maandag 25 januari 2010

DE VRIENDEN VAN DEN DOLF

.

















DE VRIENDEN VAN DEN DOLF




Auschwitz Memorial Day :

De zoveelste herdenking (voelt Nl zich
werkelijk zo schuldig?)

Hun namen worden, 3 dagen lang, voorgelezen.



Kabinet NL wist dat Bernhard SS-lid was’


Het Nederlandse kabinet zou tijdens de Tweede Wereldoorlog al geweten hebben dat prins Bernhard lid was geweest van de SS.

Dat meldt NRC Handelsblad op basis van eigen onderzoek. De krant baseert zich op stukken uit het Nationaal Archief in Den Haag die begin dit jaar openbaar zijn gemaakt. Daarin wordt onder meer melding gemaakt van een gecodeerd telegram van minister van Buitenlandse Zaken Eelco van Kleffens in september 1944.
Het kabinet ging ervan uit dat de prins indertijd niet kon ontkomen aan het lidmaatschap van een SS-hulpdienst, en dat ‘hij wellicht lid was geworden
‘om erger te voorkomen’.

In de Amerikaanse pers doken vanaf 1941 geruchten op over een mogelijk SS-lidmaatschap van Bernhard. Tot nu toe was niet bekend of de Nederlandse
regering wist of deze berichten een grond van waarheid hadden. Prins Bernhard heeft zelf lang geheimzinnig gedaan over zijn betrekkingen tot de Duitse nazi-partij ND-NSDAP en verwante organisaties. In een postuum verschenen interview
in 2004 met de Volkskrant gaf hij voor het eerst het SS-lidmaatschap toe. Dat hij lid was van de NSDAP heeft hij tot het laatst bestreden.

De Wereldkrant


Boeketje Digitalis


(overwegend zwart en rood)


Zo Zo! Die Bernhard toch! Geen NSB, maar NSDAP. Geen kopie (NSB), maar het origineel (NDSAP) de echte dus. Wat meer is, hij was bij de Waffeb-SS, de elite-troepen…Onder die dubbele bliksemschicht der Waffen-SS – maar ’t was maar om te lachen! liep hij op vrijersvoeten naar Holland. Niet voor de werving van een onbelangrijk burgermeisje, of een gewone prinses neen – alleen de troonopvolgster in hoogsteigen persoon was spek voor zijn bek. goed genoeg voor deze Uebermensch…Zou Mussett & C° levenslang spijt over gehad hebbenn, moest het nog gekund hebben, dat zij geen aangetrouwde familie waren van de Nassau’s.

Hitler kon maar niet besluiten hoe hij – na de oorlog – de Nederlanden zou laten besturen. Beide koningshuizen beschikten over serieuze troeven. Hij kon maar niet besluiten…De oorlog viel en beetje tegen, ziet U. .De twee Koninklijke paarden in koers houden, dan maar! Wie het wordt (Koning van de Lage Landen, van Friesland tot Boulogne in Frankrijk) zal pas bekend gemaakt worden na de Eind-Overwinning. Vanzelfsprekend op basis van hun verdiensten voor het Gtoss Deutsche Reich…

Enerzijds was er in Brussel de verarmde tak der Duitse prinsen der Sex-en Coburgers, en anderzijds was er die SS-strijdmakker in Den Haag, lid der Getrouwen-totterdood. Leopold III had goede kaarten: zijn dynastie van bewezen kruiperigheid, en zijn zuster, de toekomstige koningin van Mussolini-land! Zijn dagindeling werd nauwgezet gevolgd (en overgebriefd) door Generaal von Falkenburg : de Führer had er echt een goede kijk op, daar in Brüssel.

Bij Graaf (?) von Lippe Biesterfeld, voornaam Bernhard Leopold Frederik Everhard Julius Coert Karel Godfried Pieter klopt niet het Neerlands, maar het Oer-Germaans bloed in d’adeen….Diens leven (Wikipedia) leest als de Nederlandse versie van het Horst Wessel-lied.

Bernhard van Lippe (vader) – Armgard von Sierstorpff-Cramm (moeder)
Hendrik van Mecklenburg-Schwerin (voorganger)- Claus van Amsberg (opvolger)

Zoals U ziet allemaal oer-degeelijke Hollandse stambomen. Met zo’n pedigree moet het een koud kunstje zijn voor Willem Alexander en Maxima om op waardige wijze de Oranje-verwachtingen in te lossen.

Op het einde van zij leven (2004) nam de Prins (der Nederlanden) zelf het initiatief (de vlucht vooruit) om een onderzoek te eisen over

• verhalen over het vermeend losbandige leven van zijn moeder, Armgard von Sierstorpff-Cramm;
• de vermeende nazi-sympathieën van zijn moeder;
• de twee zonen die Bernhard in Londen zou hebben verwekt;
• een brief die de prins zou hebben geschreven aan Adolf Hitler over zijn landvoogdijschap over Nederland, de zogeheten stadhoudersbrief;
• de beschuldiging dat Bernhard de Slag om Arnhem zou hebben verraden.
De Strijd der Brontotaurussen.



Het was/is blijkbaar een fataliteit bij beide concurrenten in de strijd voor de troon der Lage landen, dat hun hormonen onverzadigbaar zijn. Eén verschil echter : onwettige dochters worden in het Noorden erkend (post mortem), in het Zuiden worden ze halsstarrig onder de mat gehouden.

De echtgenoot van Koningin Juliana een Nazi?

Kijk, als op Uw verlovingsfeest (17 Januari 1938), de mama van Bea, door de aanwezigen de Hitler-groet mag gebracht worden, en het Horst Wessellied officieel ten gehore gebracht, waarin ‘das Judenblut vom Messer spritst’. Om dan later als RAF-gevechtspiloot tegen zijn landgenoten te strijden, uiteraard niet mee in SS-Waffen uniform, dat dit alles moeilijk een heldendaad kan worden genoemd. Of juist wel? Was hij misschien op het hoogste niveau een ‘Dubbeldekker’ die van twee walletjes at? ? Wat er ook van zij, Arnhem – Opertie Market Garden, waar onverwacht uit het niets een Duitse geduchte Patzerbrigade opdook die het Geallieerde Luchtlandingsleger, het Grootste ooit, totaal vernietigde, is nooit opgehelderd. Case closed! Duitsland, met de rug tegen de muur, vocht toen tot de laatste kogelen de laatste man, en met de moed der wanhoop. Want, de Führer had zijn ‘Wunderwaffe’, de V1-raket, met atoomkop, bestemd voor Washinton, bijna klaar… Effe geduld, weet U…..


Ach Joost van den Vondel! Ik kon evengoed bovenaan dit stukje geschreven hebben

De wereld is een schouwtoneel
Elck speel zijn rol en krijgt zijn deel…..



http://nl.wikipedia.org/wiki/Auschwitz_(concentratiekamp)
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bernhard_van_Lippe-Biesterfeld

Geen opmerkingen: