zondag 27 december 2009

NIGERIAANS GEZLSCHAP OP WERELDREIS

.


















Dit charmant klein knechtje
van de grote Sint Niklaas
wilde gewoon de eerste zijn
van de 10 Kleine Negertjes…





Spoedbericht (Breaking News) uit De Morgen over de Kerstwens (25/12/09) uit Muzelmanwereld, Kerstwens vreselijk verstoord en onderbroken door een domme Hollander die de zon niet kon in het water zien schijnen. Allâââh zal hem en zijn landgenoten doen branden in de hel.

Laat niemand nu nog ooit zeggen dat die vreselijke bommenleggers arme uitzichtloze sukkelaars zijn die gerechtigheid zoeken. Ach Ja! Zegt zijn (rijke) familie : het was een Verloren Zoon met wie we geen contact meer hadden….Kan gebeuren in de beste families…..Maar stel nu, dat de aanslag gelukt zou zijn, dat zijn heldendaad gelukt zou zijn, en hij een Martelaar was voor Allah’s Zaak, ja dan…Dan zouden we fier over hem geweest zijn….Dan had hij ten eeuwigen dage kunnen genieten van die 72 maagden….
De daders zijn onder ons! Het is misschien die donkere daar, op de bank voor u…..Laat niemand ooit in het dagelijks leven twijfelen om over stoelen en banken te springen om op een verdachte te springen. Doe zoals Achille Van Acker, die al lang vergane glorie uit de belse Staatsmansgeschiedenis: ’J’agis d’abord, , puis je réfléchis’…..Neem een voorbeeld aan de 32-jarige held Jasper Schuringa (ZIE FOTO MET ZONNEBRIL) wiens roem langer zal duren dan zijn aards bestaan, dat nu misschien, bij zijn thuiskomst, bedreigd zou kunnen worden door een of ander geïmporteerde wraakengel, om de wil van Allâââh te volbrengen….

De kleine lieve zwarte is de mislukte zelfmoord-terrorist. Archieffoto van de verdachte: Abdul Farouk Abdulmutallab (23). Zijn vader is een belangrijke bankier in Nigeria.


De 23-jarige Abdul Farouk Abdulmutallab, de Nigeriaan (*) die vrijdag een Amerikaans vliegtuig tijdens de vlucht Amsterdam-Detroit wilde opblazen, is zaterdag aangeklaagd. Dat maakte de Amerikaanse minister van Justitie zaterdag bekend.

De aanslag zou mislukt zijn omdat de ontsteker te klein was of omdat er een slecht contact was met de explosieven. (**)

De leiders van al-Qaida in Jemen (***) zouden, aldus dezelfde bronnen, de elementen voor de kleine, 80 gram wegende pentrietbom, in de onderkleren van de verdachte hebben genaaid.

Hij gebruikte dezelfde munitie als de zogenaamde 'shoe bomber' Richard Reid. Die probeerde op 23 december 2001 tijdens een vlucht tussen Parijs en Miami een bomaanslag te plegen door explosieven te onsteken die hij in zijn schoenen verstopt had.

Onderzoekers bevestigden zaterdag nog dat de leiders van al-Qaida in Jemen aan de basis liggen van de aanslag vrijdag tegen vlucht 253 van Amsterdam-Detroit. De 23-jarige Nigeriaan die verantwoordelijk is voor de mislukte aanslag zou gedetailleerde informatie hebben gegeven over zijn rekrutering en de voorbereiding van wat een zelfmoordaanslag had moeten worden op kerstdag. (afp/mvdb)


(*) De NGO”s, werkzaam in het arme ontwikkelingsland Nigeria (met weliswaar hier en daar een rijke vader-bankier en ex-minister van olie) gelieven er in de toekomst rekening mee te houden dat het land dringend verlegen zit om PENTRIET (TNT is ook goed, kleinverpakking van 40 gram). Stuur geen paters of nonnekes (die worden opgegeten) want de Islam, amper 50% van de bevolking, wil uitbreiden.


(**) Het is nochtans algemeen gekend dat dergelijke lieve jongens gewoonlijk korte lontjes hebben (denk aan onze eigen hangjongeren), maar lange tenen. Enige voorzorgsmaatregelen van de kant van zijn opdrachtgevers, de zendelingen van de Godsdienst van de Vrede, zou dus gepast geweest zijn. Volgende keer langere lonten gebruiken AUB….


(***) Als Senegal aan de Westkust van Afrika ligt, en Jemen aan de Oostkust, zou dat negertje dan in zijn blote bast en te voet naar daar getrokken zijn? Of was het misschien een rondreizende kandidaat-vluchteling, gewoon onderweg naar de States met de Kerstwensen van zijn Papa….Andere bronnen zeggen dat hij uit Lagos kwam, met potverkoffie een KLM-toestel….Maar hij was wel in Jemen gebriefd en van het nodige voorzien. In zijn onderbroek…. Volgens De Standaard (en dat is dan het toppunt)… wist ABC News nog te melden dat de man in Londen studeerde aan het University College, een bewering die lijkt gestaafd te worden door de huiszoekingen die de Londense politie momenteel uitvoert in de zaak.


O Ja, Die 72 bestelde maagden, wat gebeurt daar nu mee? Terug in de diepvries?

Geen opmerkingen: