vrijdag 25 december 2009

ISLAMCONFERANTIE IN EINDHOVEN















Vredig landelijk tafereel met Turkey’s
in deze Kersttijd, nog voor deze
geïntegreerd zijn tot Nieuwe Belgen.


Geheime dienst bezorgd over islamconferentie Eindhoven


woensdag 23 december 2009 07:50
Een internationale islamconferentie in Eindhoven heeft geheime diensten uit binnen- en buitenland in de hoogste staat van paraatheid gebracht. Inlichtingendiensten vrezen dat op het vijfdaagse congres, dat vandaag begint, in het geheim fondsen worden geworven voor de gewapende islamitische strijd.
Dat schrijft dagblad De Telegraaf woensdag.
Al-Qa'ida
De conferentie is georganiseerd door de stichting Al Waqf al Islami in Eindhoven. Een bestuurslid van die stichting is in het verleden in verband gebracht met de financiering van terreurorganisatie Al-Qa’ida. Gerenommeerde islamgeleerden uit de hele wereld komen spreken op de conferentie. Eén van hen, een imam uit Saoedi-Arabië, zou vanwege zijn radicale opvattingen door het Saoedische koningshuis op een zwarte lijst zijn gezet.
Radicaal
De conferentiegangers komen bijeen in de Al Fourqaan moskee in Eindhoven, een gebedshuis dat als radicaal te boek staat en in de gaten wordt gehouden door de Nederlandse inlichtingendienst AIVD. Bij de doelstelling van de conferentie, 'integratie van moslims in Nederland en de uitdagingen' worden vraagtekens geplaatst door de geheime dienst. Volgens de inlichtingendiensten is de verborgen agenda van het congres ‘het tegenhouden van de integratie van moslims in Nederland en het werven van geld voor islamitische strijd’. Nederlandse imams die positief tegenover integratie staan, zijn unaniem tegen de conferentie.
Door Arne in ELSEVIER


Boeketje Digitalis



(met petroleumgeur, ingevoerd uit Turkije, land der Turkey’s.)




Ben benieuwd wat De Telegraaf daar nog verder zal (mogen) over berichten. Komt er ooit antwoord op het hoe? En het waarom?
Wat motten die mafkezen hier in Eindhoven, anders dan een beetje uitdagen?
Preventief oppakken en als ongewenste vreemdelingen het land uitzetten : zou dat geen duidelijk signaal zijn? Stel U voor dat vooraanstaande Jezuïeten met veel tam-tam een congres zouden willen houden in bijvoorbeeld Izmir (Turkije) of ergens in Noord Cyprus, waar de Turkeys baas zijn. Door dat idee alleen al zouden er wereldwijf betogingen georganiseerd worden met veel geroep en geschreeuw en vandalisme daarbij…
Nu komen Islam schurken in Eindhoven bij elkaar, en de Veiligheidsdiensten WAKEN….Een verloren gelopen stemmetje brengt voorzichtig een klein relaasje – en iedereen kan zijn gang gaan.
In eigen land wordt, na 10 jaar onderzoek en de ene procedure na de andere, een ‘bende’ vrijgesproken zodat ze geen ‘bende’ meer mag genoemd worden, noch terroristen noch criminelen. Het zijn gewoon Turkey-toeristen, die hier op hun appartement een beetje wapens en een beetje bommen stockeerden louter uit het plezier van deze te kunnen stockeren. Niks geen slechte bedoelingen! En trouwens, die aanslagen anex moorden die de jongens en meijes pleegden : dat was toch maar in een ander land!?

Geen opmerkingen: