woensdag 13 januari 2010

GEEN STIJL MAAR WEL MANIEREN

.




.












GEENSTIJL MAAR WEL MANIEREN





Na zonneschijn komt regen,
En na die regen komt er weer zonneschijn…



Kleine IJstijd gaat 30 jaar duren



Tijd om driedubbel glas te regelen, een grote houtkachel, extra setje winterbanden en een goede motorkettingzaag. Plemp uw garage vol stookhout (bos genoeg, wel snel zijn) en overleef de Kleine IJstijd. De koudeperiode, waar we afgelopen weken tot onze grote vreugde kennis mee hebben gemaakt, is geen meteorologisch incidentje, maar een keiharde tendens. De Noordpool komt hard, en wel onze kant op. Volgens gezaghebbende Britse klimaatkenners gaat de "mini ice age" zo'n 20 tot 30 jaar duren. Check die onheilspellende graphics in de Daily Mail. Maar er is ook goed nieuws. De aarde warmt vanzelf weer op, getuige deze langjarige weermodellen, die feilloos aantonen dat Diederik en alle andere Samsoniden met hun hockeysticks dikke peop praten. Oh ja. Hier alvast een Onofficiële Voorlopige Pre-waarschuwing Weeralarm. Dit weekend weer lekker veel SNEEUW!



Boeketje Digitalis


(ijsbloemen op de ruiten)



Neen, kaaskop-mannen van www.GeenStijl.nl zijn dat nu manieren! Waar zijn jullie opgevoed, of waar naar school geweest, om zich niet te willen neerleggen bij wat jullie van Overheidswege wordt voorgehouden!

Al jaren maakt men de mensen wijs dat de temperatuur der aarde angstwekkend naar benden gaat, en volgens jullie zou dat geen waar zijn.

Al die moeite voor niks!

Net zoals die Mexicaanse Griep, die eerst een ‘varkensgriep’ was! Die werd door de Overheid afgekondigd nog erger dan de pest en de cholera in één enkele bacil. Als iedereen goed en wel in paniek was, werd besloten dat er andere dingen belangrijker waren. Griep, griep-commussaris en voor miljoenen inentingen : weg daarmee naar de Derde Weremd-landen….


Wat erger is in deze, is : jullie van GeenStijl.nl hebben het vertrouwen in onze Overheid aan het wankelen gebracht. Al de klimaat-heisa niets betekent, wat moeten we dan geloven van de Multi-cul? Van de Godsdienst van Vrede? Van de goede resultaten van de ‘delocalisatie” van onze industrie? Van de goddeloze samenleving, niet katholiek maar wel Muzelmans?

Weet U, kaaskop-mannen van GeenStijl.nl, dat er tijden geweest zijn ‘en die kunnen altijd terugkeren, hoor!) dat op het aanzetten tot ‘het ontwrichten van de Instellingen van de Staat’ de DOOD MET DE KOGEL stond? Dat U daarbij, in tempore non suspecto, het beste voorhad met Uw medeburgers, om deze te beschermen van de weldaden van de Nieuwe Overheden, deed niets ter zake. U diende, net als de Oude Overheid in het (relatief) veilige Londen, of het absoluut veilige Canada, U niets aan te trekken van de Nieuwe Overheden, zolang die niet verslagen waren. door te doen alsof die niet bestonden….

U gelooft mij niet? Spreekt niet in Uw voordeel.

Lees dan effe mee, en wrijf nadien de prut uit jullie ogen, bij

www.zaplog.nl/zaplog/article/ijstijd

Een nieuwe ijstijd lijkt heel onwaarschijnlijk voor onze generatie, maar wetenschappers hebben ontdekt dat een mini-ijstijd al binnen een termijn van enkele maanden zou kunnen ontstaan. De vorige ijstijd ontstond ongeveer 12.800 jaar geleden, en ook dat gebeurde op enkele maanden tijd. De koude periode duurde echter wel 1.300 jaar.

De rampenfilm 'The Day After Tomorrow' kwam soms nogal komisch over: op enkele dagen tijd barstte een nieuwe ijstijd los en werd een groot deel van de wereld onbewoonbaar. Canadese wetenschappers onderzochten de vorige ijstijd en kwamen tot de conclusie dat het scenario van de film misschien niet volledig science fiction is. Waar vroeger gedacht werd dat een ijstijd tientallen jaren nodig had, blijkt nu dat deze ijskoude periode al in enkele maanden kan beginnen.

IJstijd

De vorige ijstijd ontstond toen het bevroren Lake Agassiz in Noord-Amerika uit z'n voegen trad en koud water in het noorden van de Atlantische Oceaan deed stromen. Zonder de warme input van de oceaan zakten de temperaturen en groeiden de ijslagen aan. Vreemd genoeg gebeurde dit op enkele maanden tijd, maximum twee jaar, aldus de wetenschappers.

Catastrofe

Mocht hetzelfde vandaag gebeuren zou Ierland het klimaat van het Svalbard krijgen, een eilandengroep in de buurt van de Noordpool. Het herstel van de situatie in de oceaan duurde ongeveer twee eeuwen. Volgens de wetenschappers is het helemaal niet zo onwaarschijnlijk dat zoiets vandaag opnieuw zou kunnen gebeuren. Als de ijsmassa in Groenland plots zou smelten, zou dat een catastrofe kunnen ontketenen.

Geen opmerkingen: