtbaar voor de beste scan, maar niet voor geoefende vingers die kunnen tasten en TELLEN……Zouden er dan gouden tijden aanbreken voor sexueel gefrustreerden?

Mag ik het dus zo stellen, dat de Muzelmanwereld de gehele wereld in een wurggreep heeft?

Het alternatief is onze mooie vliegtuigen in hun loodsen laten, onze steden doen ontvolken, iedereen naar het platteland, waar één bom slechts één slachtoffer zou eisen. Kunnen ze nooit genoeg bommen maken…..

Ja, mijn vliegfiets van een paar dagen geleden was nog niet zo gek! Alleen al omdat een terrorist meenemen op de bagagedrager zou opvallen. Monteer eerst nog een (liefst geruisloze, zegt Europa) elecctromotor om het milieu niet te schaden, en we zetten weer een goede stap in het bestrijden van de opwarming der aarde.
Belachtelijk zegt U? Is correct. Maar dat is juist de exacte omschrijving van wat ‘HUMOR’ nu juist is. ‘Wennn man trotzdem noch lachen kann’….

Want – als lachen verboden is – moet er gehandeld worden. En wat kan dat anders betekenen dan Het Kwaad met wortel en tak uitroeien?

Veel leesgenot met onderstaand artikel uit een serieuze gazet. Gelieve NIET te schudden voor gebruik. Want NITRIET, ziet U…is uiterst licht ontvlambaar….Als er maar een pluimpje opvalt, explodeert het reeds….Seffens verklaart het CGKR nog dat IK haat zaai, omdat ik waarschuw voor mogelijke bommen…
..
Zeer tussen haakjes….Even goed opletten hoe de Muzelman-wereld de feiten interpreteert….De beenhouwerij zal voor een andere keer zijn, maar ‘ze’ zitten toch met de poepers…..

Op de Amerikaanse tv-zender ABC News zijn beelden getoond van de onderbroekbom van Umar Farouk Abdulmutallab. De 23-jarige Nigeriaanse terrorist van al-Qaida wilde vorige week een transatlantisch vliegtuig tussen Amsterdam en Detroit opblazen, maar zijn poging werd verijdeld. In zijn onderbroek zijn resten van explosieven aangetroffen. Volgens de autoriteiten had de terrorist genoeg springstof bij om een gat in een vliegtuig te blazen. Volgens een Amerikaanse advocaat handelde Abdulmutallab niet alleen, want hij zag hem op Schiphol met een andere man.
Het explosieve goedje PETN was vastgenaaid in het ondergoed van Abdulmutallab op een jet van Northwest. Een spuit met een chemisch goedje moest de ontsteking veroorzaken, maar daar liep het mis. De aanslag van de Nigeriaanse terrorist mislukte, hij werd overmeesterd met de hulp van een Nederlandse passagier Jasper Schuringa en met zware brandwonden in de lies afgevoerd.

Shoe Bomber
Volgens de Amerikaanse autoriteiten had Abdulmutallab in een pakje van zo'n tien centimeter groot evenveel PETN (zo'n 80 gram) bij als de 'Shoe Bomber' Richard Reid op Kerstmis 2001. Een test van de veiligheidsdiensten met 50 gram van hetzelfde bijzonder explosieve goedje sloeg een gat in een vliegtuig. Volgens al-Qaida was Abdulmutallab uitgerust met een hoogtechnologische bom, maar door een fout was de ontsteking mislukt.

"Mythe doorprikt"
"Hij slaagde erin de geavanceerde westerse beveiliging te omzeilen en moedig door te dringen tot internationale luchthavens. Hij toonde geen vrees voor de dood want hij vertrouwde op God. Hij doorpikte de mythe van de Amerikaanse en internationale veiligheidsdiensten en toonde aan hoe kwetsbaar ze zijn. Hij duwde hen met de neus op de grond en door hem hebben ze nu spijt van de fortuinen die ze investeerden in veiligheidstechnologie."

Yemen
De aanslag werd ondertussen opgeëist door een cel van al-Qaida die in vanuit Yemen opereert, als vergelding op de luchtaanvallen die de Amerikanen recent op het land hadden uitgevoerd met minstens zestig doden tot gevolg. In 'schurkenstaat' Yemen zitten van de meest fanatieke terroristen van al-Qaida. De cel die deze aanslag claimt, wordt geleid door een gewezen assistent van Osama bin Laden, de saoedische leider van al-Qaida. (kh)
Bron/ Het Laatste Nieuws


(*) PETN = Pentaerythritol tetranitrate, waarvan men de formule kan vinden op het Internet bij http://en.wikipedia.org/wiki/Pentaerythritol_tetranitrate en dat voor een misdadige verwarde geest niet moeilijk moet zijn om mee te experimenteren…

Pssst
Ten gerieve van het CGKR, in navolging van de H. Mohbama, dat oorlog soms nodig is om oorlog te voorkomen (Afghanistan), maar vooral in toepassing van het aloude Bijbels gezegde ‘Oog om oog, tand om tand’ even dit ter overweging.
Wij, in het Westen, ‘decimeren’ voortaan de Arabische vliegtuigen; zoals de Romeinen vroeger in hun legioenen soms ‘iedere tiende man’ in de rij liquideerden. Scheen goed te zijn voort van alles bij iedere negen anderen, zo lang de voorraad strekte….In de praktijk zou dit zo gaan: met iedere tiende vliegtuig, geeft men ongezien en ongeweten een pakketje (per 5 Kgr) mee, met afstandbediening bij het inzetten van de landinngprocedure. Mits een beetje inventief aanwenden van dit gebruik, zou men de massabetogingen die telkens zouden ontstaan, hier en ginder, kunnen doseren om ze onder controle te houden (hier). Opgepakten bij die gelegenheden gaan terug met de eerstvolgende ‘bomber-vlucht’, aangevuld met het overtal uit onze gevangenissen. .Dit systeem wordt aangehouden tot het niveau van de vroegere inlandse bevolking van voor de maasa-immigratie is bereikt. Wat, gezien de populariteit van deze gedwongen repatriëringen, waarschijnlijk niet lang zou duren. De Romeinen hadden voor zoiets eveneens een passende uitdrukking. Die luidde: Tabula Rasa’…
Enne, O Ja! Bij iedere gelukte oefening, een mededeling faxen naar Osama Bin Laden, liefst met ontvangstbevestiging. We zijn, per slot van rekening, zo lang we leven, beleefde mensen. En met twee woorden spreken!

Geen opmerkingen: