dinsdag 8 december 2009

WAAL KIEST VLAMING BETAALT





Motto: ze eten uit onze hand, tonen dat aan vreemden, maar bijten er in

BijnaR 90% de ‘azielzoekers’ moeten naar de Vlaamse OCMW’S….De NV-A realiseert zich plotsklaps bij de bok te zijn gezet….Niet bij het schaap, maar bij de bok, in voorkomend geval bij de ram, en niet bij de ooi…..Laat dat duidelijk zijn, voor een ieder die de dierenwereld kent : men brengt de geit naar de bok, en niet omgekeerd. Dat hadden die van de NV-A, en speciaal die dame van de NV-A (zie verder) moeten weten…

Tja, maar in haar hoedanigheid als lid van het aanhangwagentje der Tjevenlaffia mocht dat voor haar echt geen verrassing zijn. Daar wordt immers, aangevoerd door het blakend rode duoCortebeeck-Renders intensief gevreeën met de Rode broeders maar vooral Rode Zusters van de SP (Genez) en de PS (Onkelinx). Dezen zijn, met de moed der wanhoop, op zoek naar nieuw kiesvee. Daar hun leden te lui zijn om zelf te zorgen voor de procreatie, moeten ze het dus hebben van invoer….

Niemand die er ooit aan denkt in welke onmenselijke omstandigheden die avonturiers naar hier zijn gekomen. 30% overleeft de tocht over zee niet…Hun familie heeft dikwijls fortuinen moeten bijeenscharrelen ($ 5.000 per kop) om de mensensmokkelaars te betalen. Ze verlaten de relatieve veiligheid van hun eigen have en goed voor het grote onbekende, aangetrokken als ze zijn door het land van melk en honing…Hier zien we hun nieuwe onaangepaste levenswijze als paria”s en ongewenste vreemdelingen. Het is godgeklaagd en een misdaad tegen de menselijkheid die sukkelaars naar hier te lokken, daar waar het veel efficiënter zou zijn, hen ter plaatse bij te staan. Zonder daarop dieper te willen ingaan, zou ik willen verwijzen naar de Congo der Missionarissen. Zelfs naar het zo gesmade ‘apartheidsregime’ in de Kaap : het is toch maar nadien dat Zuid Afrika, ooit de graanschuur van Afrika, wordt geroemd als het armste en crimineeltste land ter wereld….Maar nee! Het communistische ANC zou de zwartjes kost-wat-kost weghalen uit de slavernij…In Congo kon een sergeant van het Koloniaal Leger Président-Fondateur worden, die een land 80 keer groter dan het onze, zou besturen als een Congolees stamhoofd.

Alle Europese landen die ooit de koloniale mogendheden konden genoemd worden, worden nu op hun beurt gekolonialiseerd door de vroegere kolonies….Dezen doen net hetzelfde als hun leermeesters : zij leven het land leeg!
Is weer racistische praat zeker? OK dan maar, hier in dit Apenland moet men chockeren anders wordt men onder tafel geregeerd!
Och Ja! De schande voorbij, kopt dame Sarh Smeyers (NV-A)..—maar haar partij doet de regering niet vallen, noch wordt de Federale Regering rekenschap gevraagd…Neen, gewoon een spelletje met de Pers en de gevoelens van de bevolking…Ze psssten een plas, en lieten alles zoals het was….


88 procent asielzoekers moet naar Vlaams OCMW• vrijdag 04 december 2009
• Bron: belga
• Auteur: loa in DM


BRUSSEL - De Vlaamse gemeenten moeten 88 procent van alle asielzoekers opvangen die niet terechtkunnen in opvangcentra, de Waalse slechts 11 procent. Dat schrijft het Laatste Nieuws. 'De schande voorbij', zegt Sarah Smeyers (N-VA).
In zijn 'spreidingsplan 42' legde staatssecretaris voor Maatschappelijke Integratie Philippe Courard (PS) vast voor hoeveel asielzoekers elke gemeente moet instaan, nu het netwerk van Fedasil en de lokale opvanginitiatieven (LOI) helemaal verzadigd zijn. 'En van de 7.443 asielzoekers waarvan sprake moet Vlaanderen er 6.552 opvangen', zegt Smeyers, die de cijfers opvroeg. 'Eerst heeft Vlaanderen een asielbeleid moeten slikken dat het niet wil. Nu moet het er ook nog eens de rekening voor betalen. Hier wordt er communautair gespeeld.' N-VA eist dat staatssecretaris Courard het spreidingsplan herziet.
Volgens Smeyers zouden de Vlaamse burgemeesters en OCMW-voorzitters 'massaal moeten protesteren tegen dit plan. OCMW's zijn verplicht om die asielzoekers financieel bij te staan, maar de staat betaalt slechts 50 procent van dat bedrag terug. De gemeenten kunnen die mensen niet huisvesten, zodat ze in de praktijk met het geld dat ze ontvangen toch richting Brussel, Antwerpen of Gent verdwijnen.'

Pssst
Dit krantenbericht komt uit De Morgen online….Niet te geloven!

Geen opmerkingen: