woensdag 23 december 2009

WILDERS BEDANKT



















Zij schieten met een kanon op een mug.
Laat ons dan eindelijk terugschieten. Met een Dikke Berta….



Deze morgen kwam een petitie binnengewaaid ten voordele van Geert Wilders. Was jammer genoeg alleen bestemd voor Nederlandse Staatsaanhorigen. Vind ik een verkeerd voor Vrouwe Justitia in Amsterdam. Ook wij, Vlamingen, en bij uitbreiding iedereen in de Vrije Westerse wereld, zijn betrokken bij deze zaak. Dat zou ook in de weegschaal dienen te komen. Het is alsof ook voor ons de zuurstof dreigt te worden afgesloten door die linkxe elite….

Vrienden en vriendinnen,

Kom ook demonstreren voor de vrijheid van meningsuiting !

Hartelijk dank aan al die mensen die zich aangemeld hebben om op 20 januari a.s. te komen demonstreren bij de rechtbank in Amsterdam; voor de vrijheid van meningsuiting en tegen het politieke proces! Wij hebben veel aanmeldingen binnengekregen in de afgelopen 2 weken. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de hartwarmende reacties.

Dit is het moment om een duidelijk signaal af te geven aan de linkse elite dat wie aan de belangrijkste van onze vrijheden komt en politieke processen organiseert, een stap te ver gaat.

Laten we ervoor zorgen dat er straks veel mensen staan !
Geert Wilders

Pssst
Bij ons, in de Zuidelijke Nederlanden, komt de laatste alinea vele jaren te laat…Hier zijn sinds 1830 dergelijke politieke processen schering en inslag. Altijd gericht om de ziel van de Vlaamse Beweging te kraken…De twee recentste zijn de paartijfinanciering van het Vlaams Belang en de afgenomen onschendbaarheid van de Ere-Voorzitter. Daarom deze laatste alinea zeven herhalen, in de hoop dat de zaak Geert Wilders lang en veel blijft nazinderen bij ons.
Dit is het moment om een duidelijk signaal af te geven aan de linkse elite dat wie aan de belangrijkste van onze vrijheden komt en politieke processen organiseert, een stap te ver gaat.

Geen opmerkingen: