maandag 21 december 2009

DE ALIENS ZIJN ONDER ONS















Met ‘ALIENS’ word niet bedoeld de extra terresiërs van ergens uit de onmetelijke ruimte, maar de al even onbekende ‘asielzoekers’ uit verre Moslimlanden.



Bij onze Noorderburen is men ons een stapje voor met heldere waarnemingen die den volke kond kunnen gedaan worden zonder dat er een POCO-gehuil opstijgt. Wijst op een zekere graad van volwassenheid, die hier met de moed der wanhoop onderdrukt wordt. De kruik echter, gaat zolang te water, tot ze breekt.

Ondertussen tikt de klok verder naar 20 januari 2010, en komen er iedere dag o,gevraagd meer argumenten bloot ten gunste van Geert Wilders die vervolgd wordt wegens het aanzetten tot allerlei onfraais – daar waar hij alleen handelt iuot wettige zelfverdediging.

Mij komt onwillekeurig een oude film voor de geest, waarin verhaald wordt, hoe diepgevroren zaadcellen van Adolf Hitler door een misdadige organisatie bij willekeurige moeders in Engeland worden ingeplant. Die brengen aldus hun baby ter wereld, brengen die groot, en moeten dan va, dag tot dag tot hun ontzetting de fysische gelijkenissen van hun kweeksel met Dolf met de Snor vaststellen. Dan komt hun destructieve kant stilaan naar boven, worden ze ontmaskerd en tenslotte moet men de monsters vernietigen, willen ze niet de hele wereld terroriseren.
Maar wat ELSEVIER schrijft, is niet meer de verbeelding aan zet, maar de werkelijkheid….

Bestuurder moslimomroep lid Moslimbroederschap

maandag 21 december 2009 07:49



Een Marokkaans-Nederlandse bestuurder die is betrokken bij de nieuwe moslimomroep SMO, behoort tot het fundamentalistische Moslimbroederschap. Yahia Bouyafa behoort tot de Moslimbroeders die volgens AIVD een ultraorthodoxe zuil in West-Europa willen creëren.
De nieuwe moslimomroep SMO wil in het publieke bestel
Nederlandse moslim-omroepen
In oktober maakten zowel NMO als de Nederlandse Islamitische Omroep (NIO) bekend zichzelf op te heffen.

Ze hebben geen nieuwe zendtijd aangevraagd voor de periode september 2010 tot december 2015. De opheffing is het gevolg van aanhoudende bestuurlijke problemen binnen de SVIZ.

De twee omroepen vochten elkaar de tent uit om de verdeling van de budgetten
Dat schrijft dagblad de Volkskrant op basis van bronnen op internet.
Islamitische zendtijd
De Stichting Moslimomroep (SMO) is een van de drie gegadigden voor ‘islamitische zendtijd’, waarover het Commissariaat voor de Media nog deze maand beslist.
De 47-jarige Bouyafa is een van de initiatiefnemers van de omroep. De omroep bestaat uit 26 moslimorganisaties, waaronder de koepel Federatie Islamitische Organisaties Nederland (FION). Daarvan is Bouyafa sinds juni 2005 de voorzitter.
Europese vleugel
Bouyafa ontkent dat hij banden heeft met het Moslimbroederschap. Uit openbare bronnen blijkt echter dat FION onweerlegbaar deel uitmaakt van de Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE). Op de site van deze federatie staat Bouyafa met zijn mobiele telefoonnummers vermeld als aanspreekpunt in Nederland.
De officiële Arabische website van het in Egypte opgerichte Moslimbroederschap meldt dat de FIOE ‘de Europese vleugel van het Internationale Moslimbroederschap’
Bron : Elsevier

Geen opmerkingen: