woensdag 2 december 2009

VLAAMS BELANG IN OVERDRIVE





…en omgekeerd ook overdrive intern bij het Vlaams Belang. Snelheid opbouwen, brandstof sparen ; ziehier wat een ondernemer onder andere dient te doen om zijn bedrijf te optimaliseren. Niet luisteren dus naar gefrustreerde hoernalisten die groen van afgunst op ons ideaal, lijk krabbende hyena’s aan onze gesloten deur staan huilen….
Dat die hoernalisten van de Oude Vermolmde Media (meer bepaald de Gelaarsde Kattin van “De Keieren” blindemannetje spelend, het leuk vinden dat de Voorzitter tegen ‘vuile praat’ is. Dit eerste spontane interview op zondag na het Partijbestuur van Zaterdag; omschrijft die nieuwe communicatie-cultuur netjes en gentleman-like, maar een beetje in sourdine, want de Pers mag niet tegenin de haren gestreken worden….De finesse van de repliek (one liners blijven gewenst) ontgaat hen. Natuurlijk! Ze zijn ook gewend aan hun eigen brutaliteit, die ze o zo graag in de schoenen van de tegenpartij schuiven. De fijnere rapieren van de cynisch spot kunnen ze niet bevatten. Straks volgt hier een ander stukje, geschreven door Bart Eeckhout, in DM, zaterdag, net even voor het einde van de Partijraad. Bartje heeft geen officiële standpunten nodig : hij heeft genoeg aan zijn eigen duim….
Blok-Nieuwe-Stijl? Is niet aan hen besteed! Zoals de Geitenboer ooit zei dat de francofonen: intellectueel niet in staat waren om…..Morgen kunnen ze dus weer schrijven dat er helemaal niets veranderd is bij het Vlaams Belang. Want – inderdaad – de gewone mens weet onderhand waar de poen is van zijn pensioen.
Och, ze doen maar.
Maar noteren, wat hieronder (zie kader) open en bloot in het Partijblad staat, ontgaat hen. Vandaar dat ik het even benadruk. Trouwens, over de Partijraad van zondag 28/11, had ik gaarne twee dingen beklemtoond. Eerstens dat mijn steunkaart (*) vrijdag betaald werd, een beetje om de Goden uit te dagen….Heb ik al eens gedaan, in april 2004, na het schand-arrest van Gent, en even later stond de partij op 25%.. Tweedens (vergeet niet dat Valkeniers een zakenmens is), bij het Vlaams Belang kent men toch ook het gezegde ‘Never change a winning team’…..Waarom zou men dezelfde boodschap (mag dat even onderlijnde worden : dezelfde boodschap) in een nieuwe verpakking aanbieden? De problemen voor Vlaanderen zijn onveranderd dezelfde gebleven. Het antwoord moet dus ook onveranderd blijven. Maar denk er aan : om verder te springen, moet men eerst een aanloop nemen. Denk daarbij aan de stembusuitslagen…2004/2007 en nu naar 2011….

Het Vlaams Belang blijft een radicale, nationalistische en republikeinse volkspartij, die op een intellectuele, stijlvolle, doordachte en overtuigende manier de Gewone Vlaming wil aanspreken en ijvert voor een onafhankelijke Vlaamse staat met een eigen identiteit in een confederaal Europa.

Wat brengt de toekomst (**)? De kiezers hebben mijns inziens, na 2 ½ jaar genoeg gezien wat er met hun stemmen gebeurd is. Een onoverzienbare staatsschuld, overal vastzittende werven, en de ratten die het schip verlaten hebben (Haiku Herman en Napoleon De Gucht). De ratten die gebleven zijn, zijn de Woordbreker met 800.000 voorkeurstemmen, in het geelschap van twee oude krokodillen, die er op uit gestuurd zijn door het ACW ter bescherming van de Waalse diefstal, die de naam gekregen heeft van ‘solidariteit’ en gepatroneerd door Bertje Bibber om de eenheid van het land, waarop zijn dynastie steunt, te redden. Mission Imposible, Overloop even de werkloosheidstatistieken en de vooruitzichten. Nog even en Vlaanderen wordt wéér één groot aardappelveld zoals precies 100 jaar geleden….

(*) Euro 10,- is voldoende om Lid te worden van het Vlaams Belang. Storten op rek.. 320-0808816-03 Vlaams Belang –Madouplein – Brussel. Ondergetekende had er een volle bak Leffe-Bruin voor over (steunend lid) om van zijn schaars pensioentje (U weet wel : Mahommed is al langs geweest!) de voortrekkers te steunen. Is dat niet altijd een kenmerk geweest van de kleine Vlaamse man, dat hij het brood uit zijn mond (in casu de drank uit zijn glas) opspaart ter verheffing van de Vrijheid? Angeltjes (Ray) schreef het vandaag, zondag, zo simpel en zo goed : trouw en eer! , zoals in geen andere V-partij te vinden is, voeg ik daar aan toe! Trouw een het gegeven woord (zelfbestuur) en eer (baas in eigen land)…
(**) De toekomst is hoopvol. De Vermolmde Oude Media heeft geen barsten kunnen slaan in de rangen van het Vlaams Belang – nu zit men nagelbijtend te zinnen op nieuwe slinksheden. Marie Rose Morel is hun gedroomde achterdeur-op-een-kiertje om vuurtje te stoken. Frank Van Hecke, notabene Oud-Voorzitter, altijd in één adem genoemd met Morelle Forelleke, verklaarde voor de camera’s te zullen tegenstemmen. O la la! Is dat geen schisma-in-zicht? Maar de uitslag is 70/30…verdorie : die van ‘t’ Vlaams Belang geven een lesje in democratie! Dat kan en mag toch niet!
Zie ’t Oosten staat in kleuren! En straalt van morgenpracht!

(1) Och, Roosie is een frontsoldaat! En frontsoldaten staan dag en nacht oog in oog met de Dood. Hoe zou ze dan de trappers verliezen, als ze de tweede onmogelijke berg over moet, om weer aan de top te geraken? Mijns inziens is Roosie geen Paard van Troye tegen het Vlaams Belang, maar een Paard van Troye binnen de gevestigde orde, om daar het Vlaams Belang in de schijnwerpers te houden…
(2) Overal, zeker bij de tegenpartij en zelfs in eigen rangen, lees ik dat het Vlaams Belang in vrije val zou zijn. Deze perceptie, mensen, wordt aangewakkerd lijk in de misdaadwereld: waar men zich moet afvragen wie er zijn voordeel bij doet….Cijfermatig en feitelijk is het Vlaams Belang in alle harde kernen blijven vooruitgaan, het is de tweede grootste partij in Vlaanderen gebleven (tot spijt van wie het benijdt) maar de euforie van de 25% is landelijk niet blijven duren. Want laatste-uur kiezers hebben afgehaakt, aangetrokken door de sirenenzang van raddraaiers en eendagsvliegen…Het zit er trouwens nu al weer aan te komen, inAntwerpen bijvoorbeeld… Janssens & zijn migrantenheir, te beschaamd en te beducht om nog onder de Rode vlag op te komen, bereiden het kiesvee nu al voor op hun’Eenheidspartij’ met het ene doel: no passeran! Ze weten het hun houdbaarheidsdatum is lang verstreken, maar ze klampen zich aan de frigo-deur vast als drenkelingen aan de life-line…
(3) Deze keer dus geen bokshandschoenen? Mag ik DE STRAATWALS suggereren? Waar die gepasseerd is, zijn er geen kuilen meer, de weg is veilig. Oneffenheden vòòr de wals, zoals brulboeien en tatami-helden , doen er beter aan uit de weg te gaan. En àchter de wals is er plaats voor heel wat geel-zwarte aanhangwagentjes…En wat te denken van de afbakenigen en prikkeldraad met bordjes ‘mond- en klauwzeer’: zullen die aan zware krac hten kunnen weerstaan?
(4) De Europese Rechten van de Mens: ons land is verdorie het enige in Europa met dat cordon sanitaire. Als één onnozele troela ‘CD &V waarschijnlijk, Françoise Tulkens – zie Google) in StraSSburg als Rechter de Italiaanse Staat kan opleggen de kruisbeelden te verwijderen uit de klaslokalen (de familie die het proces heeft ingeleid durft (vox populi) de deur niet meer uit…) moet het toch lukken deze stalinistische stigmatisering als ondemocratisch te verbieden? Dat ‘Europa’ dat niet ZELF doet, zonder vragen, zegt voldoende over Europa!
(5) O ja – Vandaag is de 1ste Zondag van de Advent, waar volgens de Christelijke traditie een 4-weekse periode begint van voorbereiding op Kerstmis, en Vrede op Aarde. Al iets gehoord of gezien op TV? Moslims zijn 5% van de bevolking (wil men ons wijsmaken) en er wordt zoveel tam-tam gemaakt van hun ‘ramadam’. In verhouding zou de BRT dus….Vandaar mijn vraag: onvaderlands gedrag vòòr er oorlog uitbreekt, bestaat dat? Dat is dan géén collaboratie? Stel U voor dat de Sovjets ons ooit bezet hadden….zouden al die socialistische, RAML, MAO, PVDA, enz, al dat links gebroed, dan nu ‘collaborateurs’ moeten genoemd worden?

Geen opmerkingen: