woensdag 16 december 2009

GEERT WILDERS TER HULP


















Waar het Calvinisme de Islam ontmoet…op het marktplein van de Intolerantie…Of de klaterende fonteintjes van het Alhambra…Moorse muziek uit Allah’s tuin…..




Onder mijn lezers komen er waarschijnlijk nog een paar verstrooide professers voor, die niet iedere dag hun portie vitamientjes en/of tegengif gaan ophalen bij Angeltjes (of andere collega’s) van http://blog.seniorennet.be/angeltjes/ , waarmee ik bedoel dat niet iedereen even slim kan zijn. Wij zijn zo stilaan met een klein groepje geraakt, die zoveel mogelijk toeteren om onze medemensen een desnoods Vlaams geweten te schoppen.

Zo was het ons maandag laatst een hart onder de riem (wat een draak van een spreekwoord!) te lezen dat de Catalanen (de 30 % die zijn gaan stemmen) voor bijna 95% gekozen hadden voor de onafhankelijkheid. Waaruit mag besloten worden, dat het de 70% die thuis gebleven zijn, geen moer kan schelen, ofwel akkoord zijn. Immers, moesten het ‘neen-stemmers’ geweest zijn, ze zouden zijn gaan stemmen/ Hoopvol signaal voor Vlaanderen! ….
.
Maar omdat we als Vlaming braaf zijn en welopgevoed, schoppen we nooit te hard om onze gevoelens te verspreiden. Er bestaan andere individuen die luidruchtiger middelen gebruiken, en daarmee bedoelen wij niet de Ieren of de Basken, maar deVerlichte Despoten van de Islam. Want tussen die twee soorten is er een groot verschil. Zodra de nationalisten, de Heimat-krijgers hun eigen onafhankelijkheid hebben, zouden ze allemaal weer brave huisvaders worden. Wat niet het geval is met die godsienst-fanaten. Dir-e blijvzen bommen gooien , desnoods met hun hele lijf erbij, tot er niemand meer overblijft waarop ze kwaad kunnen zijn.

Onderstaand artikel van de hand van Ray (is niet het pseudoniem van Raymond Goethals, U moet niet proberen!) viel mij zodanig op, dat, als het waar is dat muziek ‘haram’ is, slecht dus, Geert Wilders zo’n specialisten als getuige moet oproepen op zijn proces. Dezen zouden de Rechter een duidelijk antwoord kunnen geven over wat de Islam zou bereiken, moesten zij inderdaad ooit ‘incontournabel’ worden…Tenminste als die Rechter geen zoon heeft die in ‘discobars’ zijn zintuigen laat afstompen door hoempe-hoempa-muziek. In dat geval zou het best kunnen dat de Rechter oordeelt dat in dit geval de muziek de zeden helemaal niet verzacht. Dus ‘haram’ is…..


Geert Wilders roept al de moordenaaar van Theo Van Gogh op als getuige. Die schijnt door zijn gevangenschap verplicht te zijn om te komen getuigen. Dan nog een paar lunetiekers die beweren dat muziek ‘haram” is voor iedereen, en dus zeker voor Moslim)oortjes : dat zou de Rechter op het gedacht kunnen brengen dat Geert Wilders door zijn verzet, er nog niet zo ver naast zit. De vraag stellen naar de ‘tune’ op de GSM van de Muzelmannen zou ook verhelderend werken. Immers, een goede Muzelaar aanvaardt alleen de verzen van de Koran als roeptoon…worst gezegd…....

Dat proces een politieke afrekening zou zijn, bedoeld om de PVV te onthoofden zoals men vroeger onder tromgeroffel deed in het openbaar, op een verhoogd schavot op de Grote Markt, zou op die manier wel eens kunnen ontploffen in het aangezicht van de aanleggers….Dat het om een opgezette hetze gaat tegen Wilders en de PVV, vond ik elders nog duidelijker omschreven Als het meevalt met Uw tijdsgebruik, ik ^maatste gisteren hier een stukje uit HVV, over de bijscholings-cursussen van dominees en pastors, om deze in hun preken de PVV te doen counteren….

Kerk en Staat gescheiden? Nee hoor! Kerk en Staat zijn twee handen op één buik!

Is muziek haram of halal ?


Vroeger zegden wij, dat elke voortschrijdende dag in dit leven ons iets nieuws leerde. Of wij beweerden (alsof we aan ons zoveelste leven bezig waren) dat met het ouder worden, de wijsheid toeneemt. Waar natuurlijk niets van aan is, want jong dom leidt tot oud dom. Soms zou ik willen, dat ik niets meer hoef te weten of bij te leren : het is genoeg geweest. Laat de heer Alzheimer maar binnen. (maar niet vandaag)
Toen we vanmorgen de verstilde, droeve muziek van Pergolesi beluisterden, hadden we er een cynisch commentaartje bijgeschreven over onze Westerse cultuur, dat we vrij vlug hebben uitgegomd, want de meesten van ons weten het wel . "Stabat mater dolorosa", de treurende moeder (van Jezus) bij het kruis, je hoeft niet gelovig of religieus te zijn, om hierdoor ontroerd te worden.
Even later waren we aan het grasduinen en valt ons oog op een zaak, waar we nog niet van gehoord hadden : is muziek "haram" of "halal" ? Is muziek dus toegelaten, of niet bij de vrienden. Het antwoord is 'haram", dat wil zeggen, muziek zoals wij deze kennen, ervan genieten, er in opgaan is voor de moslims een verboden affaire.
Dit wil een normaal mens toch niet weten ? We hebben twee video's gevonden over dit nijpende probleem, maar we plaatsen ze niet, want we hebben er de buik van vol. Anderzijds vinden we, dat onze mensen dit moeten weten. Je kan niet voortdurend je kop in het zand stoppen en alles ontkennen, zoals de elite-racisten ons voorhouden.
De islam is werkelijk een compleet geschift verhaal. Zolang die verwerpelijke levenswijze zich afspeelt in de Prachtlanden, kan het ons niet schelen. Maar de dames en heren zakken massaal af naar onze contreiën en willen ons opzadelen met hun trieste achterlijkheid.

Op de geel gekleurde teksten klikken en aan u wordt de waarheid geopenbaard.
Een bekeerde Amerikaan nuanceert de zaak enigszins en heeft het over "vogels die kwinkeleren, het riviertje dat klatert of de wind die ruist in de bomen", dat is natuurlijk toegelaten, zegt de onnozelaar, maar een jongen die tot een meisje zingt of omgekeerd, dat is andere koek.

Een moslim-autoriteit in het uiteenzetten van Mein Koran, ene Dr Zakir Naik verklaart muziek onomwondenals haram maar in zijn breeddenkendheid, kan hij billijken dat voor helende doeleinden, zoals autisme, het beluisteren van muziek oogluikend toegestaan is.
Ray

Geen opmerkingen: