zaterdag 26 december 2009

DE SENIORENACTIE VAN HET VLAAMS BELANG

.


















Waarnemingen uit de ruimte…


De meisjes en jongens van het Anti Fascistisch Front (het Rode AFF) heeft, net als Leckie ’t Molenaertje, de senioren-veiligheidscampagne van het Vlaams Belang ontdekt.
Er is natuurlijk niets positiefs aan. Heel die zaak is niet meer dan een vulgaire vroegtijdige verkiezingsstunt. Lees mee:


De boodschap was helder: de interne kwesties zijn voorbij, het nieuwe partijbestuur gaat aan de slag. Helaas voor het VB zit de partij na een eeuwigheid nog steeds op alle beleidsniveau in de oppositie. Dat beseft ook de kiezer. Hoe lang blijft het interessant om naar verhalen over seniorenplannen te luisteren als je weet dat die toch nooit zullen worden uitgevoerd
…/…
“Maar een berekening van de kostprijs heeft Dewinter niet gemaakt. Het is gemakkelijk om ideeën te lanceren als je in de oppositie zit.”


Men heeft dus heel diep moeten nadenken, om zulke diepgaande besluiten te kunnen formuleren….Al een eeuwigheid aan het stoken met steengoede eisen, die na lang twijfelen dan door de Overheid worden overgenomen. Ongewild raken ze daarmee echter de kern van de boodschap aan. Daardoor juist verdubbelen ze de kracht van de boodschap : het Vlaams Belang strijdt op de barricaden, deze keer ten voordele van de kleine bejaarde medemens. Maar zij, de Elite Linkx-menschen zorgen er wel voor dat het Vlaams Belang nergens kan deelnemen aan het Bestuur, zodat de barricaden zouden kunnen opgeruimd worden….

En waarom wordt het Vlaams Belang van de macht gehouden. Mag ik, in die context de Heer Balkenende (NL) in herinnering brengen die over de PVV van Geert Wilders verklaart, dat in een democratie, niemand bij voorbaat van de macht kan weggehouden worden.

Die Balkenende is nu precies al lang niet meer onze vriend, maar als nuchtere Hollander krijgt hij deze keer waardering, omdat hij eieren voor citroenen kiest. Of moet ik zeggen: ‘If yoyu can’t beat them, join them’’….
In ons eigen landje blijft men liever bij de citroenen…Dat het hen op de lange duur zuur opbreekt, neemt men dan noodgedwongen erbij. Liever stikken in de azijn (*) dan zijn ongelijk toegeven!

Is er leven op Pluto?


Die van het AFF, leven die op Mars of zo? Dat ze niet staan te springen om in heldere bewoordingen het Vlaams Belang op te hemelen, is voor zo ver duidelijk. Alhoewel hun stinkende jaloersheid dat somtijds wel doet vergeten. Als ze, lijk hierboven, ongewild goede punten uitdelen. Immers ‘ die van het Vlaams Belang mogen nog zo’n goede ideeën hebben, wij voorkomen wel dat ze die kunnen uitvoeren’…Stom! Stommer! Stomst!

Zou het op Mars misschien nog niet zijn doorgedrongen, dat de Partij aan een flinke remonte bezig is!?

Het AFF en Sire Albèèr met zijn Kerstboodschap bereiken alle twee het omgekeerde van hun doelstelling. Albèèr smeekt om een volgehouden ‘solidariteit’ en trek dus precies de aandacht op die diefstallen….Het is een goie diet ’t zegt!
Ja! Er is water gevonden op Mars, dus is er leven mogelijk! Twee soorten Marsbewoners zijn blijkbaar uit de hemel neergedaald….


(*) Azijn is AZIEL in ’t West Vlaams; Snappie? Is een West Vlaams doordenkertje..Die linkx-menschen stikken liever in hun asiel-waanbeelden)

Geen opmerkingen: