zaterdag 16 januari 2010

DE RECONQUISTA TERUGGEDRAAID

.





.


















DE RECONQUISTA
TERUG GEDRAAID










De Matamoros (Spaans voor
Moren-doder) de H. Jacbus van
het Sterrenveld (Compostella)
eindelijk zelf (bijna) in de pan gehakt!





De Spaanse krant Libertad Digital Sociedad (geen familie van de Italiaanse Digitalia!) zou naast de Geert op Woensdag 20 januari 2010 voor dezelfde Rechters moeten staan. Oordeel nu zelf als die Spaande Furie geen haat zaaien!
De Spaanse Rode Broeders, die met de hulp van een paar terroristen met kleine maar efficiënte bommetjes die in Madrid een drietal treinen hebben opgeblazen, aan de macht zijn gekomen, zijn nu pas goed bezig! Homo-huwelijken kunnen nu pas goed en à volonté! Niet om de haverklap met Jan en Klein Pierke in den tram duikelen, maar met maar ene (officiële) meer, ene die onder vast contract van onbepaalde duur staat.
Lees mee, over wat quasi aan de voeten van O.L. Vrouw van Lourdes, net over de Spaanse grens, gebeurt. Let wel : we schrijven A.D. 2010 – en bij deze roep ik iedereen op in het buitenland van de familie di Mora Y Aragon om dringend het thuisland te vervoegen, daar hun verschijning, bekleed met de Koninklijke Waardigheid, zekerlijk van aard zou moeten zijn om hun vrienden, de Spaanse Sossen, te doen inbinden. Sossen zijn immersder potentaten beste vrienden!

Spaanse stad islamiseert feestdagenkalender
ENCINA NAVAN - 15 JANUARI 2010 in Het Vrije Volk.

De gemeente Logroño in La Rioja in Spanje heeft voor 2010 christelijke feestdagen vervangen door islamitische. Welkom in Eurabia!


Om het jaar 2010 goed te beginnen heeft de gemeente Logroño een officiële kalender laten drukken (oplage 30.000 stuks) waarop de christelijke feestdagen zijn vervallen, maar de islamitische zijn vermeld.
De kalender heeft als titel: Logroño 2010, hoofdstad van mensen. (Logroño is de hoofdstad van de deelstaat La Rioja).

De kalender voor 2010 is opvallend anders dan in vorige jaren.

6 januari, Reyes Magos (Driekoningen) is weggelaten. Houdt immers verband met de aankondiging van Jezus als Verlosser.

25 augustus: dag van Sint Jakob, de nationale patroonheilige van Spanje, is geheel vervallen (Sint Jacob had als bijnaam Matamoros, de Morendoder, omdat hij een symbolische rol in de strijd tegen de Moren had gespeeld)

12 oktober: Día de la Hispanidad, ook bekend als Columbus Dag, is helemaal weggelaten.

8 december, Inmaculada (Onbevlekte Ontvangenis), is gehandhaafd, maar enigszins afstandelijk beschreven als ‘de vakbond van farmaceuten viert Inmaculada’.

25 december: ‘Navidad’, maar dat het de geboortedag van Christus is, werd weggelaten, terwijl bij 24 februari wel werd vermeld dat het de geboortedag van Mohammed is. Kennelijk vond de regering van La Rioja Mohammed als profeet belangrijker.

Andere gedenkwaardige dagen zijn echter wel opgenomen. Op 26 april wordt de Dag van de Cubaanse Revolutie vermeld (*), uiterst belangrijk in linkse kringen als lichtend voorbeeld. De Ramadan en het islamitische Offerfeest worden vermeld en ook 24 februari, de geboortedag van Mohammed (dat zal een groot feest worden, daar met de [halal?] Rioja-wijn!).
Op 15 augustus is de onafhankelijkheid van Pakistan (La Rioja telt ongeveer 2500 Pakistaanse migranten) opgenomen naast Mariahemelvaart. Om ook andere nationaliteiten te bedienen, is bijvoorbeeld op 14 augustus een feestdag van de Associatie voor Ecuadorianen opgenomen (er wonen bijna 2900 Ecuadorianen in La Rioja).
Om dat er 138 nationaliteiten in La Rioja vertegenwoordigd zijn, zou je verwachten dat er bij elke dag wel iets te melden valt. Dat valt tegen, en dan vooral voor de 2500 Bolivianen, 3200 Columbianen, 7200 Marokkanen, 5000 Portugezen en 11.000 Roemenen die in La Rioja wonen, die moeten het stellen zonder vermelding op de kalender.
Hier kunt u door de kalender bladeren en u voorbereiden op inburgering in Eurabia.
(de namen van de maanden ontbreken, 1 is januari, 2 is februari, enzovoort).

Wellicht ten overvloede: de deelstaat La Rioja wordt geregeerd door de PSOE, de socialisten, die ook op landsniveau de regeringsverantwoordelijkheid hebben.

Geniet ook vooral van de commentaren op Libertad Digital:

Norma 8 jan, 22h07, vertelt dat sommige hotelreserveringen zijn afgezegd vanwege het misbruik, waarvan ze een voorbeeld geeft: de PSOE burgemeester van Logroño zou bij zijn aantreden meteen een Mercedes hebben gekocht en de kosten van het wagenpark zouden excessief zijn in verhouding tot de behoeften van de deelstaat.

Ipar, 8 jan, 18h36 verwijst naar Oriana Fallaci en Eurabia.


Reageren kan op het Pim Fortuyn Forum


Boeketje Digitalis


(geurend naar heiligheid)


‘A chaque jour suffit sa peine’ (Digitalia heft vele jaren lang in Franscouillonse kringen zijn boterham moeten verdienen – wat ooit normaal was in Vlaanderen) dacht ik bij het lezen van bovenstaand bericht. De ene dag is het een Hagelandse babyface-ijsbeer-seriemoordenaar, de andere dag is het een aardbeving in een door Europeanen eeuwenlang leeggeplunderd paradijselijk eiland (Haïti) en als afwisseling wordt dan weer eens de Blanke lafheid geïllustreerd door weer eens een plaats te signaleren waar straks kerken zullen vervangen worden door moskeeën.
Ziehier wat mijn nieuwsgierigheid wilde weten en wat Wiki vertelt over die ene plaats.
La Rioja is een van de 17 autonome regio’s van Spanje. De regio ligt in het noorden van het land en grenst aan Baskenland, Navarra, Aragón en Castilië en León. De hoofdstad van La Rioja is Logroño, een stad met ongeveer 145.000 inwoners. La Rioja is een van de belangrijkste wijnstreken van Europa. De Ebro en de Río Oja (waaraan de streek zijn naam dankt) stromen door deze regio.
Het grondgebied van La Rioja (voorheen bekend als de provincie Logroño) was vanaf de 10e eeuw n. Chr. een twistpunt tussen de koningen van Navarra en die van Castilië. In 1173 werd de regio geannexeerd door Castilië

Toen dacht ik: dat moet zo wat het thuisland zijn van de O zo Christelijke Vorsten de Habsburgers Karel V (Keizer Karel) en zijn zoon (Philips) en kleinzoon, (Philips II) die..het katholicisme in Vlaanderen te vuur en te zwaard, tegen beter weten in, verdedigd hebben. Sic transit gloria mundi! BURGOS ! Majesteit, dat eens Uw glorie was, MADRID – gaat dezelfde weg op als de veel grotere Stad van Constantijn de Grote, CONSTANTINOPEL, dat al voor Uwen tijd (1483) Istranbul geworden is…onder Ottomaans-Muzelmans gezag. Het had dus meer goddelijke verdiensten en zelfs ùeer zaad in ’t bakje gebracht, moest U, in plaats van in Vlaanderen Uw trouwe onderdanen, maar ketters geworden wegens al de schandalen in Rome, te bevechten, naar de Bosforus getrokken zijn om de Ottomanen een toontje lager te doen zingen! Dan zouden we vandaag, de Dag dat Istanbul aangeduid wordt tot Europese Hoofdstad van het Jaar, in plaats van met de tanden te knarsen, met palmentakken kunnen staan zwaaien om uiting te geven aan onze vreugde.

Maar ja, Majesteiten : het is nu niet anders dan in jullie tijd…alles draait nog altijd om de drie G’s. God, Geld en nog iets, dat een fatsoenlijk mens niet uitspreekt zonder eerst een kruisteken te hebben geslagen….Wat niet perse wil zeggen dat hij tegen die 3de G. afkerig tegenover staat, zelfs al is hij of zij nog zo deugdzaam opgevoed.

En nog, hé, O zo Christelijke Majesteiten, wil men hier niet zien, niet horen en niet weten. Hadden jullie dan in jullie tijd, het in plaats van vechten en bidden, beter bij vechten alleen gelaten? Dan waren alle Muzelmannen misschien ovcer de kling gehaald geweest, zoals dat heet. Was heel wat praktischer geweest. En wie weet, voor U was er ook een betere omgang verzekerd geweest met die 3de G…..als U begrijpt wat ik bedoel. Onze huidige Vorst is wel geen Habsburger, maar die kent integendeel wel het klappen van de zweep….Uw begin, in Uw jonge jaren nochtans, O Edele Heer, was ook heel wat belovender. Herinnert U zich nog de Nukerkse bossen?
JaJa! De Reconquista staat op het punt terug naar het andere uiterste te slaan. En Kruisridders, ofte Tempeliers, in de goede zin van het woord, die zijn er al lang niet meer…Andere, in de tweede zin, van de soort die werken met de elleboog-hefboom, spijtig genoeg zijn er teveel….


(*) De Cubaanse Revolutie! Hoe S.S. uit H. daar nog niet heeft aan gedacht om 26 april, de verjaardag van de Cubaanse Revolutie, als Wettelijke Feestdag in te stellen en arbeidsloos te maken! Betaald arbeidsloos uiteraard. Op kosten van de Patroons! Uiteraard! Want zoals elke Sosse weet de Steve beter als geen ander wat goed is voor de mensen. Anderen doen betalen! Als er al een concurrent zou bestaan, dan zou hij die de kop afbijten, ware daar niet de Dikke Brugse Drol uit Vilvoorde. Maar diens belangstelling gaat meer uit naar ‘emomumenten’ en ‘aandelen-opties’, niet naar almanakken!

Geen opmerkingen: