donderdag 17 december 2009

CAVALERIA FIAMINGHI





















De Belleman!


(Belga) Het Vlaams Belang gaat vandaag per deurwaarder het arrest van de Raad van State, dat de instructie van staatssecretaris Melchior Wathelet vernietigt, betekenen aan directeur-generaal Freddy Roosemont van de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ). Dat kondigt de partij maandag aan nadat Wathelet aangekondigd had dat "de procedure gewoon doorloopt zoals ze bezig is".



Senator Jurgen Ceder en Kamerlid Filip De Man waarschuwen dat "deze manifeste miskenning van het arrest van de Raad van State zal leiden tot machtsmisbruik en valsheid in geschrifte door de staatssecretaris en zijn ambtenaren". Volgens het Vlaams Belang kan het niet dat DVZ verder de betwiste regularisatieaanvragen registreert en afhandelt, aangezien de dienst daardoor medeplichtig wordt aan de hoger vernoemde misdrijven. De Raad van State stelt duidelijk dat regularisatieaanvragen mét motivatie vanuit het buitenland moeten worden ingediend, "behoudens buitengewone omstandigheden", benadrukt de partij. Daarnaast zal het Vlaams Belang strafklacht indienen tegen staatssecretaris Wathelet wanneer deze "koppig doorzet en samen met zijn ambtenaren onwettige verblijfsvergunningen blijft uitreiken". De partij overweegt tevens om op basis van een aantal goedgekeurde regularisatiedossiers opnieuw de Raad van State te vatten met een verzoekschrift om deze beslissingen te vernietigen. (AHO)
@ Metro – overgenomen van de lieve Angeltjes als ze op hun best willen zijn…


Boeketje Digitalis



(gesmeed in roestvrij inoxidabel, model ‘Goeden Dag’)


Ofwel is een Vlaming een extremist die ingaat tegen de wettelijkheid, ofwel een extremist omdat hij precies op de toepassing van de wettelijkheid staat, dan is hij evengoed een extremist…Kortom, in dit Apenland (dixit den Kleien Eyskens) is een Vlaming altijd de kop van jut…..

De Raad van State : zou men dat ding niet beter afschaffen? Dat doet maar en niemand luisert. Brengt alleen maar communautaire spanningen mee. Eerst B-H-V en nu die jaarlijkse regularisatie die afgeschoten wordt. Hoe kan een Waals Minster nu serieus werk leveren! Hij kan niet eens doen wat Elio & Laurette verordonneerd hebben….Maar alla, het was toch de laatste dag van de regularisatie-termijn. De inschrijvingen zitten er op. Wie nu nog komt, is telaat, buiten een paar (tientallen) dossiers die nog onderweg zijn met de post. Want ziet U, een Waals Minister is niet door één gaatje te vangen!

Wat zegt U? Alle registraties zijn onwettig want gebaseerd op een onwettig vodje papier?

Zullen we nog wel eens zien! Denk aan de gemaakte kosten en aan al dat nieuw aangeworven personeel, om nog maar te zwijgen over de werkingskosten, directeur-generaal, directeurs, afdelingsoversten, klerken, typisten, boden, kuisvrouwen, koffiemadammen, enz. U wilt toch niet dat de werkloosheid in het Zuiden des Lands weer oploopt met een paar duizenden?! En de goede vrienden van ons, die hun lokalen aan een vriendenprijsje verhuurd hadden…Al die nieuwe buro-infrastructuur : wat zal daarvan geworden? Geen probleem voor de vele PC’s : die kunnen we meenemen naar huis – ook de telefoontoestellen en het bureelgerief. Maar met de schilderijen en de nieuwe verf op de muren! Allemaal verloren uitgaven, en de begroting staat er al zo slecht voor!

Laten we dus doen, net als bij B-H-V, alsof de Raad van State, het hoogste gerechtelijk orgaan van dit land, niet bestaat. Nooit bestaan heeft, en nooit zal bestaan. Tenminste, voor wat betreft de uitspraken die in het voordeel van de’Sale Flamins’ zijn. In het ander geval schieten wij er wel op los! Grâce-Berleur vergeten, misschien!

Geen opmerkingen: