donderdag 3 december 2009

TOMMEKE COCHON OP ZIJN VUILST





MOTTO : Inderdaad! Hoge bomen vangen veel wind! Met een beetje verbeelding kan die wind zelfs nuttig zijn…..


Bij de vuilwater-dragers ofte de beerruimers van het Vlaams Belang, het AFF, leest U onderstaand gedurfd stukje op kap van onze Voorzitter, hoe kan het anders. Hoge bomen vangen veel wind…
Het is belangrijk te weten wat er omgaat in vijandige hoofden. Vooral als deze vervuld zijn met haat zonder begin noch einde. Zoals Tommeke, de Vlaams Belang-hater van de De Morgen. Zijn haat tegen die van het Vlaams Belang begint destructieve trekjes te vertonen. En gebeurtenissen als het minaretten-verbod in Zwitserland, gevolgd door een heropleven van de roep naar christelijke symbolen in het Avondland, doen die sukkelaar zijn laatste beetje gezond verstand verliezen…Stel U voor! Wetsvoorstellen moeten zien opborrelen als warmwaterbronnen om kruisbeelden op de nationale vlag te verplichten (Nederland - Italië) : het is om als Linkie-Winkie de kramp in Uw klo poten te krijgen….Hij had het zo anders, zo schoon (voor hem) gewild – en verdorie, door die De Winter & C° dreigt alles in het water te vallen….Hadden hem en zijn vrienden maar de maatregelen getroffen zoals in 1789 bij de Franse Revolutie! Tegenstand = kop er af! Dàt is/was nog eens een proletariaat regime! Met nooit geen last meer van de tegenstrevers!


(Ja, kijk, als iemand zich in de De Morgen-krungen begeeft, zij het zeer tijdelijk, wordt men so wie so aangestoken door hun woordgebruik. Vandaar dat er in de zin hierboven nog net op tijd kon ingegrepen worden, om de precieze plaats te vermijden waarop men uit frustratie kramp kan krijgen Het zijn ook de mannelijke aanhangsels uit het gezegde (weeral niveau Humo & DM) waarin men, uit frustratie, bij de aap zou in bijten….De Mama van Digitalis was maar een eenvoudige vrouw (1902-1981) maar ze duldde geen laagdrempelig woordgebruik naar des mensen intieme lichaamsdelen. Wij moesten, bij dus nergens in bijten, maar ‘met Uwen kop tegen de muur slagen’)…
.
Het moet zijn, dat Tommeke tamelijk groen gehuisvest is, en zich, bij verplaatsingen, goed en veilig weet te omringen, want hij is nog nooit toevallig tegen een mes of een paar vuisten aangelopen, zoals Lucas Vander Taelen, of zoals zijn grote baas, Yves Desmet, die dan meteen het bestaan van ‘kutmarokkaantjes’ moest toegeven. Ofwel moet Tommeke zwijgen. Om zijn vriendjes niet te moeten met de vinger wijzen….In ieder geval, wat niet is, kan nog komen!

Efin, soit! Nu weten we tenminste, dank zij deze onverdroten vuilspuiter, het Alfa en het Omega bij het Vlaams Belang. Als de leden van het Partijbestuur dat daar zelf niet weten : ze hoeven slechts bij Tommeke langs te gaan. Die is perfect geïnformeerd, zij het met een virtueel sausje boven op. En hij neemt daarbij vanzelfsprekend zijn wensen voor werkelijkheid. Wat een huismark is van ons Tommeke.
En als Tommeke geen echte informanten heeft, kan hij er altijd nog verzinnen. Vers uit zijn duim gezogen, klinken ze waarachtig : indien het niet zo is, wel, dan had het toch zo kunnen zijn!

Pas op! Dit onderstaand artikel is één grote brok nieuwswaarde, vooral voor de M/J/Onz van de TeeVee. Let op: de eerstvolgende dagen wordt deze basis-gedachte uit Tommekes duim volop in de verf gezet: na Leterme die het niet kan, kan Valkeniers het ook niet! Operatie ‘beschadiging’ heeft een nieuwe sluikweg gevonden! En de Siamese Tweeling van die twee voornaamste programma-punten willen scheiden (zelfbestuur en inperking van de wilde immigratie) dat is zo doorzichtig, dat meteen bewezen wordt dat Tommeke Cochon de eerste letter van het Vlaams Belang niet wil of kan begrijpen.

Over de middelen, of de boodschapper kan men redetwisten, maar niet over het doel.
O ja. Mijn mening….Tommeke Cochon, denkt U echt dat de soft-liners (ik noem ze zo, omdat U spreekt van hard-liners die het nu voor het zeggen zouden hebben) op hun plaats zijn (geweest zijn) bij een zweeppartij? Als ze al zouden bestaan hebben, dan zijn het, zoals U ze noemt, carrière-wippers. Die zijn niet op hun plaats om ons tweevoudig doel (zelfbestuur en immigratie-bestrijding) te bereiken. Maar ik denk eerder, dat ons Tommeke intellectueel niet in staat is, om te begrijpen wat een ‘zweeppartij’ eigenlijk is! De zweep is namelijk al uit zijn eigen partij aan de kant gelaten, lang voor zijn geboorte….De BWP (belse Werklieden Partij) is al ter ziele van in de vroege jaren ’40…..

En ja! Ook ik, als kleine militant, heb ook een opmerking voor het Hoofdbestuur. Waarom vecht U in StraSSburg, bij ‘De Rechten van de Mens’ het verdomhoekje waarin de ‘democratische partijen’ het VB stellen,niet aan? Het resultaat zal waarschijnlijk wel bla-bla-bla zijn, maar dan zou er tenminste een poging gedaan zijn om ‘BruxSSel’ van DDR-praktijken (en erger) te bewijzen. Kijk, dat had ik, in de plaats van Fluppe De Winter voor de voeten van de Gelaarsde Kattin, de Obersturmführerin van de Wetstraat, willen gooien. Maar Fluppe is daar veel te gedistingeerd voor, en te wel opgevoed. Er moet dus nieuw volk, veel nieuw volk, bij dhet Vlaams Belang bijkomen om zulke dingen uit te dragen. Want dergelijke vaststellingen van DDR-praktijken in het hart van de EU durven uitspreken, is een vrijkaartje om levenslang verbannen te worden weg van voor de camera’s.

Het verraad van Valkeniers


Geplaatst door Tom Cochez op 30 November 2009 •
Gevonden op http://www.werktitel.be/2009/11/het-verraad-van-valkeniers/


Bruno Valkeniers reed de voorbije week zijn partij compleet in de prak met slechts één doel voor ogen: de redding van zijn eigen postje. Erevoorzitter Frank Vanhecke kon het niet meer aanzien en verlaat het partijbestuur. Die andere erevoorzitter, wijlen Karel Dillen, draait zich om in zijn graf.

Door Tom Cochez

Partijslaven, postjespakkers, bezetters van het Senaatspluche,… als VB-stichter Karel Dillen ergens nog meer op spuwde dan op het vermaledijde België dan moet het wel op ‘carrièristen’ en ‘ruggengraatlozen’ geweest zijn.
Nochtans zit er vandaag in zijn voorzittersstoel iemand die, althans volgens enkele prominente partijgenoten, perfect aan dat profiel voldoet. Want wat is er de voorbije week anders gebeurd dan Bruno Valkeniers die zijn ziel heeft verkocht aan het duivelse duo Dewinter-Annemans? Wat anders heeft hij gedaan dan zijn ideeëngoed opzijgeschoven in ruil voor een verlengd verblijf in de voorzittersstoel?
“Bruno heeft de beeldvorming over de visietekst laten primeren op zijn eigen ideeën”, zegt een belangrijk VB’er. “Hoewel het geen steek houdt, wil hij voor de buitenwacht het beeld ophangen dat zijn visie is aanvaard en dat alles zal veranderen. Het was de enige manier om gewoon op zijn stoel te blijven zitten. Marie-Rose Morel was het zoenoffer.”
Bruno Valkeniers moet zo stilaan de laatste zijn die nog gelooft dat hij goed bezig is.
Wie doorheen Valkeniers’ warrige discours van de voorbije dagen leest en puur naar de feiten kijkt, kan ook niet anders dan vaststellen dat de voorzitter volledig is geplooid voor de hardliners. “De visietekst is een vodje papier zonder betekenis. Bovendien is er niet eens over gestemd”, zegt een andere ingewijde. “Het enige wat er echt toe doet, is het nieuwe partijbestuur en daar is nu een belangrijke meerderheid voor Dewinter en Annemans. Met wat goede wil tel je nog vier of vijf meer gematigde figuren; de rest zijn mannen of vrouwen van de harde lijn. Ook van de vernieuwing die Bruno Valkeniers predikt, is er geen spoor. De enige jongere in het partijbestuur is hardliner Barbara Pas, die daar statutair zit namens de VB Jongeren. Dat Filip De Man, het meest vuilgebekte wat we in huis hebben, voorzitter is geworden van de partijraad maakt het plaatje compleet. Dit is het oude Vlaams Blok dat opnieuw rechtstaat.”
Met zijn kampwissel heeft Bruno Valkeniers niet enkel Marie-Rose Morel, Frank Vanhecke en Karim Van Overmeire een mes in de rug gestoken, hij heeft er volgens insiders ook definitief zijn eigen lot mee bezegeld. Zijn gematigde profiel ligt aan diggelen en zodra hij niet luistert naar Dewinter en Annemans, knippen ze gewoon zijn koordje door. Volgens sommigen zal dat laatste trouwens sowieso gebeuren, want met de houterige Valkeniers naar de kiezer gaan, willen ook Dewinter en Annemans liever niet.
Achterban
Bruno Valkeniers heeft bovendien niet enkel intern brokken gemaakt, ook bij zijn feitelijke achterban heeft hij er na zijn ‘verraad’ gelegen. Die achterban bestond uit radicale Vlaams-nationalisten die het VB als een vehikel zien om tot de Vlaamse onafhankelijkheid te komen en het migrantendiscours er met de neus dichtgeknepen bijnemen. Mensen die zweven tussen het VB en de N-VA. Door het VB opnieuw en volledig over te leveren aan Dewinter en Annemans is de hoop op Vlaamse frontvorming helemaal weg. Dat is net het tegenovergestelde van wat in die kringen vooraf van Valkeniers werd verwacht.
Voor de redding van zijn eigen voorzitterschap heeft Valkeniers niet enkel een kampswitch overgehad, ook de communicatie die hij de voorbije week voerde, was van bedenkelijk allooi. Ofwel kwam hij gewoon niet naar de tv-studio, ofwel ging hij af als een gieter. Bovendien voelt de VB-achterban zijn neerbuigende reactie op het opstappen van Frank Vanhecke aan als een klap in het gezicht. Veel verder dan ‘het zij zo’, ‘een naschok van de partijraad’ of ‘we moeten verder’, kwam de voorzitter niet. Dat zijn woorden die voor een belangrijk deel van de achterban echt niet uitgesproken mogen worden over Frank Vanhecke, die nog steeds op handen wordt gedragen.
Het voorbije anderhalf jaar heeft Bruno Valkeniers als voorzitter nog op geen enkel moment kunnen overtuigen. Geen enkele keer heeft hij zijn stempel kunnen drukken. De verkiezingen werden verloren met veel zwaardere cijfers dan het VB had verhoopt. Zeker bij het volkse deel van de achterban ligt Valkeniers bijzonder slecht. Zijn tv-verschijningen worden gekenmerkt door een mix van houterigheid en arrogantie. De door hemzelf met woorden gekoesterde gematigde pijler van zijn partij haakt af en zijn erevoorzitter, een monument in de partij, trekt gedegouteerd de deur van het partijbestuur achter zich dicht. Bruno Valkeniers moet zo stilaan de laatste zijn die nog gelooft dat hij goed bezig is.

Pssst
Ons Roosie als ‘zoenoffer’….Best dat ze zoiets niet onder ogen krijgt, want ze is bekwaam om op staande voet haar mediastilte te doorbreken (zie blog) om ons Cochonneke zijn ogen uit te krabben! Iedereen weet onderhand trouwens wel, dat zij door de tegenstanders als splijtzwam voorgesteld en opgefokt wordt. Maar of dat sterk genoeg is om haar (en ons aller) idealen te verloochenen, is maar de vraag! Waarom denk ik nu aan het zwakke riet, dat buigt maar zich weer opricht na de storm, en niet zo stoer doet als de sterke eik, die ontworteld wordt?
Tommeke, vergeet ook nooit dat een cochon precies niet in de bovenste schuif ligt bij wie die gij Uw moslims-vrienden denkt te zijn. En om van ‘cochon’ naar ‘couchez’ om te switchen, is ook al niet so eenvoudig. Want van ongelovige honden moeten ze ook al niet weten…Koest! dus – in Uw mand!
Tommeke denkt ook succes te hebben met niet de bal, maar de man te spelen….Bruno Valkeniers! Een stijlvolle verschijning, met klasse en cachet. Ik begrijp dat het hem steekt, als hij in zijn achterhoofd denkt aan zijn eigen partij…Hun Genee-tje, die is in alles, vooral in taal, radicaal het tegenovergestelde…Instinctief voelt Tommeke het aan : wie wind zaait zal storm oogsten!

Geen opmerkingen: