dinsdag 12 januari 2010

ETHISCH VADERLAND

.







.


ETHISCH VADERLAND








Wegwerp-poppetjes?
Of geknakte levens?



Sex_ en Coburg-land (ons eigen land dus) komt, ik ben er iedere dag meer en meer van overtuigd, reeds voor lang vòòr Julius Caesar onze voorouders ‘de dappersten aller Galliërs’ noemde, namelijk reeds in de Bijbel, afdeling Het Nieuwe Testament. Het komt voor in de passage daar waar de Here Jezus spreekt over ergernis-gevers, die Hij liever met een molensteen om de hals in het diepste der zeeën zag verdwijnen.
Ergernis geven….is, volgens de Wikipedia :


aanstoot - beproeving - bezoeking - chagrijn - grief - irritatie .
kwelling - nood - onaangenaamheid - overlast - pesterij
sacherijn - schandaal - scheren - snoei - temptatie - verdrietelijkheid
vervelendheid - wrevel .

Zoals U ziet : niet veel zaaks, en zekerlijk niet veel goeds..zoals alles wat uit BruxSSel komt, te beginnen met de opstand der Franscoullons (1830).

Ons bloedeigen Vaderland dus, is, tegen de overtuiging van bijna 70% van zijn bevolking, voortrekker geworden van de ‘ethische problemen’ die in onze tijd dringend dienen te worden aangepakt….voor het welzijn der mensen. De Grote Geesten die ons als Leiders zijn opgedrongen, zijn inderdaad bij de eersten ter wereld geweest om vruchtafdrijving (abortus provocatus), het doden uit medelijden (euthanasie), en het wettelijk erkennen van tegen-natuurlijke intimiteiten (homo-huwelijken) te propageren. Die Grote Geesten zijn er in gelukt om gans het werelddeel Europa te herkneden naar, om het met Bijbelse termen te zeggen, hun beeld en gelijkenis. Zij hebben van dat veelvoud van naties één groot Sex-en Coburgland gemaakt en bezitten er de Führung (Haiku Herman) en het Obercommando (BruxSSel) van. Was Marc Dutroux er niet geweest, dan was pedofilie misschien nu ook reeds ‘gelegaliseerd’….met als argument dat men op die manier…seriemoordenaars kan voorkomen!

Terwijl deze woorden op het scherm verschijnen bijna zonder mijn tussenkomst, weerklinkt door de huiskamer de “Danse Macabre’’’ van Saint Saëns. Toeval of niet?


Ooit, nog niet zo heel lang gelden, was er een ‘denktank’ in Gent, waar naast vele jonge mensen uit verschillende strekkingen, o.a. Gwijde Verhofstadt (Burgermaniifesten), Edwin Truyens (Kort Manifest) o.a. ook ene Paul Beliën (The Brussels Journal) aanwezig was. Van zijn hand is een op het verleden gebaseerd wel zeer futuristisch boek ‘A Throne in Brussels” verschenen. Hieruit is, naast het begrip Sex-en-Coburg, ook de idee uitgelegd dat ‘Belgium’ simpelweg de blauwdruk is van wat ‘Eurabia’ ooit moet worden…De ‘Modelstaat’ enig ter wereld, met de Coburgers als Europese Potentaten-Presidenten…

Verwacht U dus niet aan Philippe I de Taaie, Koning van België, maar aan Philippe I de Taaie President van Europa…..Of moet ik schrijven Philpppe I de Taaie, 1ste Groot Vizier van Kalifaat Eurabië….


“Rome” en alles waarvoor Rome in het verleden ooit stond, is nu precies niet de beste referentie of toeverlaat voor Vlaanderen. Want zonder ‘Rome’ en de fratsen van de Spaanse Habsburgers, waren de banden met het Rijke Lutheraanse Noorden, met wie wij samen de voorspoedige Republiek der Nederlanden zouden geweest zijn, nooit verbroken. Toch is Vlaanderen meestal ‘ultramontaans’ gebleven, wat wil zeggen, getrouw aan de beschavingsboodschap van aan de overkant der Alpen. De wachtwoorden die van die kant komen, hebben nog altijd een grote weerklank. Omdat ze verweven zijn met onze volksaard.

Vandaar dat wat de Paus heden ten dage verkondigt, in grote lijnen overeenkomt met wat Vlaanderen, katholiek of niet, grotendeels zelf denkt. Wat meer is, Zijn visie komt naadloos overeen met…de Goddelijke Geboden die, gaarne of niet, in ieder mensenhart gebeiteld staan.

Vader, Moeder zult gij eren. Doodt niet, geeft geen ergernis. Doe nooit wat onkuisheid is….Dat zijn er drie van de tien!

Voor De Morgen (hieronder) is de Pauselijke boodschap niets meer dan een ‘fait divers’. Zonder een woord commentaar. Hoe zou dat nu komen, denkt U? Bang om Hem te verdedigen, of bang om abonnees te verliezen door een standpunt in te nemen?
Ik denk dat ze in de eerste plaats bang zijn, dat het hen overkomt, waarvoor de Paus waarschuwt..Niet geboren worden en als ziekenhuis-afval in de verbrandingsoven terecht komen (zijn ze gelukkig voor ze, reeds voorbij) – of – en dat is erger, als oude versleten nutteloze eter een verlossend spuitje te moeten krijgen…alleen op de wereld, want de langstlevende van een homo-relatie…

JAJa! Somtijds kan zwijgen een heel mensenleven vullen! Over naar de Grote Hoernalistiek door 2 auteurs (anp/sam), in De Morgen van vandaag.

Paus Benedictus XVI vindt de legalisering van het homohuwelijk een aanval op de schepping. Hij deed deze uitspraak in zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak voor het corps diplomatique van Vaticaanstad.

De paus zei verder dat de keuzes die mensen maken in overeenstemming horen te zijn met het plan van de Schepper. Het homohuwelijk valt hier volgens hem buiten.

Het parlement van Portugal stemde vrijdag in eerste lezing in met de legalisering van het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht. In Argentinië werd eind december het eerste legale homohuwelijk voltrokken. Benedictus XVI verwees in zijn toespraak indirect naar deze overwegend katholieke landen. (anp/sam – in DM)

Pssst
Een aanval op de Schepping… Nou moe! Nou breekt mijn klomp! De christelijke leer veroordeelt de zonde, niet de zondaar! Als de Paus spreekt in oorlogstermen ‘Der Angriff), dan moet het Hem wel zeer hoog zitten! Maar de vernietigings-gedachte zit, als een made in de rotte appel, reeds dicht bij zijn Pauselijke troon. Portugal en Spanje, de katholieke landen bij uitstek, van binnen-in door maden doorstoken….

Geen opmerkingen: